Tummansävyinen rakentaminen on yleistynyt uusissa nykyaikaisissa rakennuksissa. Tämän vuoksi asiakkaat kaipaavat myös sähkökeskuksilta ympäristöön sopivaa ulkoasua. UTUn harmaiden ulkomittauskeskuksien valikoimaan onkin nyt tullut uusia malleja, joiden värisävy on RAL 7024 (grafiitinharmaa).

 

Collie-paritalokeskukset RAL 7024 -sävyisenä

Aiemmin UTUn valikoimaan tulleiden harmaiden beagle ja collie -mallien lisäksi asiakastarpeina tuli esiin, että myös harmaalle paritalokeskukselle olisi käyttöä nykyaikaisessa rakentamisessa. Tuotekehityksessä lähdimme tätä tarvetta toteuttamaan ja nyt olemme saaneet tuotteet valikoimaan.

Paritalokeskuksista malleiksi valittiin suosituimmat tuotteet nimellisvirraltaan 50A tai 80A, jotka on varustettu huoneistokohtaisilla pistorasialähdöillä. Nämä mallit soveltuvat seinäasennukseen tai jalustalla vapaasti maahan seisovaksi. Mikäli keskusta ei kuitenkaan upoteta jalustan kanssa maahan, jalustan etuosan aukko voidaan peittää suojalevyllä.

UTUn keskukset ovat kotimaista laadukasta käsityötä Satakunnasta, UTUn tuotannosta. Tunnustuksena suomalaisesta työstä ja tuotteesta kannamme ylpeinä keskustuotteissamme Avainlippu-merkkiä.

UTUn keskukset löydät helposti Soneparilta!

 

Sähkönumero Tyyppi Tuotekoodi
3426357 COLLIE 38P63+PR X 2T 50A collie38P63+PR X 2T 50A IP34 FE
3426367 COLLIE 38P100+PR X 2T 80A collie38P100+PR X 2T 80A IP34 FE
3426389 JALUSTA 550 X Jalusta550 X FE
3426386 JALUSTA-SUOJALEVY550X Jalusta-suojalevy550 X FE

UTU

Sentakian pyyhekuivain on nyt SLO:n keskusvarastotuote

Sähkötoiminen pyyhekuivain Sähkötoimiset mallit on varustettu pistorasialiitännällä ja niiden suojausluokka on IP 44 tai IP 34. Valmistusmateriaalina on mallista riippuen joko kromattu teräsputki tai ruostumaton teräs. EE-kuivaimia toimitetaan erikoistilauksesta myös RAL-väreissä. Sähkötoimisten kuivaimien sekä sähkövastusten takuu on 2 vuotta. Kuivaimet ovat CE-hyväksyttyjä. Sähkötoimisia Sentakia-pyyhekuivaimia voidaan käyttää, kuten vesikiertoisiakin, lähes kaikkialla mistä vain sähkölähde löytyy. Asennettaessa pistotulppakytkennällä asiakas voi suorittaa vaivattoman asennuksen itse, eikä sähköasentajaa tarvita. Tuote voidaan asentaa sähköalan ammattilaisen toimesta myös kiinteästi, jolloin sähköjohtoja ei jää näkyviin. Suurimmalla osalla sähkötoimisilla kuivaimilla on pieni energiankulutus – vain 25-100 W. Lisäksi on muutama tehokkaammalla sähkövastuksella varustettu tuote, jotka soveltuvat myös lämmitystarkoitukseen. Kuivaimet ovat CE-hyväksyttyjä. Etuja Kuivain voidaan kääntää myös ylösalaisin, jolloin sähköjohto tulee oikeasta yläkulmasta. On/off kytkin sijaitsee kuivaimen rungossa, sähköjohdon vieressä.   BLG-500 BLG-350     [su_table responsive="yes" fixed="yes"] BLG-350 Teho 30 W Snro 81 125 22 Materiaali Kiillotettu RST IP luokitus IP34 [/su_table] [su_table responsive="yes" fixed="yes"] BLG-500 Teho 35 W Snro 81 125 24 Materiaali Kiillotettu RST IP luokitus IP34 [/su_table]   [su_button url="https://verkkokauppa.slo.fi/?q=sentakia" target="blank" style="flat" background="#dd052b" color="#ffffff" size="6" icon="icon: hand-o-right"]Katso tuotteet SLO:n verkkokaupassa[/su_button]   Lisätietoja löydät Sentakian kotisivuilta » Teksti ja kuvat: Sentakia  

Jamolta löytyy kaiutin joka paikkaan

Myyntivalikoimaan on avattu myymälä-, ravintola- ja kotikäyttöön parhaiten soveltuvia malleja.

ABB-Welcome – Hallitse nimiä ja RFID-tunnistimia kätevästi

Uuden ABB-Welcome PC-adapterin avulla ovipuhelimen ulkotaulujen nimien ja RFID-tunnistimien syöttö, muokkaus ja poistaminen onnistuu kätevästi ja helposti yhdestä paikasta.