Uusi tuotemerkki Zircon® vastaa monipuolisiin lukitsemistarpeisiin laajalla Lockout/Tagout tuotevalikoimallaan! Valikoimasta löytyy turvalukot, lukkohaat, lukitusvaijerit, sähköalan lukitteet, paineilman lukitteet, lukitusvaijerit, ryhmäavainlaatikot -ja kaapit sekä laukut ja varustesarjat.

LOTO-tuotteita tarvitaan yhä enemmän tuomaan turvallisuutta teollisuuteen ja ammattilaisten työhön. Kun erilaiset sähkön-, -veden-, ja paineilmanlähteet lukitaan huoltotyön tai puhdistuksen ajaksi, saadaan vähennettyä mahdollisia työtapaturmia ja vaaratilanteita. LOTO-tuotteet yleistyvät maailmalla ja ovat arkipäivää suurissa teollisuuslaitoksissa. Zircon-tuotteet ovat näihin liittyvien turvallisuusstandardien mukaisesti sertifioituja.

Tuotteet on suunniteltu ammattilaisten tarpeita kuunnellen. Siksi valikoima on laaja, materiaalit laadukkaita ja hinta on edullinen – unohtamatta tuotteiden hyvää ergonomiaa ja kestävyyttä. Lisäksi lukitsemistuotteille on tarjolla erilaisia säilytysratkaisuja: lukkotelineitä, varusteasemia ja laukkuja. Valikoimamme vastaa erinomaisesti turvallisen työskentelyn toteuttamisen tarpeisiin teollisuudessa ja sähköalalla.

Laaja valikoima – lukitse kaikki huollettavat kohteet turvallisesti

Valikoimamme turvalukkoja löydät eri sankatyypeillä ja monessa eri värissä. Lukot ovat erinomaisia suuriin teollisuuslaitoksiin, jossa tarvitaan yhdenmukaiset lukot usealle eri tekijälle. Lukkotyyppejä on kuusi, ja jokaisessa tyypissä on saatavilla 8 eri väriä. Selkeästi merkitty ”locked out”-teksti pitää lukitun kohteen koskemattomana. Lukkojen takapuolella on paikka omille merkinnöille. Jokaisen lukon mukana on 2 lukon värillä merkittyä avainta. Tarjoamme myös erilaiset sarjoitusmahdollisuudet, KD, KA, KDMK, KAMK, sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöityjä sarjoituksia.
Lukkohakoja on valikoimassa moneen eri tarpeeseen, yhden lukon lukkohaasta 12 lukon lukkohakaan. Materiaaleina on mm. alumiinia, terästä ja muovia. Malleissa on mukavasti vaihtelevuutta: perinteistä mallia, kaksoissäppimallia, ”butterfly”-muotoiltua sekä räjähdyssuojattuihin tiloihin sopivaa mallia – valitse sinun käyttöösi sopivin ja lukitse laitteet huoltotöiden ajaksi turvallisesti.

 

Sähköalan lukitteet takaavat turvallisuuden erilaisille pistokkeille ja suojakatkaisimille. Tuotetyyppejä on useita: yhdeksän erilaista suojakatkaisimen lukitsinta kestävin materiaalein, pistokekotelot selkeillä merkinnöillä ja paljon muuta tarpeellista sähköammattilaisen työhön.

 

 

Lukitusvaijerimme valikoima on tehty silmällä pitäen mitä erilaisimpia lukitsemisen kohteita: vaijereita on eri materiaalein, eri mitoissa, säädettäviä, ruuvilukitteisia ja takaisinkelausominaisuudella varustettuja.

 

 

Putkistojen lukituslaitteet tekevät putkiammattilaisten työstä entistä turvallisempaa. Palloventtiilien ja käsipyörien lukitsimet varmistavat, että tärkeisiin kohteisiin ei huoltotöiden aikana pääse käsiksi.

 

 

Paineilman lukitteet paineilmaliittimille, paineilmaletkuille ja säiliöventtiileille ovat kaikki helposti ja nopeasti asennettavia ja ne nostavat turvallisuustason korkealle.

