SLO:n valikoimasta löytyy laaja valikoima luotettavia liittimiä TE Connectivityltä.

Liittimet on tarkoitettu keskijännitteelle, mutta niitä voi käyttää myös pienjännitteellä. Ruuvikiristeiset liittimet max. 42 kV.

Kaikissa liittimissä on tinalla pinnoitetut rungot, katkeavalla kannalla varustetut momenttiruuvit ja täytepalat pienille poikkipinnoille.

Erikoisalumiiniseoksesta tehdyt momenttiruuvit on varustettu kuusiokannoilla, jotka voivat katketa kahdesta eri kohdasta johtimen koosta riippuen. Momenttiruuvit on käsitelty liukasteella. Liittimien rungot on tehty lujasta tinapäällysteisestä alumiiniseoksesta ja niiden sisäpinnat on uritettu hyvän kontaktin takaamiseksi.

Pääominaisuudet:

  • Laaja käyttöalue
  • Pieni koko
  • Voidaan käyttää melkein kaiken tyyppisten johtimien ja materiaalien kanssa
  • Katkeavat momenttiruuvit takaavat hyvän sähköisen kontaktin
  • Helppo asennus normaaleilla hylsyvääntimillä
  • Liittimet suunniteltu käytettäväksi TE Connectivityn KJ-varusteiden kanssa
  • Liittimet on testattu standardi IEC 61238-1 luokka A:n mukaisesti

 

Kaapelikengät

Jatkosholkit


SHRT-kombilaite hajautettuun kompensointiin

KKM tuo Suomen markkinoille jakelumuuntajan ja rinnakkaiskuristimen yhdistelmälaitteen

Syvämaadoitus ilman johtimien jatkamista

Jatkuvaan maadoituksen mittaukseen

Osaajia ei synny pelkällä siistillä sisätyöllä

SLO:n sähkönjakelu- ja televerkkojen tuotevalikoima rakentuu tuotepäälliköiden ammattimaisen tuotetuntemuksen mukaan. SLO:n tehtävänä on huolehtia siitä, että uudet tuotteet tuovat asiakkaille lisäarvoa. Valinnat eivät voi perustua sokeasti toimittajan tai valmistajan suosituksiin. Osaamisemme perustuu henkilöstölle kertyneeseen ammattitaitoon. Toki kaikki ovat kirjansa lukeneet, mutta merkittävän lisän antaa satojen tuntien kokemus käytännön rakennustyössä ja laboratorioissa tuotetestauksissa. Pitkällä kokemuksella tunnemme verkostomateriaalit jopa vuosikymmenten takaa ja pystymme yhdistämään vanhaa uuteen. Esimerkkinä uuden ja vanhan yhdistämisestä on SLO:n mainio »kaapelivarustehaku« , jolla etsit varusteet vaikka sodanaikaisiin pien- ja keskijänniteverkon kaapeleihin. Haluamme olla välittämämme tiedon luotettavuuden osalta ykkösiä. Siksi teemme paljon töitä pitääksemme laajan osaamisemme ja vuosikymmeniä kattavan tuotetuntemuksen ajantasaisina. Tämän avulla asiakkaamme saavat tietoa vaihtoehdoista, joiden perusteella he voivat tehdä omat valintansa. Luotettavasti. Jo saavutetun osaamisen lisäksi haluamme oppia jatkossakin asiakkailtamme uutta. Jos vaihdamme avoimesti luotettavaa tietoa ja kokemuksia, saamme kehitettyä tuotteita jotka turvaavat häiriöttömät sähkö- ja telepalvelut kustannustehokkaasti myös tulevaisuudessa!