Saatavilla uutuuksina: 180° valoaukko tai uusi kapeampi pollarimalli.

 

Joskus pollarivalaisimilla halutaan korostaa rakennuksen sisäänkäyntiä, mutta ei sen vieressä olevaa nurmialuetta. Uudet ALVA-valaisimet, joissa on 180 asteen valoaukko, tarjoavat helposti kohdistettavaa valaistusta ulkoalueille.

Uudet, kapearakenteiset ALVA-sarjan pollarimallit soveltuvat erinomaisesti tyylikkäisiin ratkaisuihin: esimerkiksi 700 mm korkean valaisimen halkaisija on vain 100 mm. Verkotukseen
soveltuu mallit, joissa liikeilmaisin ja integroitu DALI-väyläjännitesyöttö. Näin kokonaisia valaisinryhmiä voidaan verkottaa älykkäästi ja ohjata yksinkertaisen DALI-järjestelmän avulla energiatehokkaasti.

Kaikilla valaisimilla on erittäin vankka alumiinipainevalettu kotelo, väreinä valkoinen tai antrasiitti. Kotelon jauhepinnoite hylkii likaa ja pitää valaisimen aina siistinä. Muotoilu on ajaton ja tyylikkään yksinkertainen. Lisäksi valikoimassa on erilaisia diffuusoreja ja valonväriltään 3000 K:n ja 4000 K:n vaihtoehtoja.
Valaisinten pitkän käyttöiän takaa lisäksi 50 000 tuntia (LM80B10) kestävät energiatehokkaat LED-lamput.

 

 

ALVA-pollarivalaisimet verkkokaupassa

Start Surface Slim IP54

Siro, mutta vankkarakenteinen IP54 valaisin seinä- ja kattoasennuksen. Saatavissa pyöreän ja neliön mallisena.

Philips LumiStreet katuvalaisin

LumiStreet on kustannustehokas ledivaihtoehto perustievalaisimeksi.

Tiukentuneet energiatehokkuusvaatimukset pudottavat heikkotehoisia lamppuja markkinoilta

Syyskuussa 2021 käynnistyi Ekodirektiiviin liittyvä asetusmuutos (EU 2019/2015), joka kiristää elektroniikkalaitteiden energiatehokkuusvaatimuksia. Tiukennusten seurauksena myös osa heikkotehoisista lampuista poistunee markkinoilta vuoden 2023 aikana. Lue, mistä muutoksessa on kyse.