Teknowaren SOLID-tuoteperhe sisältää myös superkondensaattoreilla (ESCAP) varustetut valaisimet.

Täysin pölytiiviit ja vedeltä suojatut valaisimet ovat suunniteltu vaativiin olosuhteisiin esim. teollisuustiloihin ja parkkihalleihin. ESCAP- ja keskusakustojärjestelmän valaisimet sopivat myös ulkokäyttöön. Helposti asennettavissa SOLID-valaisimissa on valonlähteinä pitkäikäiset LEDit ja niiden IP-luokka on 65. Yksikköjärjestelmän SOLID-turva- ja opastevalaisimet voidaan yhdistää Teknowaren langattomaan Aalto Control –etävalvontajärjestelmään.

Seinäasenteiset, yksipuoleiset SOLID EXIT -opastevalaisimet on varustettu helposti vaihdettavilla 30 m havaintoetäisyyden opasteilla. Valikoimassa on myös alasvalolla varustettuja opastevalaisimia, jotka sopivat asennettavaksi esim. ovien yläpuolelle. SOLID EXIT 2 – opastevalaisimissa on sekä 1- että 2-puolisia, 30 m havaintoetäisyyden valolevyjä. SOLID ZONE -turvavalaisimet on optimoitu avoimille alueille ja SOLID LINE -turvavalaisimet poistumisreiteille.

 

Mikä on ESCAP?

ESCAP-teknologiassa katkokäytön vaatimaa sähköenergiaa ei taltioida akun sähkökemialliseen prosessiin, vaan erittäin korkean kapasitanssin omaaviin matalajännitteisiin superkondensaattoreihin. Toisin kuin akut, superkondensaattorit toimivat myös kylmässä.

  • ESCAP = erittäin laaja käyttölämpötila-alue -25°C…+ 35°C, voidaan käyttää myös ulkotiloissa
  • ESCAP = ympäristöystävällinen ja voidaan kierrättää tavallisena sähköelektroniikkaromuna
  • ESCAP = erittäin pieni energiankulutus
  • ESCAP-teknologian turva- ja opastevalaisimilla on 10 vuoden takuuohjelma
  • ESCAP-teknologian turva- ja opastevalaisimien elinikä on yli kymmenen vuotta

 

 

SOLID- tuoteperhe SLO verkkokaupassa

LiT by Cardi KoVa 8W spot alasvalo saatavilla nyt mustana

Soneparin ikioman valaistustuotesarjan LiT by Cardin alasvalomallistoon on saapunut uutuus: KoVa-kohdevalaisin mustassa värissä.

Uutta Plejdiltä: etäohjaus mahdollistaa ohjauksen missä ikinä oletkin

  Kattavan valaistusohjauksen valikoimamme avulla voimme tarjota tuotteita useimpiin tar­koituksiin.

Airamin laaja Casambi Ready -valaisinvalikoima

Airam mahdollistaa optimaaliset langattomat Casambi Ready -valaistusratkaisut sekä saneeraus- että uudisrakennuskohteisiin: asuintiloihin, toimistoihin, myymälöihin, teollisuudelle ja julkisiin tiloihin.