Nopea ja ruuviton asennus jopa kolmelle kaapelille

Ainutlaatuisen ratkaisun ansiosta vedonpoistamiseen ei tarvita ruuveja tai työkaluja. Kaapeli kiinnitetään nippusiteellä, mikä tekee asennuksesta helppoa ja säästää asennusaikaa.

Soveltuu käytettäväksi AP9- ja AP10-jakorasioiden kanssa. Vedonpoistajaa voidaan käyttää eripaksuisten kaapeleiden Ø6–17 mm sekä kalustekaapeleiden kanssa.

 

Käyttö

Asennus yhdellä vedonpoistajalla.

Kahta vedonpoistajaa voidaan käyttää vastakkaisilla reunoilla.

Asennus keskelle vain AP9-rasian kanssa.

 

Asennus

  • Asenna vedonpoistaja jakorasiaan ja työnnä kaapeli kalvotiivisteen läpi rasiaan.
  • Asenna nippuside kaapelin ympärille ja pujota se vedonpoistajaan.
  • Varmista, että nippuside on tukevasti oikeassa kohdassa ennen kiristystä.

  • Asennus on valmis, kun nippuside on kiristetty.
  • Varmista vedonpoisto vetämällä kaapelia hieman ulospäin. (Nippuside ei sisälly toimitukseen.)

 

Snro Kuvaus Tyyppi Pakkauskoot
16 125 94 Vedonpoistaja kolmelle kaapelille, Ø6–17 mm AS9.10 10/100/1000

 

ABB

OBO Lankahyllyt GR-Magic®

Nopeasti ja helposti asennettavat yleiskaapelihyllyt. Lähes rajattomat muotoilumahdollisuudet Optimaalista tilankäyttöä GR-Magic® – suoraan seinä- tai kattoasennukseen Monipuoliset materiaalit Kuivat tilat, kosteat tilat, ulkoalueet, elintarviketeollisuus tai tunnelit – GR-Magic® lankahylly on jokaiselle alueelle sopiva materiaali. Valikoimaan kuuluvat sinkitystä, kuumasinkitystä, ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistetut hyllyt. Joustavat ratkaisut erilaisiin käyttökohteisiin. Kuormitusta kestävät GR-Magic® ruuvittomat jatkot. Patentoitu yleisinnovaatiomme OBOn järjestelmäinnovaatio: Lankahylly patentoidulla lankahyllyjen GR-Magic®-jatkolla – käsitteet pika-asennus ja joustavuus on määritetty kokonaan uudelleen. Asennusaika muuttuu yhä tärkeämmäksi tuotteen valinnasta päätettäessä. OBO-lankahylly GR-Magic® on sekä vakiorakenteella että GR-Magic® lankahyllynä todellinen järjestelmäinnovaatio. OBOn kehittämällä ja patentoimalla kaapelihyllyjen GR-Magic®-jatkoilla asennus voidaan suorittaa hämmästyttävän lyhyessä ajassa ilman työkaluja. Palonkestävään asennukseen GR-Magic® lankahyllyt                                                  Nopean asennuksen ja käyttöalueiden monipuolisuuden lisäksi OBOn innovaatiolla on vielä tärkeä etu: Lankahyllyt GR-Magic® kaikkine osineen ja asennustarvikkeineen ovat osoittaneet vakuuttavalla tavalla standardin DIN 4102 osan 12 mukaisissa palotestauksissa kestävyytensä ja vakautensa. E30/E90 Esimerkkejä valikoimastamme lankahyllyt: [su_table responsive="yes" fixed="yes"] Snro Tuote 14 630 41GRM 55x50x3000 G Lanka 4mm14 630 42GRM 55x100x3000 G Lanka 4mm [/su_table]

Uusi Norwescon vikavirtapistorasia NRCD11

Norwescon vikavirtapistorasiasarja laajeni 1-osaisella NRCD11-pistorasialla, joka on 16A/250V ja A-tyypin 30mA vikavirtasuokakytkimen yhdistelmä. Pistorasia on hyväksyttyä ketjuttamiseen eli pistorasian jälkeen asennetut pistorasiat ovat vikavirtasuojattuja tämän pistorasian toimesta. Vikavirtasuoja laukeaa, mikäli se havaitsee yli 30mA maavuotovirran tai oikosulkuvirran.

Schneider Electricin Acti9 kuormanpudotusrele

Säästöä sähkölaskuun ja tehokkuutta energiankäyttöön Schneider Electricin kuormanpudotusreleellä asuin- ja pienkiinteistöjen omistajat voivat säästää sähkölaskussa, sekä varmistaa oikein kohdennetun ja keskeytyksettömän sähkönjakelun kiinteistössä. Releellä ohjataan sähkönkulutus sinne, missä sitä ensijaisesti tarvitaan, juuri oikealla hetkellä. Samalla taataan sähkönjakelun jatkuvuus ilman pääsulakkeiden ylikuormitusta ja siitä aiheutuvaa mahdollista sähkökatkosta.