Lähtökohtanamme työkalutarjonnan rakentamisessa on ollut sähkömies ja sähkömiehen päivittäiset tarpeet.

SLO:lla on kattava valikoima perinteisempiä käsi- ja sähkötyökaluja, raskaampia leikkureita, puristimia ja lävistimiä, hyväksyttyjä tikapuita ja työpukkeja sekä erinäisiä tarvikkeita, teippejä ja kiinnikkeitä.

Erikoistyökalut kuten korkeajännitetyökalut, erilaiset kaapelikoirat, vinssit, vetosammakot, putkikäärmeet yms. kuuluvat myös SLO:n palveluvalikoimaan.

Älä siis epäröi kysyä ratkaisua tarpeeseesi sinua lähinnä olevasta SLO toimipisteestä. Tarjoamamme tuotteet ovat laadukkaita ja sähkömiehen työhön soveltuvia, joten voit aina olla luottavaisin mielin hankintasi suhteen. SLO myymälöistä löydät mm. näiden laatubrändien tuotteet: Bosch, Klauke, Wiha, Bahco, Ideal, 3M, Nitto, Sormat ja Ragnar Stålskog.

Panostamme myös työturvallisuuden parantamiseen ja haluamme osaltamme tarjota asiakkaillemme valmiita turvaratkaisuja työsuojelun saralla – kauttamme voit järjestää vaikka pylvästyökoulutuksen omalle henkilökunnallesi.

Oli sitten kyseessä suojautuminen valokaaria, putoamista, iskuja tms. vastaan, löydät kauttamme turvalliset sekä aiheeseen sopivat ratkaisut ja välineet. Pidäthän kuitenkin huolen siitä että työkohteen riskienarviointi on tehty asianmukaisesti; tällöin myös oikeiden työ- ja suojavälineiden löytäminen helpottuu.

Suojautumisasioissa luotamme – kuten työkaluissakin – alan vahvimpiin toimijoihin kuten esimerkiksi: Petzl, Bolle, Buff, Peltor, Snickers, Dehn ja Tegera.

 

Lisätietoja:

Tuotepäällikkö Timo Bergholm, timo.bergholm@slo.fi

 

Kask työkypärät SLOn valikoimaan

Käyttömukavuutta, keveyttä ja uusi suojaustaso valokaarelta suojautumiseen

Bollé Safety PLATINUM – suojalasit jotka eivät huurru

Kasvomaskien ja hengityssuojainten lisääntyneen käytön myötä suojalasit altistuvat huurtumiselle aiempaa herkemmin.

TRADEFORCEN tuoteperheestä löytyy nyt myös työhanskat!

Uutena tulokkaana valikoimiin on saatu Treadeforce-työkäsineet. Valikoimassa on kolme eri mallia; Force Basic, Force Allround sekä Force Grip. Kaikista käsinemalleista löytyy koot 9 ja 10.