Ohjaa valaistusta, luo halutut valaistusolosuhteet ja säästä energiaa.

Hämäräkytkin tarjoaa maksimaalisen toiminnallisuuden ja mahdollistaa valojen hallinnan halutun valoisuuden mukaan. Valitse itse, milloin haluat valojen syttyvän ja sammuvan asuin-, toimisto-, liike- tai teollisuusrakennuksessa. Valonohjaus säästää myös energiaa, kun lisävalaistusta käytetään vain halutuissa paikoissa ja olosuhteissa. Nocturne-hämäräkytkin on varustettu erillisellä ulkoisella anturilla ja T2-versiossa anturi on uppoasennettava.

 

Ominaisuudet:

 • Käyttöjännite: AC 230 V ± 10 % 50–60 Hz
 • Tehonkulutus: 5 VA
 • Hehkulamppukuorma: 2000 W
 • Halogeenilamppukuorma
 • Resistiivinen kuorma: 16 A / 250 V AC
 • Induktiivinen kuorma (cos 0,6):8 A / 250 V
 • Max katkaisuvirta – DC:
  150 mA / 220 V DC,
  300 mA / 60 V DC, 800 mA / 24 V DC
 • Liittimet: Ruuvi
 • Valoanturi: Erillinen
 • Asennus: DIN-kisko
 • Kotelointiluokka: IP20
 • Hyväksynnät: CE, VDE, GOST

 

 Snro Nimike
 26 073 08 Nocturne T1  Hämäräkytkin erillisellä anturilla
26 073 09 Nocturne T2  Hämäräkytkin uppoasennettavalla anturilla

 

LISÄTIETOJA:

tuotepäällikkö Timo Mero, puh. 010 283 2310, timo.mero@slo.fi tai SLO-myynti

 

Uudet MID-hyväksytyt energiamittarit Hager-valikoimaan

Energiankulutuksen seuranta on päivä päivältä tärkeämmässä roolissa asuntojen ja toimitilojen energiatehokkaan ja toimintavarman käytön perustana.

MCT- ja MCTPP-sarjan tunnistettavat johdinsiteet metallihiukkasilla

HellermannTyton MCT- ja MCTPP-sarjan tunnistettavat johdinsiteet metallihiukkasilla lisäävät kaapeleiden asennusturvallisuutta elintarvike- ja lääketeollisuudessa.

Mirri-monimittarikeskukset tehokkaaseen tilankäyttöön

UTUn monimittarikeskusvalikoima on kehitetty asiakkaidemme toivomusten mukaisesti. Ne soveltuvat entistä paremmin myös saneerauskohteisiin, joissa erityisesti ahtaat tilat asettavat haasteita mittauskeskusten asennuksiin. Uudiskohteissa mirri-keskukset vapauttavat tilaa muuhun käyttötarkoitukseen. Arvokas lisätila voidaan hyödyntää kiinteistön muille toiminnoille.   Kestävä ja kapea rakenne mahdollistavat helpon asennuksen Monimittarikeskukset ovat kuumasinkittyä teräslevyä ja niiden kapea keskusmoduuli mahdollistaa kuljetuksen ahtaisiin tiloihin. Keskusmoduulit kiinnitetään seinään kiinnityskorvista. Keskukset voi kiinnittää seinään myös erikseen tilattavien telinerautojen avulla silloin, kun kaapeleita kulkee keskuksen takana. Lisätarvikkeina saatavat ovet asennetaan moduulikohtaisesti. Mirri-keskuksia on saatavissa jopa 250A nimellisvirtaan asti. Monimittarikeskuksien ominaisuuksia: Nimellisjännite 400 V Nimellisvirta 125A, 160A tai 250A Kalvotiivisteet Johdotetut riviliittimet nousukaapeleille Nousuvarokkeet 3x25A mittaritilan alapuolella   Mirri-monimittarikeskukset löydät SLO:n verkkokaupasta ja myymälöistä sähkönumeroväliltä 33 314 40 - 33 316 97. [su_button url="https://verkkokauppa.slo.fi/?q=Mirri&vseFilter=slo_brandname%3A13152#" target="blank" style="flat" background="#dd052b" color="#ffffff" size="6" icon="icon: hand-o-right"]Tilaa verkkokaupasta [/su_button]