MDRC LED -säätimet säätävät valotasoa pehmeästi ja luovat viihtyisän ja rentouttavan tunnelman. Niillä voi luoda juuri oikean tilaisuuteen ja tunnelmaan sopivan valaistuksen.

 

LED-lamput ovat nykyaikaisimpia valaisimia. Ne määrittelevät uuden tavan käyttää valoa ja käyttävät energiaa vain viidesosan perinteisten lamppujen kulutuksesta. ABB on yhdessä markkinoiden johtavien LED- lamppujen valmistajien kanssa kehittänyt korkealuokkaiset himmentimet, jotka toimivat täydellisesti näiden tehokkaiden valonlähteiden kanssa. LED-himmentimien tekniikka perustuu transistoreihin, joten ne eivät aiheuta surinaa. MDRC-laitteessa on myös lukuisia erikoistoimintoja, kuten porrasvalotoiminta.

 

Säätimen valinnan tulee olla selkeää ja turvallista

Innovatiivisella DIN-kiskohimmentimellä voidaan säätää LED-lamppuja helposti painikkeilla.

LED-lamppujen lisäksi säätimellä voidaan ohjata myös perinteisiä hehkulamppuja, 230 voltin halogeenilamppuja sekä induktiivisella tai elektronisella muuntajalla varustettuja pienjännitehalogeenilamppuja. Uusien laitteiden kehitystyössä keskityttiin himmentimien hienosäätämiseen niin, että ne toimivat yhdessä täydellisesti. Himmennys tapahtuu yhtä tasaisesti ja välkkymättä kuin perinteisillä hehkulamppuhimmentimillä. Kirkkauden säätö tapahtuu transistoreilla, ja se toimii kaikissa asennoissa täysin äänettömästi, ilman mitään surinaa.

 

Tuotteen edut

  • Luotettava ja vaivaton tapa himmentää LED-lamppuja.
  • Tarkoitettu toimimaan kaikentyyppisten LED-lamppujen kanssa.
  • Kirkkauden säätö yhteensopiva kaikkien lampputyyppien kanssa. Sopii myös perinteisille hehkulampuille, 230 voltin halogeenilampuille sekä induktiivisella tai elektronisella muuntajalla varustetuille pienjännitehalogeenilampuille.
  • Painonappihimmennys suuriin tiloihin.
  • Vaivaton käyttö ja useita käytännöllisiä toimintoja, kuten muisti, torkku, herätys, lastenhuone, yhteissammutus ja siivousvalo.
  • Säädettävä minimi- ja maksimikirkkaus.
  • Tasainen ja välkkymätön himmennys.
  • Transistoritekniikan takia ei surisevaa ääntä.
  • MDRC-laite (4 moduulin leveys).
  • Porrasvalotoiminto, jossa automaattinen sammutus- ja esivaroitustoiminto standardin DIN 18015-2 mukaisesti.

 

ABB

Snro Tyyppi Kuvaus
26 193 78 6586/14 MDRC, LED, 20-800 W 1

 

 

 

ABB-Welcome IP – internet-pohjainen ovipuhelinjärjestelmä

  ABB-Welcome IP on uusi ratkaisu yhden tai useamman kiinteistön turvallisuuden hallintaan.

Yhteisösaunan ohjaus uudistui – C170VKK-ohjauskeskus viikkokellolla

Harvia C170VKK on ammattikäyttöön tarkoitettu sähkökiukaan ohjauskeskus, jolla koko saunatilaa voi hallita sujuvasti.

ABB-Welcome – Hallitse nimiä ja RFID-tunnistimia kätevästi

Uuden ABB-Welcome PC-adapterin avulla ovipuhelimen ulkotaulujen nimien ja RFID-tunnistimien syöttö, muokkaus ja poistaminen onnistuu kätevästi ja helposti yhdestä paikasta.