RSB 850 PYÖRITYSALUSTA

Snro:  64 310 85

Pieneen tilaan menevä kelanpyöritysalusta. Pyöritettävä kela nostetaan tai työnnetään alustassa olevien rullien päälle. Rullien päällä kelaa on helppo pyörittää ja siitä pystytään purkamaan haluttu määrä kaapelia. RSB 850 on hyvä työkalu, kun kela pitää saada maasta irti ja pyörimään.

RSB 850 tekniset tiedot:
• paino 20 kg
• kantavuus 1000 kg
• tuotekoodi: 182

 

SD125 KAAPELIKOIRA

Snro: 64 311 56

SD 125 kaapelikoira on tarkoitettu käytettä väksi kaapeleiden putkeen asennuksessa. Sitä voidaan käyttää kaapelin syöttöpäässä työntämässä kaapelia putkeen, vedon välillä välivetolaitteena tai vedon loppupäässä vetä mässä kaapelia.
Laite toimii täysin hydraulisesti. Käyttövoima voidaan ottaa traktorista, kuorma-autosta  tai vaikkapa kaivinkoneesta. Laitteessa on hydraulinen puristus, jolla kaapeli puristetaan vetävien hihnojen väliin. Hydraulisen puristuk sen voimaa on rajoitettu. Tämä ratkaisu takaa sen, ettei kaapelia vahingossakaan puristeta liikaa, koska liian kova puristus rasittaa laitetta sekä syö vetovoimaa. Kaapelikoiralla voidaan ajaa kaapelia molempiin suuntiin hydraulisesti. Jos veto pysähtyy, niin kaapelia voidaan ajaa hieman taaksepäin ja yrittää uudelleen. Laite on verrattain matala, joten se on helppo asettaa maahan tai kaivantoon – kaapelia ei tarvitse juurikaan nostaa ylös maasta.

Laitteen runko on keltapassivoitua terästä ja se on suunniteltu kovaan työkäyttöön. Vetäviä hihnoja on kaksi ja kummallekin hihnalle on oma hydrauliikkamoottorinsa. Ratkaisu takaa sen, että voimaa riittää kummallekin hihnalle tasaisesti. Laitteen käyttö tapahtuu rungossa olevilla venttiileillä, jotka voidaan tarvittaessa myös asentaa hydrauliikkaletkujen päähän. Tällöin käyttäjän ei tarvitse olla koneen välittömässä läheisyydessä vaan laitetta voi käyttää hieman kauempaa.

SD 125 tekniset tiedot:
• veto/työntövoima noin 700 kg
• suurin kaapelin halkaisija: 130 mm
• pyörityksen ohjaus: hydraulinen
• puristuksen ohjaus: hydraulinen
• tuotekoodi: 281

 

 

RSB 850 PYÖRITYSALUSTA
RSB 850 PYÖRITYSALUSTA

SD125 KAAPELIKOIRA
SD125 KAAPELIKOIRA

ECL 500 NOSTOAPUVÄLINE

Snro: 64 311 57

Periaatteeltaan yksinkertainen nostoapuväline, joka on suunniteltu nimenomaan sähkö kaappien nostamiseen ja siirtelyyn. Nostimen raudat kiinnitetään nostettavaan kaappiin, jonka jälkeen nostin on käyttövalmis. Pienen kokonsa ansiosta tämän nostoapuvälineen avulla on helppo käsitellä ahtaassa tilassa olevia sähkökaappeja.

ECL 500 tekniset tiedot:
• paino 10 kg
• kantavuus 500 kg
• tuotekoodi: 3384

 

JKS

ECL 500 NOSTOAPUVÄLINE
ECL 500 NOSTOAPUVÄLINE

Wihan suosittu Lift up-makasiiniruuvimeisseliperhe kasvoi

Nyt kaksi uutta ja hoikempaa jäsentä Uudet tulokkaat tottelevat nimeä PocketMax® ja tarjolla on kaksi eri mallia, eristetty 1000 V malli sekä perinteinen ¼” -versio.

MIKÄ ON YRITYKSESI TYÖTURVAVÄLINEIDEN KUNTO?

Useat yritykset ovat ottaneet työturvallisuuden päätavoitteeksi

WIHAN 34-osainen JT-työkalusalkku opiskelijalle ja ammattilaiselle

Wihan 34-osainen salkku sisältää perussetin pihtejä ja meisseleitä jännitetyöhön sekä muita tarvittavia työkaluja asennustöihin.