Kuumic Oy on vuonna 1983 perustettu kaukokäytön tiedonsiirtolaitteisiin ja ala- asemiin erikoistunut yritys.

Toimipiste sijaitsee Kouvolan Kuusankoskella ja asiakkaita ovat energiayhtiöt ja järjestelmätoimittajat alihankkijoineen.

Yritys valmistaa tuotteita yksinkertaisista liitinlevyistä satojen I/O-pisteiden ala-asemiin. Tuotepaletti on kolmen vuosikymmenen aikana kehittynyt asiakkaiden tarpeiden mukaan. Uusien tuotteiden kehitys onnistuu tarvittaessa nopealla aikataululla.

Päätuote on puistomuuntamon ala-asema kuuden erottimen I/O:lla. Yksittäisiä ala-asemia voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti. RTU40 ala-aseman perusversio on SLO:n varastovalikoimassa.

Vuonna 2018 Kuumic toi markkinoille kahden erottimen ohjaukseen soveltuvan kompaktin RTU53 keskusyksikön. I/O-määrää voidaan tarvittaessa laajentaa KU52- yksiköillä.

 

 

 

 

Enston komposiittitukieristin turvalliseen ja keskeytymättömään sähkönsyöttöön

Kun keskijännitteiseen ilmajohtoverkkoon tarvitaan erittäin turvallinen, häiriötön, kestävä ja pitkäikäinen tukieristin, Ensto komposiittitukieristin SDI82.2M20 täyttää kaikki vaatimukset! Se on valmistettu komposiitista, helpompi ja nopeampi asentaa kuin koskaan ennen, ja se lisää sähkösyötön luotettavuutta.

Tehokas verkkosaneeraus uudistetulla tulppavarokekaapilla

Kun sähkönjakeluyhtiö Koillis-Satakunnan Sähkö Oy kehitti  kotimaisen vastineen verkkosaneerauksissa käytettävälle tulppavarokekaapille, syntyi Rapid 2.4/1 (snro 5400013). 

CoreLine Malaga LED: Yksinkertaisesti tehokas

CoreLine Malaga LED -tuotesarja on suunniteltu yleiseen tie-, katu- ja asuinaluekäyttöön