Uusi pienikokoinen WAGO 221-2411 Inline-rasialiitin soveltuu erinomaisesti ledien asennukseen, johtimien jatkamiseen ja korjauksiin.

WAGOn 221-sarjan Inline-rasialiitin tarjoaa sähköasentajille nopean, yksinkertaisen ja turvallisen tavan kytkeä jäykkä, monisäikeinen tai hienosäikeinen johdin ilman työkaluja. Liittimeen voidaan kytkeä kaikkia johdintyyppejä (poikkipinta-alaltaan 0,2-4 mm2). Liittimen etuna on putkimainen muoto, jossa  navat ovat vastakkaisilla puolilla, soveltuu jatkoksiin esim. kaapelikouruissa. Tämä soveltuu erittäin hyvin johtimien jatkamiseen. Liittimeen on saatavilla ruuvikiinnitteisiä kiinnitysalustoja vedonpoistomahdollisuudella. Halutessaan nämä alustat saa kiinnitettyä kotelon pohjaan ruuvilla tai DIN 35 -kiskoon erillisen jalan avulla. Kiinnitysalustat voidaan liittää toisiinsa ja mikäli et tarvitse vedonpoistoa, kytkentäalusta voidaan lyhentää sivuleikkureilla.

Kuoren läpinäkyvyyden ansiosta kytkennän tarkastaminen on helppoa. Liittimen läpi voi varmistaa, että kuorinta on ollut riittävä ja johdin riittävän syvällä. Liittimessä on testiaukko, josta kytkennän jännitteisyyden testaaminen onnistuu testerillä liittimen ollessa kytkettynä

Snro Tuote pakkauskoko
1939190  2-napainen 60 kpl

 

Lisätarvikkeet

Snro Tuote
1976709 Kiinnitysalusta, 1x, vedonpoisto
1976710 Kiinitysalusta, 2x, vedonpoisto
1976711 Kinnitysalusta, 3x, vedonpoisto
1976713 Kiinnitysalusta, 5x, vedonpoisto
1976705 Kiinnitysjalka DIN-35 kisko, sisältää kiinnitysruuvin

Teksti ja kuvat: Wago

Jussi ja IMPRESSIVO mekaaninen ajastin

Sähkölaitteiden ohjausta ja energiasäästöjä Mekaaninen Jussi ja IMPRESSIVO® -ajastin erilaisten sähkölaitteiden ohjaukseen.

USB-lataus on tätä päivää

USB-latauksen tarve kasvaa jatkuvasti yleistyvien mobiililaitteiden mukana.

Welcome IP Audioluuri - tyylikäs ja selkeälinjainen

Valkoinen luurillinen audio sisäyksikkö pinta-asennukseen.