Väritrendit muuttuvat jatkuvasti ja nyt kovassa suosiossa ovat tummat värit. Sonepar valikoimasta löytyy markkinoiden uusin tumma sarja, ELKO RS16 mustat kalusteet.

ELKO RS16 mustissa kalusteissa on kestävä mattapinta, joka pysyy yhtä kauniina vuodesta toiseen. Hienovaraisen ja ajattoman muotoilunsa ansiosta RS16 mustat kalusteet sopivat kaikentyyppisiin huoneisiin.

Parhaan väri- ja pintalaadun saavuttamiseksi kaikki näkyvät osat on valmistettu mustasta muovista

Pinta myös lakataan suojaamaan ja luomaan tyylikkään mattapinnan. Tuloksena on pinta, jossa on pienempi sormenjälkien, naarmujen ja lian riski. Sisäosat ovat samat kuin muussa ELKO RS16 sarjan tuotteissa, mikä tarkoittaa tuttua hyvää asennettavuutta.

Yhteensä tarjolla on nyt 40 Mustaa RS16 tuotetta. ELKO RS16 mustat tuotteet voidaan yhdistää ELKO Plus mustien tuotteiden kanssa.

Lue myös

 


Teksti ja kuvat: Schneider Electric

Schneider Electric

 

Siemensin uudistunut Sentron Pac 3000-sarja

Tämän sarjan 3100 ja 3200 versiot ovat muuttuneet. Malli Pac 3100 tunnetaan nyt tyyppinä Pac 3120 ja mallisarja Pac 3200 on tästä eteenpäin Pac 3220.

OPTOTRONIC DALI NFC I on vakuuttavan täydellinen paketti

Uusi OPTOTRONIC DALI NFC I LED-liitäntälaite tarjoaa optimaalisen valaistuksen toimistoihin ja oppilaitoksiin.

Valokuitukaapeleiden nimeäminen yhdenmukaistettiin

Valokuitukaapeleita on myyty Suomessa ja SLO:lla noin 20 vuotta ja osa tänään myytävistä nimikkeistä on yhtä vanhoja. Tänä aikana kaapeleiden standardit ovat muuttuneet ja STK-liiton tai sähkönumeroiden nimeämissäännöt ovat myös muuttuneet useasti.