AaltoCtrl-etävalvontajärjestelmä yksikkövalaisinten valvontaan 

Teknowaren AaltoCtrl-etävalvontajärjestelmän avulla yksikkövalaisimien valvonta sujuu langattomasti ja keskitetysti. Järjestelmä ei vaadi turvavalokeskusta tai datakaapelointia valaisimelta toiselle – paikallinen virransyöttö valaisimille riittää. Järjestelmä on vaivaton asentaa, sillä se on käyttövalmis heti valaisimien asennuksen jälkeen.

AaltoCtrl-järjestelmä hälyttää vikaantuneista valaisimista sekä näyttää tehdyt testit ja valaisinten tilan.

Ilmoitukset järjestelmän tilasta ja hälytyksistä voi tilata suoraan sähköpostiin. Uusien valaisinten lisääminen järjestelmään on yksinkertaista, joten AaltoCtrl-järjestelmä on helposti laajennettavissa sekä muokattavissa.

Valaisinten ryhmittely, esimerkiksi kerrosten, rakennusten ja muiden alueiden mukaan, helpottaa paikantamista erityisesti suurissa kohteissa. Sallitut ajat automaattisille valaisintesteille voidaan määritellä kuhunkin kiinteistöön sopivaksi. Etävalvontajärjestelmää käytetään joko erillisellä AaltoCtrl WMU -valvontalaitteella tai AaltoCtrl PC -ohjelmistolla. 

AaltoCtrl WMU -langaton valvontalaite on kosketusnäytöllinen ratkaisu paikalliseen valvontaan

AaltoCtrl WMU on seinään asennettava valvontalaite AaltoCtrl-järjestelmän käyttöön. Valvontalaite toimii itsenäisesti ilman tietokonetta, joten se soveltuu hyvin kohteisiin, joissa ei ole valvomotilaa. WMU mahdollistaa enintään 500 valaisimen paikallisen valvonnan ja sitä on helppo käyttää valvontalaitteen seitsemän tuuman kosketusnäytöltä.

  • Seinään kiinteästi asennettava yksikkövalaisinjärjestelmän valvontalaite (esim. kohteisiin, joissa ei ole erillistä valvomotilaa).
  • Toimii ilman PC:tä.
  • Sisäänrakennettu koordinaattori, mutta mahdollisuus lisätä yksi ulkoinen koordinaattori, jos järjestelmää halutaan laajentaa.
  • Sisäänrakennettu hälytysrelelähtö mahdollistaa AaltoCtrl -järjestelmässä ilmenneen vikatiedon välittämisen muihin järjestelmiin tai releohjattuihin laitteisiin.
  • Helppokäyttöinen käyttöliittymä ja 7” kosketusnäyttö.
  • Mahdollistaa enintään 500 opasteja turvavalaisimen paikallisen valvonnan.
  • Liitettävissä MyTeknowarepilvipalveluun.
SnroTuotenimiTeknoware-numero
71 239 31AaltoCtrl WMU -langaton valvontalaite (seinäasennus)TST5108

 

 

Teksti:
Teknoware Oy
Kuva:
Teknoware Oy

SylSplash roiskevesi- ja pölytiivis LED-valaisin

SylSplash on tyylikäs roiskevesi- ja pölytiivis IP65 LED-valaisin mm. autotalleihin, kodinhoitohuoneisiin sekä harrastetiloihin.

5in1 saneerauskohteisiin

5in1 on erinomainen vaihtoehto erityisesti saneerauskohteisiin. Valaisin voidaan sovittaa eri kokoisiin asennusreikiin säädettävän upotuskiinnikkeen avulla.

Ensto SAGA – the story of Light

Ensto Saga on ulkovalaisin, jossa huippuluokan valotekninen ratkaisu ja muotoilu kohtaavat.