Energiankulutus helposti hallintaan markkinoiden nykyaikaisimmilla ja energiatehokkaimmilla sähkölämmittimillä.

Erittäin tarkka lämpötilan säätö

Uusissa NOBÖ NCU- termostaateissa säätötarkkuus on parempi kuin ± 0,1°C, kun normaaleissa vanhemmissa elektronisissa se on parhaimmillaan n. ± 0,5°C. Vastaavasti vanhojen mekaanisten termostaattien säätötarkkuus voi vaihdella jopa ± 3 – 7°C välillä. Uudessa tekniikassa huomioidaan myös tehokkaasti äkilliset, suuret lämpötilamuutokset ulkolämpötilassa, joka parantaa entisestään tasaisen sisälämpötilan ylläpitoa. Alhainen valmiustilan virrankulutus NOBÖ-sähkölämmittimissä valmiustilan virrankulutus on yksi markkinoiden alhaisimmista, alle 0,5W. Vastaavasti vanhemmissa sähkölämmittimissä kulutus on jopa 10 – 20W.

NOBÖ-sähkölämmittimillä voi myös vaikuttaa sisustamiseen

Jo nyt on saatavilla tyylikkäät NOBÖ Top Glass -lasipintaiset sähkölämmittimet (värit valkoinen ja harmaa). Ne tuovat tyylikkyyttä ja arvokkuutta huoneisiin, missä lämmittimet ovat näkyvästi esillä.

Keskitetty lämpötilan ohjaus, myös etäohjauksena

Kaikki NOBÖ- sähkölämmittimet voidaan yhdistää langattomaan, WIFI-pohjaiseen NOBÖ ENERGY CONTROL -ohjausjärjestelmään. Ilmainen sovellus ladataan älypuhelimeen, tablettiin Google Play:stä tai AppStore:sta. Nobö HUB liitetään johdolla reitittimeen ja kohdistetaan lämmittimiin tai releisiin ja järjestelmä on käyttövalmis.

Valokuitukaapeleiden nimeäminen yhdenmukaistettiin

Valokuitukaapeleita on myyty Suomessa ja SLO:lla noin 20 vuotta ja osa tänään myytävistä nimikkeistä on yhtä vanhoja. Tänä aikana kaapeleiden standardit ovat muuttuneet ja STK-liiton tai sähkönumeroiden nimeämissäännöt ovat myös muuttuneet useasti.

Valkoisten Instal®-johtokanavien sähkönumerot ovat vaihtuneet

Instal®-johtokanavan värisävy on muuttunut puhtaan valkoiseksi. Samalla vaihtuivat valkoisiksi maalattujen tuotteiden sähkönumerot ja tuotenimet. Tuotteet pysyvät muutoin ennallaan.

SELCAST vaihtorasiat

Metalliset sähköasennustarvikkeet vaativiin olosuhteisiin