 

 

Lisäksi valikoimassamme on muutamia erityislukitteita: lukittava suojapussi estää ajo-ohjaimien käytön ja kulkuaukkojen peite merkitsee selkeästi paikan, jonne ei tule mennä.

 

 

Valikoiman monipuolisuuden viimeistelevät ryhmäavainlaatikot, lukkoasemat ja laukut. Ne pitävät lukot ja lukitustuotteet hyvässä järjestyksessä. Lukkotelineet mahdollistavat turvalukkojen järjestelmällisen säilytyksen ja varusteasemat pitävät muutkin LOTO-tuotteet hyvin saatavilla silloin, kun niitä tarvitaan. Kaappeihin voidaan myös rakentaa kohdekohtaisia valikoimia huoltokohteen läheisyyteen, josta lukitustuotteet ovat joustavasti käytettävissä kyseisen laitteen lukitsemiseksi. Zircon tarjoaa myös erilokoisia laukkuja pitämään välineet matkassa mukana.

Tuotteet löytyvät SLO:n verkkokaupasta sähkönumeroväleillä:

  • 6436700 – 6436732
  • 6436761 – 6436809
  • 6436733 – 6436760

Teksti ja kuvat: STC Trading 

 

Pipelifen Halovolt® -asennusputket

Halogeenivapaat asennusputket rakennuskohteisiin, joissa vaaditaan parempaa paloturvallisuutta.

Kotimainen REJ Design -kuivain kuuluu nykyaikaisen kodin perusvarustukseen

Kotimainen REJ Design -kuivain kuuluu nykyaikaisen kodin perusvarustukseen Kotimaisena käsityönä syntyvät REJ Design -kuivaimet edustavat funktionaalista designia, jonka linjakas muotoilu sopii kodin kaikkiin tiloihin. Mallistosta löytyy sopiva kuivain kylpy-, puku-, kodinhoito- ja eteistiloihin niin uudis- kuin korjausrakentamiskohteisiinkin. Laadukas, pitkäikäinen ja muotoilultaan ajaton kuivain on käytännöllinen ja samalla tyylikäs osa sisustusta.

Ensto eFiller, moderni latauslaite kotiin!

Ensto eFiller tekee sähköauton latauksesta helppoa. Se on suunniteltu kotitalouksille ja sisältää vikavirtaa lukuun ottamatta kaiken tarvittavan. Asennettaessa on  huomioitava, että tarvitaan aina lisäksi B-luokan vikavirtasuoja. Ensto eFiller - turvallista kotilatausta Kompakti, seinäasenteinen latauslaite on varustettu kiinteällä kaapelilla. Kun lataat autoasi kotona, sinulla on harvemmin kiire, mutta tarvitset turvallisen ja toimivan latauslaitteen. Sähköauto on yön aikana ladattu täyteen, ja erillistä latausasemakäyntiä ei tarvita. Helppokäyttöinen Yksinkertainen kotilaturi on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja luotettavaksi. Siinä on kiinteä kaapeli, jota on helppo käyttää ja säilyttää. Erillinen pistoolipidike voidaan sijoittaa juuri sinulle sopivaan paikkaan. Helppo asentaa Ensto eFiller on helppo asentaa ja käyttöönotto ei vaadi ihmeitä. Latausvirtaa voidaan rajoittaa vastaamaan kotisi tarpeita. Ensto eFiller takaa tehokkaan ja turvallisen kotilatauksen. Kestävä 100% metallirakenne (IP44) takaa pitkän käyttöiän säätä ja muita ulkoisia uhkia vastaan (IK10). Runko valualumiinia, etupaneeli ruostumatonta terästä Kiinteä latauskaapeli 4,5m 1-vaihe ja 3-vaihe versiot IP44 IK10 Käyttölämpötila -30…+50 °C Seinäasennus Mukana seinäpidike latauspistoolille Tarvitaan vikavirtasuoja B Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja myyjältäsi [siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget][siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget]