Techsys on 25 vuoden ajan kehittänyt ja valmistanut tuotteita erilaisiin valvontajärjestelmiin. Pääasiakasryhminä ovat sähkönjakelu, energiantuotanto, sähköinen liikenne ja telecom.

Techsys suunnittelee ja kehittää ratkaisuja asiakastarpeiden mukaisesti. Yritykseltä löytyykin alalla vaadittavat sertifikaatit: EN ISO 9001, EN ISO 14001, BS OHSAS 18001 ja ISO/IEC 27001. Techsys sijaitsee Prahassa ja asiakkaina on mm. Tsekkien siirtoyhtiö CEPS a.s, Telecom-yhtiö CETIN, Kaasuyhtiö RWE, Tsekkien Rautatieyhtiö ja kaupunkiliikenne yhtiöt sekä jakeluverkkoyhtiöitä.

 

Yritys tarjoaa tuote- ja palveluratkaisuja jotka pitävät sisällään kokonaisratkaisuja tuotelinjalta tietotekniikkaan ja monitorointiin. Tuotelinja koostuu erilaisista Storm-perusyksiköistä, joita voidaan laajentaa moduuleilla ja mittamuuntimilla. Tuotettu tieto siirretään asiakkaan haluamalla tavalla universaa-

liin SW Twisteriin, jossa tieto kerätään ja prosessoidaan. Tiedon visualisointiin löytyy asiakkaiden tarpeen mukaan SW TechSight, SW WebSight ja SW MobileSight.

Asiakaskunta koostuu Infralle tärkeistä yhtiöistä ja niiden luotettava toiminta on yhteiskunnalle tärkeää. Yritys onkin kiinnittänyt erityistä huomiota Cyber turvallisuuteen ja sen kehittämiseen.

Kokemukset asiakasratkaisuista Tsekeissä on nyt saatavilla myös Suomeen. Ensimmäiset vianilmaisimet on asennettu jakeluverkkoyhtiöillä 20 kV avojohtoverkkoon.

Vianilmaisia on saatavissa uusiin moottoriohjaimiin sekä myös jälkiasennuksena olemassa oleviin erotinasemiin.

 

Techsys

MIKÄ ON YRITYKSESI TYÖTURVAVÄLINEIDEN KUNTO?

Useat yritykset ovat ottaneet työturvallisuuden päätavoitteeksi

ABB:n uusi ADI3M eristetty kiskoliitäntälaite korvaa aikaisemman mallin ADB 3M ja ADB 3M Kit

ABB on lanseerannut uuden ADI3M kiskoliitäntälaitteen, joka korvaa liitäntälaiteyhdistelmän ADB 3M & ADB 3M Kit. Uusi ADI3M on kiskoliitäntälaite, johon asennetaan erikseen tilattavat ADI300  syöttöliittimet (54 110 57). ADI3M säästää tilaa leveyssuunnassa ja helpottaa kaapeleiden asennusta jakokaapissa.

Kaapelinjatkospukki APU

APU-asennuspukki on suunniteltu yhdessä verkostoasentajien kanssa helpottamaan kaapelijatko ja -pääteasennuksia kaikissa olosuhteissa.