UTUn monimittarikeskusvalikoima uudistui kokonaan.

Uuden malliston tuotekehityksen lähtökohtana oli asiakkailta tullut tarve siihen, että monimittarikeskukset saataisiin sopimaan entistä paremmin kohteeseen kuin kohteeseen.

Uuden malliston monimittarikeskukset sopivat nyt entistä paremmin saneerauskohteisiin, jotka monesti asettavat haasteita ja ovat tiloiltaan rajalliset. Uudiskohteissa saadaan taas selvää tilan säästöä, kun keskuksille ei tarvitse varata enää niin paljoa tilaa ja ylimääräiseksi jäävät neliöt voidaan hyödyntää tehokkaasti muuhun käyttöön.

 

Kenttien kaventuminen ja lisämittariristikot tehostavat tilankäyttöä

Malliston suurimpia muutoksia ovat kenttäleveyksien kaventuminen. Kapea kenttä on pienentynyt 450 mm –> 400 mm ja leveä kenttä 645 mm –> 600 mm.

Samassa uudistuksessa otettiin käyttöön myös vanhassa monimittarikeskuksessa ollut lisäosien syötönketjutustila, joka uudessa mallissa on hyödynnetty lisämittariristikkotilana. Lisäkenttiin on muutoksen johdosta saatu mahtumaan 8 ristikkoa (snrot 33 314 64 ja 33 314 66) sekä 12 ristikkoa (snrot 33 314 72 ja 33 314 74). Nämä lisäkentät ovat nimellisvirraltaan vain 125A ja niitä voi hyödyntää nimellisvirraltaan 125A syöttökenttien kanssa.

 

 

Esimerkkinä UTUn vanha ja uusi monimittarikeskus, jossa sama määrä mittariristikkoja (21 kpl) saadaan mahtumaan pienempään tilaan. Kyseisellä kokoonpanolla keskuksen leveydessä säästyy tilaa jopa 345 mm.

 

Uusi DCL valaisinpistorasiastandardi

Uuden valaisinpistorasiastandardin EN 61 995:n voimaan astumisen myötä uudenlaiset valaisinpistorasiat tulevat markkinoille. Exxact-, Renova- ja ELKO-kalustesarjat ovat jo täydentyneet valaisinstandardin mukaisilla tuotteilla.

Uudistuneet Serie 1930 ja R.classic kiertokytkimet valotoiminnolla

Berker-asennuskalusteiden sekä taide- ja arkkitehtikoulu Bauhausin juhliessa 100-vuotista taivaltaan on Hager uudistanut kiertokytkinvalikoimansa juhlavuoden kunniaksi.

DS201-vikavirtajohdonsuojakatkaisijat

Luotettavuutta täydelliseen suojaukseen