Techsys on 25 vuoden ajan kehittänyt ja valmistanut tuotteita erilaisiin valvontajärjestelmiin. Pääasiakasryhminä ovat sähkönjakelu, energiantuotanto, sähköinen liikenne ja telecom.

Techsys suunnittelee ja kehittää ratkaisuja asiakastarpeiden mukaisesti. Yritykseltä löytyykin alalla vaadittavat sertifikaatit: EN ISO 9001, EN ISO 14001, BS OHSAS 18001 ja ISO/IEC 27001. Techsys sijaitsee Prahassa ja asiakkaina on mm. Tsekkien siirtoyhtiö CEPS a.s, Telecom-yhtiö CETIN, Kaasuyhtiö RWE, Tsekkien Rautatieyhtiö ja kaupunkiliikenne yhtiöt sekä jakeluverkkoyhtiöitä.

 

Yritys tarjoaa tuote- ja palveluratkaisuja jotka pitävät sisällään kokonaisratkaisuja tuotelinjalta tietotekniikkaan ja monitorointiin. Tuotelinja koostuu erilaisista Storm-perusyksiköistä, joita voidaan laajentaa moduuleilla ja mittamuuntimilla. Tuotettu tieto siirretään asiakkaan haluamalla tavalla universaa-

liin SW Twisteriin, jossa tieto kerätään ja prosessoidaan. Tiedon visualisointiin löytyy asiakkaiden tarpeen mukaan SW TechSight, SW WebSight ja SW MobileSight.

Asiakaskunta koostuu Infralle tärkeistä yhtiöistä ja niiden luotettava toiminta on yhteiskunnalle tärkeää. Yritys onkin kiinnittänyt erityistä huomiota Cyber turvallisuuteen ja sen kehittämiseen.

Kokemukset asiakasratkaisuista Tsekeissä on nyt saatavilla myös Suomeen. Ensimmäiset vianilmaisimet on asennettu jakeluverkkoyhtiöillä 20 kV avojohtoverkkoon.

Vianilmaisia on saatavissa uusiin moottoriohjaimiin sekä myös jälkiasennuksena olemassa oleviin erotinasemiin.

 

Techsys

ABB InLine II -jonovarokekytkinsarja

InLine II -sarjan ZLBM-jonovarokekytkimet ovat teknisesti luotettavia ja testattuja käytettäviksi vaativissakin olosuhteissa.

Hyvä mies, älä hikoile!

Tapaan tarkistaa työmaavierailuilla tai koulutuksissa, millaisilla työvälineillä asentaja tekee työtään. Valitettavan usein huomaan, että väärien työvälineiden tai vanhanaikaisten työmenetelmien takia tekeminen muuttuu äheltämiseksi. Hiki lähtee liikkeelle ja selityksiä löytyy. Ja ihan turhaan.

Kaapelivarusteet tuulipuistoihin

SLO:lta löytyy kattava valikoima TE Energyn kaapelivarusteita käytettäväksi tuulivoimapuistoissa, joissa käyttöjännite on yleisesti 30 kV.