Sormat on kulkenut pitkän tien perustamisvuodestaan 1970 metalliteollisuuden alihankkijasta kiinnitysteknologioiden kansainväliseksi huippuosaajaksi.

S-CSA I Betoniruuvi

Sormat on tarjonnut jo lähes 50 vuoden ajan suomalaisille rakentajille luotettavia ja turvallisia kiinnikkeitä. Rakentamisen turvallisuudesta huolehtiminen vaatii pitkän kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista. Kokeneissa käsissä myös turvallisuus itsessään on työkalu, joka auttaa viemään vaativatkin projektit onnellisesti loppuun.

Sormatilla tunnetaan rakentamisen arki ja olosuhteet – siksi tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja toimivia kaikissa käyttökohteissa.

Sormatin tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Varsinais-Suomessa Ruskon kunnassa. Kaikilla päätuotteilla on CE-merkintä ja eurooppalainen tekninen hyväksyntä ETA. Sormatin toiminta on ollut laatusertifioitua jo vuodesta 1992.

Helppokäyttöiset, turvalliset ja ETA- hyväksytyt betoniruuvit

Tuotekehityksen uusin hedelmä on täysin kotimainen betoniruuvituoteperhe S-CSA.

Ruskolla valmistuu kolmea erityyppistä betoniruuvia useissa eri mitoissa. S-CSA sopii keskiraskaisiin ja raskaisiin kiinnityksiin betoniin, umpitiileen ja luonnonkiveen. Se on nopea asentaa ja helppo poistaa, joten se sopii loistavasti myös väliaikaisiin asennuksiin. Ruuvien uudelleenkäytettävyys säästää selvää rahaa.

Sisäkierteellinen ja helppokäyttöinen S-CSA I -malli on erinomainen valinta ripustuksiin ja kannakointiin. Se sopii pieniä reuna- ja ruuvien keskinäisiä etäisyyksiä vaativiin kiinnityksiin. S-CSA I -mallia on saatavilla kahdessa eri pituudessa: 6×45 M8/M10 ja 6×60 M8/M10. Kaikki S-CSA I -ruuvit ovat CE-merkittyjä ja ETA-hyväksyttyjä, joten niitä voi käyttää huoletta vaativissakin kohteissa.

 

S-CSA betoniruuvit verkkokaupassa

 

S-CSA I viisto

 

 

CA6522, CA6524 & CA6526 eristysvastustesterit

  Selkeä analoginen/digitaalinen näyttö sekä mittauskohteen automaattinen purku mittauksen jälkeen tekevät laitteista erittäin käyttäjäystävällisiä.

MICA – suunniteltu, testattu ja valmistettu Suomessa

Suomessa suunnitellut MICA®-valaisimet valmistetaan Atexor Oy:n Seinäjoen tehtaalla. Ladattavia ammattilaisvalaisimia Suomesta - jo vuodesta 1983 alkaen.

Alumiini jiiriin oikeilla työkaluilla

Alumiinin sahaamiseen optimoitu katkaisu- ja jiirisaha Boschilta