Saneerauskeskukseen RP2E15JS-IT kehitettiin uusi saranointitekniikka, jolloin se sopii erinomaisesti saneerauskohteisiin, joissa tilaa on niukasti. Uudella saranointitekniikalla keskus voidaan sijoittaa vaaka-asentoon vaikka ulko-oven yläpuolelle kattoa vasten.

Kaapelit saadaan tuotua keskukseen siististi ja huomaamattomasti suoraan katonrajasta, eikä asennuksen viimeistelemiseen tarvita erillisiä peitekauluksia keskuksen ja katon välille. Näin keskus ei vie turhaa tilaa oven vierestä eikä ole esteenä oven avaukselle.

Tekniset tiedot
Värikoodi: RAL9016
Mitat (LxKxS): 300 x 900 x 102 mm
Kotelointiluokka: IP20C

 

Edut

  Keskus on varustettu S200S-sarjan jousiliitäntäisillä johdonsuojakatkaisijoilla, jotka helpottavat ja nopeuttavat asennusta.
Laajentaminen on helppoa ja kätevää.
Keskuksen dataosa täyttää saneerauskohteille asetetut vaatimukset.
Ovessa on aukipitosalpa mikä helpottaa asennustyötä.

 

Keskus sisältää:

  • 2 kpl 40 A 4-napaista vikavirtasuojakytkintä
  • 15 kpl jousiliitäntäistä johdonsuojakatkaisijaa
  • 12 modulia varatilaa
  • 12 kpl RJ45 LexCom- tai AMP-, 3M-, Keystone-liitinpaikkaa
  •  Keskus on varustettu S200S-sarjan jousiliitäntäisillä johdonsuojakatkaisijoilla, jotka helpottavat ja nopeuttavat asennusta
  • Laajentaminen on helppoa ja kätevää
  • Keskuksen dataosa täyttää saneerauskohteille asetetut vaatimukset
  • Ovessa on aukipitosalpa mikä helpottaa asennustyötä

 

ABB

Tyyppi Snro Kuvaus
RP2E15JS-IT 33 101 50 Ryhmäkeskus-data 25A, IP20C, FE

Variabox -pistorasiakeskussarja täydentyy

Laajempi valikoima vastaa kaikkiin vaatimuksiin, mitä moderneilta pistorasiakoteloilta vaaditaan mm. työpisteille, koneille ja laitteille.

Tumma Näpsä Smart -ulkomittauskeskus

Ulkomittauskeskukset sijoittuvat usein näkyvälle paikalle. Näpsä Smart®-ulkomittauskeskuksissa onkin kiinnitetty huomiota myös muotoiluun; pyöreä ovi ja kompakti koko tekevät siitä huomaamattoman.

UTUn ulkomittauskeskuksissa nyt trendikäs harmaa väri

Viime vuosina on lisääntynyt tummansävyinen rakentaminen uusissa nykyaikaisissa rakennuksissa. Tämän vuoksi asiakkaat kaipaavat myös sähkökeskuksilta ympäristöön sopivaa ulkoasua. UTUn ulkomittauskeskuksien valikoimaan onkin nyt tullut uusia malleja, joiden värisävy on RAL 7024 (grafiitinharmaa).