Jarmo Harttunen
Markkinointipäällikkö,
SLO Oy
8.1.2020

Työpaikallani SLO:lla minun yhteisöön kuuluu monia eri alojen ammattilaisia. Jos mukaan lasketaan vielä tuntemani henkilöt työpaikan seinien ulkopuolella, ammattilaisten joukko laajenee huomattavasti. Tämä on minulle suuri etu, sillä monta päätä yhdessä on viisaampi kuin yksi. Kuinka sinä määrität oman työyhteisösi?

SLO on jo pitkään palkannut oman alansa ammattilaisia, jotka toiminnassaan tuntevat vastuuta niin työnantajaa, toimittajia kuin asiakkaita kohtaan. Tämä siitä syystä, että voimme täyttää lupauksemme asiakkaillemme. Toteutamme vastuu jakamalla tietoa monipuolisesti sekä hyödyntämällä työyhteisön tarjoamaa tukea. Avoimella keskustelulla pyrimme vahvistamaan omaa osaamista. Joka päivä opimme jotakin uutta ja näin hallitsemiemme taitojen määrä kasvaa tarvittaessa myös sinun eduksesi.

Kun SLO kuuluu sinun yhteisöösi, rakennat itsellesi pitkäikäistä, sähköverkon tuotteita ja ratkaisuja tuntevaa turvaverkkoa. Saat SLO:lta tukea päätöksentekoon ja maineesi pysyy kunnossa luotettavana sähköverkkojen toteuttajana. Toki autamme  myös muissa pulmissa, kuten tievalaistuksen, mittareiden, työvälineiden ja työturvavälineiden hankinnoissa.

Liity mukaan, koska viisaus ei asu yhden ihmisen päässä.

STERA tele- ja sähkönjakotuotteet Paimiosta

Varsinais-Suomessa, Turun ja Salon puolivälissä, on Paimion kaupunki, jossa on valmistettu tele- ja sähkötuotteita jo 1970 luvulta lähtien.

20 kV JT- kytkentäsarjat helpottavat työtäsi

Jännitetyön edut ovat verkonomistajille huomattavat.

ABB:n uusi ADI3M eristetty kiskoliitäntälaite korvaa aikaisemman mallin ADB 3M ja ADB 3M Kit

ABB on lanseerannut uuden ADI3M kiskoliitäntälaitteen, joka korvaa liitäntälaiteyhdistelmän ADB 3M & ADB 3M Kit. Uusi ADI3M on kiskoliitäntälaite, johon asennetaan erikseen tilattavat ADI300  syöttöliittimet (54 110 57). ADI3M säästää tilaa leveyssuunnassa ja helpottaa kaapeleiden asennusta jakokaapissa.