Weidmüller tarjoaa laajan valikoiman sekä hallittuja että hallitsemattomia Power over Ethernet (PoE) -kytkimiä, joiden virtalähteenä voi käyttää teollisuudesta tuttua 24 voltin virtalähdettä.

Tähän asti PoE-kytkinten virransyötön on määritellyt standardi ja se on ollut 48 volttia. Weidmüllerin kytkin tekee tarvittavan muunnoksen täysin automaattisesti.

Suurin hyöty PoE-kytkimistä on se, että virransyöttöön ei tarvita erillistä kaapelia. Siksi sen asentaminen myös ahtaisiin paikkoihin on nopeaa, ja asennuskulut jäävät maltillisiksi. Power over Ethernet -kytkintä voidaan käyttää vähän virtaa kuluttavien laitteiden kanssa, joita ovat esimerkiksi IP-puhelimet, valvontakamerat ja WLAN-tukiasemat.

Weidmüllerin PoE:t tukevat IEE 802.3at -standardia, joka tunnetaan myös PoE+-nimellä. Tällä standardilla voidaan syöttää 30W tehoa ethernet-kaapeliin.

 

Tekniset tiedot

  • 6-porttinen IEE 802.3af/at POE+ hallinnoimaton ethernet-kytkin
  • 4 kpl IEEE 802.3af/at-yhteensopivaa PoE-porttia
  • max 30W per PoE-portti
  • 24/48VDC kahdennettu laaja-alueinen virransyöttö
  • sisäänrakennettu DC/DC-muunnos mahdollistaa 24VDC-virtalähteen käytön PoE (48VDC) -standardoitujen laitteiden kanssa
  • älykäs virrankulutuksen tarkkailu ja luokitus
  • kahdennettu DC-virransyöttö pistokeliittimellä
  • DIP-kytkimillä mahdollisuus broadcast storm protection -asetukseen
  • takuu 5 vuotta.

 

Weidmüller Ethernet kytkimet verkkokaupassa

 

LISÄTIETOJA

tuotepäällikkö Sami Tolkki, puh. 010 283 2271, sami.tolkki@slo.fi tai SLO-myynti

Glamox puhdastilaratkaisut korkean hygieniatason tiloihin

Leikkaussalin ja odotusaulan tai teollisuuden tuotantotilojen ja sitä ympäröivien käytävien puhtauteen ja valaistukseen liittyvissä vaatimuksissa on eroja.

Siirrettävät lämminilmapuhaltimet

El-Björn -lämminilmapuhaltimissa on laaja valikoima siirrettäviä ja vankkarakenteisia korroosion kestäviä malleja tilapäiseen ja pysyvään lämmitykseen eri käyttökohteisiin: rakennuksille, varastotiloihin, teollisuushalleihin sekä erilaisiin kosteisiin tiloihin. Elementtien rakenne varmistaa optimaalisen ilmavirtauksen ja nopean lämpenemisen. Etupuolen ohjaussäleikkö pitää ilmavirran koossa ja pidentää heittopituutta.

Asiakkaiden vinkeillä täsmällisempiä hyödykkeitä

SLO uudistaa jatkuvasti tuotevalikoimaansa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden ja markkinoiden vaatimuksia. Asiakkaamme ovat avainasemassa, koska vain he voivat kertoa  tarpeensa. Tiedon perusteella SLO valitsee kehityskohteet yhteistyössä valmistajien kanssa. Täsmällisestä kehitystyöstä asiakkaamme  hyötyvät monenlaisin tavoin.