WOOX-älylaitteet tarjoavat monia mahdollisuuksia hallita kodin sähkönkulutusta. Ne soveltuvat jälkiasennettavaksi kaikkialle, jossa on tarjolla virtaa ja WiFi-verkko.  Esittelyssä älykkäitä vaihtoehtoja, joilla sähköä säästyy kuin itsestään.

Älypistoke sähkölaitteiden ja seinäpistorasian väliin

WOOX-älypistokkeen tai -älyjatkojohdon avulla voit ohjata energiankäyttöä mistä tahansa. Se tapahtuu käyttämällä älypistorasiaa sekä ilmaista WOOX Home -sovellusta tai ääniohjausta.

Voit asettaa skenejä eli automaatioita sekä aikatauluja älypistokkeeseen varmistaaksesi, etteivät elektroniset laitteet kuluta tarpeettomasti sähköä. Kun ne on kytketty WOOX-älypistokkeeseen ja lisätty sovellukseen, ne voi helposti sammuttaa tai käynnistää ne mistä tahansa. Automaattisilla ajastuksilla elektronisten laitteiden sammutus ei enää unohdu.

Älypistokkeissa ja -jatkojohdoissa on myös energiankulutuksen mittaustoiminto, jolla voi seurata siihen kytketyn sähkölaitteen energiankulutusta WOOX Home -sovelluksen avulla.

“Miksi WOOX-älypistorasiat ja -älyjatkojohdot myyvät tällä hetkellä niin hyvin? Ihmisiä kiinnostaa hurjasti tällä hetkellä paljonko laitteet oikeasti vievät sähköä. WOOXin energiankulutusmittari paljastaa turhan kulutuksen. Sitten käyttäjä voikin WOOX Home -sovelluksen avulla tehdä helposti sähköä säästäviä ajastuksia ja automaatioita”, maahantuojan WOOX-asiantuntija Ilpo Lyra paljastaa.

WOOX-R4967-älykytkin automatisoi sähkölaitteet

WOOX-R4967 on älykäs kytkin, jonka avulla käyttäjä voi kytkeä päälle ja pois kaikkia siihen liitettyjä laitteita. Se toimii Wi-Fi-ohjauksella WOOX Home -sovelluksessa.

WOOX-R4967-älykytkin tekee perinteisistä kytkimistä tarpeettomia. R4967-kytkimen voi liittää sähköpiiriin, esimerkiksi pistorasian johdotukseen. Kun älykytkin on asennettu paikoilleen, kyseisen pistorasian voi kytkeä päälle ja päältä pois etänä älylaitteen kautta.

”Jos halutaan etähallintaa niihin lämmitysjärjestelmiin mitä ohjataan kontaktorilla, on R4967-älykytkin siihen omiaan”, asiantuntijamme Ilpo Lyra kertoo. ”Pieni koko mahdollistaa kytkimen sijoittamisen paikkaan kuin paikkaan – vaikkapa jakorasiaan, missä esimerkiksi lamppujen kytkentä on.”

WOOX-R4967 -älykytkin soveltuu laajasti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tässä kolme täsmäkohdetta:

  1. WOOX-R4967 ja sähköpatteri ovat erinomainen yhdistelmä. Patterin voi laittaa päälle ja pois juuri tarpeen mukaan eikä sen tarvitse lämmittää tyhjää asuntoa tai mökkiä. Sovelluksessa älykytkimeen yhdistetyn sähköpatterin voi asettaa etänä päälle sopivalla hetkellä, jotta kotiin tai mökille saapuessa se on jo valmiiksi lämmittämässä.
  2. Niin sähkölämmitteisissä asuinrakennuksissa kuin mökeilläkin käytetään erikokoisia lämminvesivaraajia. Asukkaiden tai mökkiläisten poissa ollessa lämmintä vettä ei kuitenkaan tarvita eikä varaajan siten tarvitse olla päällä. Sähköä voi säästää lämmittämällä vettä vain tarpeeseen. WOOX-4967-älykytkimeen liitetyn lämminvesivaraajan voi asettaa toimimaan etänä – eli vaikka käynnistää juuri kun on saapumassa matkoilta kotiin.
  3. WOOX-R4967-älykytkimen avulla voi myös ohjata valaistusta syttymään ja sammumaan tarpeen mukaan. Esimerkiksi harvemmin käytetyissä varastohalleissa voi asettaa lamput syttymään paikalle saapuessa sekä varmistaa kytkimellä ja sovelluksella että ne sammuvat, kun tiloista lähdetään.

Sähkönumero

Tuote

28 192 05

WiFi älypistorasia 230VAC 16A 3680W, kulutuksen mittaus, WOOX-R6113

28 192 07

WiFi älypistorasia 230VAC 16A 3680W, energiankulutuksen mittauksella, 3kpl:n pakkaus, WOOX-R6113-3PACK

24 281 03

WiFi älyjatkojohto, 3 pistorasiaa ja 4 x USB, kulutuksen mittaus, WOOX-R5104

28 192 08

WiFi älypistorasia 230VAC 16A 3680W, kulutuksen mittaus, WOOX-R6118

27 320 00

WiFi-ohjattava älykytkin, 10A – WOOX-R4967

WOOX Homen monipuolista tuoteperhettä yhdistää järkevä hinnoittelu, monipuoliset toiminnot ja helppo käyttöönotto. Parasta kaikessa on kuitenkin se, että laitteiden ohjaus tapahtuu yhteisellä, ilmaisella puhelinsovelluksella.

WOOX Home -sovelluksessa etähallinta on helppoa, siinä on vaivaton liittymä yksinkertaisilla komennoilla. Kaikki liitetyt laitteet ja niiden tila näkyvät reaaliaikaisesti älylaitteen ruudulta. WOOX-laitteet toimivat myös Amazon Alexan, Google Assistantin ja Google Homen kanssa. Ääniohjauskin onnistuu.


Teksti ja kuvat: Finnsatt Oy

 

Weidmüller PV-STICK

PUSH IN-liitin aurinkosähköjärjestelmien turvalliseen ja nopeaan kaapelointiin

Tutut ELKO tuotteet nyt kirkkaan valkoisina – RS Nordic!

ELKO-tuoteperheeseen lanseerataan sarja, joka on kirkkaan valkoista, skandinaavista muotoilua. RS Nordic -sarja sopii erinomaisesti asuntorakentamisen nykytrendeihin. ELKO-sarja esiteltiin jo yli 30 vuotta sitten ja se on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenien ajan muun muassa hyvän asennettavuutensa vuoksi.

EVPike on turvallinen, vaivaton ja edullinen

Täydellinen vaihtoehto sähköautojen latausasemien saneerauksiin taloyhtiöissä ja omakotitaloissa.