Seppo Mustonen
Aluejohtaja, Pohjois-Suomi,
Sonepar Suomi Oy
14.2.2023

Pärjätäkseen koko ajan kovenevassa kilpailussa yritys tarvitsee hyviä yhteistyökumppaneita. Sonepariin voi luottaa: olemme maailman suurin sähkötukkuri, joten me pidämme huolta, että saat sähkötarvikkeesi aina oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan.

Turvallisuus on laaja käsite ja se tarkoittaa mm. tuoteturvallisuutta, toimitusvarmuutta, hyvää ja saatavilla olevaa palvelua, työturvallisuutta, ennustettavuutta, vakavaraisuutta, ongelmien hoitoa, hintojen oikeellisuutta, kehittymistä sekä nykyaikaisuutta. Meillä Soneparilla on panostettu erityisen paljon siihen, että prosessimme toimivat, tavaraa on varastossa, IT-ratkaisumme ovat tietoturvallisia sekä uusimpia mahdollisia ja henkilökuntamme on osaavaa. Tiedämme, että tuotteiden toimitusvarmuus on asiakkaidemme mielestä tärkein asia ja siksi se on meille palvelumme ykkösmittari.

Mikä tärkeintä, olemme vastuullinen ja luotettava toimija. Niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti olemme sitoutuneet osaltamme Pariisin ilmastosopimukseen ja vähentämään hiilijalanjälkeämme 50 % vuoteen 2030 mennessä. Vastuullisuus tarkoittaa meille ilmastotekojen lisäksi myös yhteiskuntavastuuta ja liiketoiminnan eettisen koodin noudattamista. Ihmisoikeus- sekä sosiaalisen vastuun toteuttaminen on meille itsestäänselvyys.

Me Soneparissa haluamme olla omalta osaltamme viemässä kehitystä eteenpäin ja auttaa asiakkaitamme näissä tavoitteissa.

Lue lisää:

Sonepar on virallisesti sitoutunut Pariisin ilmastosopimukseen ja Co2-päästöjen vähentämiseen »

Soneparin CO2e-raportti seuraa toimitustesi hiilijalanjälkeä kuukausitasolla »  

 

 

Konsernin määrätietoinen vastuullisuusohjelma tukee Sonepar Suomen logistiikan kestävää kehitystä

Sonepar on konsernina päättänyt, että tulemme olemaan muutoksessa eturintamassa mukana. Soneparilla on meneillään erilaisia kestävän kehityksen toimenpiteitä ja ne kaikki tukevat toisiaan. Olemme mukana Pariisin ilmastosopimuksessa, jonka myötä olemme sitoutuneet vähentämään päästöjä 50 % vuoteen 2030 mennessä. Ja tavoitteisiin päästään teoilla.

Sonepar on virallisesti sitoutunut Pariisin ilmastosopimukseen ja Co2-päästöjen vähentämiseen

Ilmaston lämpeneminen ja muut ympäristöhaasteet ovat todellisia uhkia, joihin pitää reagoida. Meidän kaikkien tuleekin arvioida omaa energiankäyttöämme ja hyödyntää enemmän ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja toiminnassamme. Suuri vastuu on yrityksillä, siksi myös Sonepar on liittynyt ilmastoaloitteeseen ja sitoutunut sitä kautta Pariisin ilmastosopimukseen.