Luotettava suoja vaativaankin ympäristöön

 

 

Rittalin laadukas AE-kytkentäkaappi on oikea ratkaisu silloin, kun vaatimuksena on korkea kotelointiluokka ja korroosiokestävyys.
Optimaalisen korroosiosuojan tarjoaa Rittalin kolmivaiheinen pintakäsittely:

  1.  Nanokeraaminen esikäsittely
  2.  Anodinen pohjamaalaus upottamalla
  3.  Pulverimaalaus

Valittavana on yksiovisia (IP66) ja pariovellisia (IP55) koteloita todella laajasta kokovalikoimasta.
Myös lisävarusteiden laaja valikoima tekee asentamisesta helppoa ja säästää asentajan aikaa. Toimituslaajuuteen kuuluvat myös AISI304 ja AISI316L materiaaleista valmistetut kotelot.

Tuotesertifioinnit ja hyväksynnät ovat teollisuustuotteiden globaalisuuden olennaisia edellytyksiä.
Rittalin AE-kotelot täyttävät korkeat, maailmanlaajuisesti hyväksytyt laatuvaatimukset mm. UL, CSA, TÜV, Germanischer Lloyd, Russian Maritime Register of Shipping, Lloyds ja Bureau Veritas -hyväksynnöillään.

 

Rittal AE kytkentäkaapit verkkokaupassa »

 

LISÄTIETOJA:

​tuotepäällikkö Ari Lehkosuo puh. 010 283 2308, ari.lehkosuo@slo.fi  tai SLO-myynti

Valkoisten Instal®-johtokanavien sähkönumerot ovat vaihtuneet

Instal®-johtokanavan värisävy on muuttunut puhtaan valkoiseksi. Samalla vaihtuivat valkoisiksi maalattujen tuotteiden sähkönumerot ja tuotenimet. Tuotteet pysyvät muutoin ennallaan.

SLO testasi Schneider Electric Wiserin ja Gatewayn yhdistelmää

Kaksi slolaista ottivat ja asensivat Schneiderin Wiserin omaan kotiinsa. Näin saimme hyvän yhteenvedon käyttökokemuksista kahdelta asiantuntijalta. Testiasennukset paljastivat muun muassa, että Wiserin kaveriksi kannattaa hankkia Gateway. Lue kirjoituksesta, mitä muuta hankintapäällikkö Niko Kyösti ja tekninen asiantuntija Rauno Huikari oppivat Wiseristä testauksissaan.

Schneider Electric uudet pinta-asennuskalusteet

Schneider Electric on tuonut markkinoille täysin uudistetun Exxact pinta-asennusmalliston. Modernit, tyylikkäästi muotoillut Exxact pinta-asennuskalusteet ovat kauan kaivattu uudistus Exxact valikoimaan. Renova henkii klassista retroa ja sopii hyvin vanhaa vaalivaan sisustukseen.