Vaasassa sijaitseva Danfoss Drivesin tehdas on jo vuodesta 1998 toimittanut VACON®-taajuusmuuttajia maailmalle.

 

Vaconin ja Danfossin muodostama Danfoss Drives -liiketoimintayksikkö syntyi yhteisestä intohimosta kehittää, valmistaa ja myydä maailman parhaimpia taajuusmuuttajia. Vaasan tehdas koostuu seitsemästä tuotantohallista, joista viimeisin osa valmistui vuonna  2008. Kokonaisuudessaan Vaasan tehdas on valmistanut yli 2,5 miljoonaa taajuusmuuttajaa vuodesta 1995 lähtien. Vaasan tehtaan tuotannossa työskentelee noin 350 henkilöä, joista toimihenkilöitä on 50. Yhteensä Vaasan toimipisteen henkilökuntaa on 700. Suositun VACON® 100 -tuotteen tilaukset tulevat End Variation -linjalle, jossa laite saa lopulliset ominaisuudet asiakkaan tilauksen mukaan. Tämä mahdollistaa joustavasti asiakaskohtaiset tuotteet lyhyellä toimitusajalla.

 

 

 

 

 

Vaasan tehtaalla valmistuvat VACON®-tuotteet:

VACON® NXP System Drive,
VACON® NXP Air Cooled,
VACON® NXP Common DC Bus,
VACON® NXP Grid Converter,
VACON® NXP Liquid Cooled,
VACON® NXP Liquid Cooled Common DC Bus,
VACON® NXP Liquid Cooled Enclosed Drive,
VACON® NXP DC/DC Converter,
VACON® NXC, VACON® 100 FLOW,
VACON® 100 HVAC, VACON® 100 INDUSTRIAL

 

 

 

Vacon 100 -tuotteet SLO Verkkokaupassa

 

 

 

Vauhdita päätöksentekoa tiedolla

Mikä on kallein ratkaisu, minkä voit kiinteistössä tai teollisuuslaitoksessasi tehdä? Se, että odotat moottorin viimeistä pyörähdystä ja vaihdat vasta pakon sanelemana uuteen.

Peitekannet kohteen tarpeiden mukaan

Valkoinen peitekansi saa nyt rinnalleen uuden mustan vaihtoehdon.

Laiho Group aikataulutti hankintatuotteiden toimitukset Mall of Triplan työmaalle SLO:n välivarastointipalvelulla

Vuoden 2019 syksyllä Pasilaan avautuneessa, Pohjoismaiden suurimmassa kauppakeskuksessa on liiketilaa huimat 85 000 m2. Laiho Group Oy urakoi tässä mittavassa hankkeessa Mall of Triplan julkisivun ja käytävien valaistuksen sekä sähkötyöt. SLO:n välivarastointi oli keskeisessä asemassa projektin hankintojen ja toimitusten onnistumisessa.