Laadukas paritalokeskus on Suomessa valmistettu.

NäpsäSMART-ulkomittauskeskusten sarjaan sopivaksi on päivitetty paritalokeskus PT63T25-O, snro 34 110 16.

34 110 16  2-T.paritalokeskus Keskus voidaan asentaa pintaan tai uppoon.

Paritalon 2-tariffimittauskeskuksella on kaksi mittariristikkoa. Keskuksessa on kummallekin asunnolle 1 kpl 1-vaiheisia ja 1 kpl 3-vaiheisia 16 A:n pistorasioita, jotka ovat suojattu 30 mA vikavirtasuojakytkimellä.

Syöttö- ja lähtökaapeleille on Cu/Al-liittimet valmiina. Keskusosassa on pohjalevy ja kaapelit tuodaan keskukseen läpivientien kautta. Asennus seinälle, pylvääseen tai omalle jalustalle. Nimellisvirta 63 A, nousuvarokkeet 2x3x25 A.

Keskuksella on T2-tyypin ylijännitesuoja (snro: 32 112 02), joka on kätevästi varustettu plug-in mallisilla edestä irrotettavilla patruunoilla. ABB:n OVR-ylijännitesuojat suojaavat sähköjärjestelmiä ja -laitteita salamaniskujen ja sähköverkon toimintojen aiheuttamilta lyhytaikaisilta yli- ja syöksyjännitteiltä. Toisin sanoen keskuksen ylijännitesuoja purkaa salamaniskujen (suorat ja epäsuorat vaikutukset) tai kytkentätoimintojen aiheuttamat ylijännitteet rajoittaen jännitehuipun laitteen sallimalle tasolle, ja parantaen näin laitteiden käyttöikää.

Paritalokeskuksessa on laajennusvaraa 4 moduulia. Keskus on tyylikkäästi muotoiltu ja väriltään neutraali vaalean harmaa.

 

                              

Snro Tyyppi Kuvaus
34 110 16 PT63T25-O Paritalokeskus, 2 pääkontaktoria, 63 A, IP34, FE
Lisätarvikkeet
34 110 15 JALUSTA-PT Jalusta paritalokeskukselle

 

LISÄTIETOJA:

​tuotepäällikkö Ari Lehkosuo puh. 010 283 2308, ari.lehkosuo@slo.fi  tai SLO-myynti

 

 

Ebecon betoninkovetussilmukat (BHS)

Lämmityskaapeli betonin kovettamiseen

Lankaliittymästä mobiilinettiin

4G/5G -reitittimen käyttöönotto Monessa kiinteistössä on tullut eteen ongelma, kun operaattorit purkavat jopa kaupunkialueilta vanhaa ADSL-verkkoja ja valokuitua ei saa rahallakaan. Seuraavassa neuvoja esimerkin kautta, kuinka mobiilinetin saa toimimaan paremmin.

KNX-automaatio kirkastaa revontulinäkymät

Santa’s-hotellin ylellisten lasi-iglujen olot pitää optimaalisina KNX-automaatio.