Jarmo Harttunen
Markkinointipäällikkö,
SLO Oy
8.1.2020

Työpaikallani SLO:lla minun yhteisöön kuuluu monia eri alojen ammattilaisia. Jos mukaan lasketaan vielä tuntemani henkilöt työpaikan seinien ulkopuolella, ammattilaisten joukko laajenee huomattavasti. Tämä on minulle suuri etu, sillä monta päätä yhdessä on viisaampi kuin yksi. Kuinka sinä määrität oman työyhteisösi?

SLO on jo pitkään palkannut oman alansa ammattilaisia, jotka toiminnassaan tuntevat vastuuta niin työnantajaa, toimittajia kuin asiakkaita kohtaan. Tämä siitä syystä, että voimme täyttää lupauksemme asiakkaillemme. Toteutamme vastuu jakamalla tietoa monipuolisesti sekä hyödyntämällä työyhteisön tarjoamaa tukea. Avoimella keskustelulla pyrimme vahvistamaan omaa osaamista. Joka päivä opimme jotakin uutta ja näin hallitsemiemme taitojen määrä kasvaa tarvittaessa myös sinun eduksesi.

Kun SLO kuuluu sinun yhteisöösi, rakennat itsellesi pitkäikäistä, sähköverkon tuotteita ja ratkaisuja tuntevaa turvaverkkoa. Saat SLO:lta tukea päätöksentekoon ja maineesi pysyy kunnossa luotettavana sähköverkkojen toteuttajana. Toki autamme  myös muissa pulmissa, kuten tievalaistuksen, mittareiden, työvälineiden ja työturvavälineiden hankinnoissa.

Liity mukaan, koska viisaus ei asu yhden ihmisen päässä.

Kaapelinsuojaratkaisut sähköverkon rakennuskohteisiin

Rakennusvaiheessa oikein tehty kaapelinsuojaus takaa virheettömän sähkö- ja tietoliikenneverkon toiminnan. Pipelife tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman kaapelinsuojatuotteissa. Tuotteet täyttävät korkeimmat asetetut vaatimukset laadussa, toimivuudessa, käyttöominaisuuksissa ja ympäristön huomioimisessa. Valikoima kattaa tuotteet keskijännite- ja kuituverkkojen rakentamiseen myös vaativissa kohteissa.

Energiateollisuus ry tekee Suomen vaikuttavinta edunvalvontaa jäsenistön ja kestävän tulevaisuuden eteen

Energiateollisuus ry on merkittävä ja moderni etujärjestö – alan titaani – joka työehtosopimusneuvotteluiden lisäksi huolehtii muun muassa sopivista sopimusmalleista ja edistää yhteisrakentamista infrarakentajien kanssa. Kirjoituksesta voit tutustua, kuinka etujärjestön sähkönjakelutoimikunta valvoo jakeluverkkoyhtiöiden etua käytännössä.

Kaapeliojan merkkikepit

Ei enää turhaa lapiointia! Painevaletusta alumiinista valmistetun valuankkurin ansiosta merkkikeppi on helppo asentaa suoraan painamalla maahan. Ruiskuvalettu heijastimella varustettu merkkikilpi näkyy kauas, ja joustava lasikuituprofiili takaa kestävyyden kovemmissakin oloissa.