– Entistä enemmän valoa ja pidempi elinikä.

 

Kolmannen sukupolven LEDVANCE FLOODLIGHT valonheittimissä on parannettu valotehokkuutta jopa 125 lm/W:iin ja samalla myös heittimien keskimääräistä elinikää on parannettu, jonka ansiosta myös pienitehoisien heittimien takuuaikaa on pidennetty viiteen vuoteen.

LEDVANCE FLOODLIGHT PERFORMANCE SYMMETRIC LED-valonheittimien tuoteperhe kattaa yhteensä on yhteensä 57 erilaista valonheitinmallia. Heittimiä on saatavana 10 W, 20 W, 30 W, 50 W, 65 W, 80 W, 125 W, 165 W ja 200 W tehoisena ja niiden valovirrat ulottuvat aina 1100 luumenista jopa 25 000 luumeniin saakka. 10 W – 50 W:n heittimiä on saatavana mustana sekä valkoisena ja 65 W – 200 W heittimiä on saatavana vain mustana. Kaikista perusmalleista on saatavana mallit 3000 K, 4000 K ja 6500 K värilämpötilalla.

10 W:n, 20 W:n ja 50 W:n heittimistä on saatavana myös liike- ja hämärätunnistimella varustetut tunnistinheittimet. Tunnistinheittimien tunnistimet ovat päivitetty pienempiin tunnistimiin ja päivityksen ansiosta heittimet voidaan kytkeä jatkuvasti (Always on -mode) päälle kytkemällä virta päälle-pois-päälle-pois-päälle neljän sekunnin sisällä. Always on -toiminnon saa kytkettyä pois ottamalla virrat pois valaisimelta viideksi sekunniksi. 10 W:n, 20 W:n, 50 W:n tunnistinheittimiä on nyt saatavana mustana sekä valkoisena ja 3000K tai 4000 K värilämpötilalla. 65-200W heittimistä on saatavissa myös hämärätunnistimella (Photocell) varustetut heittimet 4000 K värilämpötilalla.

Heittimien avauskulma on symmetrinen 100° ja ne ovat varustettu 4 kV ylijännitesuojalla. Heittimissä on 1 metrin pituinen kiinteä syöttökaapeli. Niiden runko on alumiinia ja valopinta karkaistua lasia.

LEDVANCE FLOODLIGHT PERFORMANCE heittimet ovat suunniteltu käytettäväksi -30°C…+50°C lämpötilassa, ne ovat IP65- ja IK07 -luokiteltuja ja ne ovat myös ENEC-sertifioituja. Heittimien keskimääräinen elinikä on 70 000 tuntia (L70/B50 @+25°C) ja nyt koko tuoteperheelle myönnetään viiden vuoden tuotetakuu.

Uuden pakkauksen myötä LEDVANCEn tuotteiden luonnonkuormittavuus on pienempi, sillä siitä 99% on kierrätettyä materiaalia ja pakkaus on 100% kierrätettävissä, lisäksi pakkauksessa ei ole käytetty ylimääräisiä muovipinnoitteita.

Sähkönumerot löytyvät väliltä: 45 081 16 – 45 081 70

Tilaa »

 

 

Nyt on energiatehokkuusremontin aika

Rakennusten hiilijalanjäljestä jopa 75% syntyy käytön aikana. Rakennusten energiatehokkuuden parantaminen on keskeinen keino pienentää energiankulutusta ja siten auttaa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.   Ratkaisevassa roolissa on rakennusten käytönaikainen energiatehokkuus Korjaamisen tarve ei katoa poikkeustilanteessa minnekään, joten myös nyt on oikea aika tehdä kiinteistöjen energiaremontteja. Varsinkin omakotitaloissa pystyy jo pienillä teoilla vähentämään energiankulutusta. Energiatehokkuus on myös osa huoltovarmuutta, koska se parantaa energiaomavaraisuuttamme. Valtiolta avustusta energiaremonttiin Valtio antaa energia-avustuksia remontteihin, jolloin yhä useammalla on taloudellinen mahdollisuus parantaa oman kodin tai taloyhtiön tehokkuutta. Jokainen korjattu rakennus on askel kohti hiilineutraalimpaa Suomea. Lisäksi toimiva sähköistys lisää helppoutta, hyvinvointia ja kiinteistön turvallisuutta. Älykkäät talotekniset ratkaisut kehittyvät vinhaa vauhtia Digitalisaatio ja rakennusautomaatiojärjestelmät tarjoavat valtavat mahdollisuudet kiinteistöalalle. Älykkäät rakennukset ovat kohta keskuudessamme, koska ihmiset haluavat helppoa, turvallista, energiaa säästävää ja vähäpäästöistä elämäntapaa. Parempaa valoa uudella LED-tekniikalla Älykäs teknologia mahdollistaa myös kustannusten, resurssien ja energian säästön infrassa, rakentamisessa ja liikenteessä. Valaistusremontilla saadaan säästöjä käyttökustannuksiin ja parannetaan valaistuksen määrää ja laatua valitsemalla uutta led-tekniikkaa. Uusimalla niin ulko- kuin sisävalaistus säädettäviin ja pitkäikäisiin led-valaisimiin, tilan viihtyisyys paranee ja hiilijalanjälki pienenee. Sivutuotteena positiivinen yrityskuva ja mukavammat työolosuhteet Vähäpäästöisyys ja energiatehokkuus ovatkin nyt yritystenkin liiketoiminnan ytimessä, joten toimitilojen, hallien ja piha-alueiden korjaustarve kannattaa tarkistaa. Oheishyötyjen, kuten asiakastyytyväisyyden, maineen sekä työolosuhteiden paraneminen kannattaa huomioida myös kannattavuustarkasteluissa. Nyt kannattaa investoida aurinkojärjestelmiin ja sähköautojen lataukseen Ajankohtaisia investointikohteita ovat energiatehokkuuden lisäksi myös mm. aurinkosähköjärjestelmät sekä sähköautojen latausasemat. Näidenkään asennus ei katso vuodenaikaa. Hyvä on myös muistaa, että kiinteistön arvo kasvaa energia- ja kustannustehokkuuden myötä.   [su_box title="Neljä syytä tehdä energiaremontti" style="soft" box_color="#eceef0" title_color="#0f0d0d"] Valtio avustaa energiaremontteja Rakennusautomaatiolla saat säästöjä Uudella led-tekniikalla parannat valaistusta samalla kun säästät Vähäpäästöisyys ja energiatehokkuus ovat modernin liiketoiminnan ytimessä [/su_box]  

Sauna Linear 4M LED-profiilisarja

Kaksi lineaaritankoa sekä kiuaskuitu samassa paketissa.

Siro Skir-valaisin pinta- ja uppoasennukseen

Skir on siro yleisvalaisin asuntoihin, käytäville ja varastoihin. IP44-kotelointiluokka mahdollistaa sen käytön myös kosteissa tiloissa.