Toimiva ja näyttävä valaistus terassille valonauhoilla!

LED-nauhoilla saadaan toteutettua mitä mielikuvituksellisempia valaistuksia ulkotiloihin.

Hyvä terassin valaistus luo tunnelmaa iltoihin ja huolellisesti suunniteltuna mahdollistaa terassin käytön pidemmälle syksyyn.

LED-valonauhoilla näyttävä terassin valaistus

Valaistus on onnistunut silloin, kun valoa on riittävästi halutuissa paikoissa, eikä se aiheuta häikäisyjä. Yleisesti terasseilla nähdään seinävalaisimia ja pollareita, joilla saadaan luotua kauniita epäsuoria valaistuksia. Myös maahan upotettavat valaisimet luovat nykyaikaista tunnelmaa terassille ja pihalle.

 

 

LED-valonauhat tarjoavat upeita valaistusratkaisuja terassille. Valonauhaa voidaan muun muassa upottaa suoraan terassilautoihin tai tukipalkkeihin, jonka lisäksi myös asennukset kattoon, kaiteisiin ja askelmiin ovat oivia vaihtoehtoja riippuen terassista.

Asentamalla alumiiniprofiiliin saat säänkestoa

Winledin valonauha 4,8W; IP65

Asentamalla LED-nauhat alumiiniprofiileihin, saadaan niistä myös sään kestäviä. LED-nauhoja saadaan asennettua helposti erilaisiin paikkoihin kuten katetun terassin tukipalkkeihin. Valonauhoilla voidaan myös toteuttaa suoraa valaistusta asentamalla ne kattoon. Jos terassilla ei ole varsinaista kattoa, ne voidaan asentaa myös palkkeihin.

Suosittu valaistusratkaisu katossa ja terassin palkeissa on esimerkiksi Winledin 4000 Kelviniset valonauhat 12,0-watin teholla, jotka riittävät mainiosti terassin valaisemiseen.

Askelmiin asennettuna LED-nauha on turvallisuustekijä

Kun halutaan valaista ja luoda yksityiskohtia sekä turvallisuutta, niin valonauha voidaan asentaa askelmiin ja portaisiin. Tällaiseen tilanteeseen sopiva teho on valonauha 4,8W/m. Tämän tehoisella LED-nauhalla saadaan myös komeasti rajattua terassin rajoja asentamalla LED-nauhaa terassin kaiteiden alle.

Snro Tuote
4142251 LED-nauha - Valonauha 4.8W/m IP65 3K 5m
4142252 LED-nauha - Valonauha 4.8W/m IP65 4K 5m
4142259 LED-nauha - Valonauha 12.0W/m IP65 3K 5m
4142260 LED-nauha - Valonauha 12.0W/m IP65 4K 5m


Teksti ja kuvat: Winled

 

 

Tutut ELKO tuotteet nyt kirkkaan valkoisina – RS Nordic!

ELKO-tuoteperheeseen lanseerataan sarja, joka on kirkkaan valkoista, skandinaavista muotoilua. RS Nordic -sarja sopii erinomaisesti asuntorakentamisen nykytrendeihin. ELKO-sarja esiteltiin jo yli 30 vuotta sitten ja se on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenien ajan muun muassa hyvän asennettavuutensa vuoksi.

Kuumailmapuhallin VF IP44

Vohekin valikoimassa on kattavasti kannettavia 2 kW – 9 kW kuumailmapuhaltimia.

Excel Enbeam -jatkoskotelo

Enbeam jatkoskotelo toimii sisä- ja ulkotiloissa valokuitukaapeleiden pääte-, jatkos- tai haaroituskotelona.