Soneparin valikoimasta löytyy nVent Raychem lämpökaapelit lähes kaikkiin talven tuomiin haasteisiin. Nyt ne on helpompi asentaa verrattuna tammikuun pakkasessa vesivahingon keskellä.

5 ajankohtaista vinkkiä turvalliseen talveen

 1. Tasakattoisten talojen kattokaivoille ehtii asentaa vielä sulanapidot. Oikeaoppinen asennus on sellainen, että kattokaivon ympärillekkin tulee lämpökaapelit jotka mahdollistavat sulamisveden virtaamisen kattokaivoon. Helpoiten asia hoituu asentamalla Raychem RIM Snro 81 718 08

 

 1. Energian säästö sadevesijärjestelmien sulanapidossa on mahdollista toteuttaa termostaatilla, joka mittaa lämpötilan lisäksi kosteustilanteen. Kosteusanturi asennetaan kourun pohjalle etäisyyskiinnikkeellä lämpökaapelin viereen tai yllä mainitun RIM elementin kourupaneelin keskelle. EMDR-10 Snro 35 301 77

 

 1. Ulkoalueiden sulanapitoon löytyy Raychem ratkaisu hyllystä. Itsesäätyvä EM2-XR Snro 04 310 76 on mekaanisesti kestävää ja se on helppo mitoittaa ja asentaa, koska se toimitetaan työmaalle metritavarana.
  👉 Katso esimerkki tällaisesta kohteesta täältä »

 

 1. Saattolämmityksen kunto eristeiden alla tarkastetaan mittaamalla eristysvastus ja virta. Jos uusimisen tarvetta ilmenee, varastosta löytyy kattava valikoima metritavarana Raychem lämpökaapeleita. Lataa tästä saattolämmityksen suunnittelulomake ja lähetä se täytettynä myyjillemme, autamme mitoituksessa tehtaan edustajan kanssa.
  👉 Saattolämmityksen suunnittelulomake »

 

 1. KUUMA UUTUUS HTV -lämpökaapeli kestää kuumia lämpötiloja ja elinikä on entistä pidempi. Se on toteutettu uudella HPR tekniikalla puolijohtavan polymeerin nanokomposiitillä, joka pidentää kaapelin käyttöikää 30+ vuoteen. Kaapeli kestää 205 °C:n jatkuvassa käyttölämpötilassa ja kestää hetkellisesti jopa 260 °C:n lämpötiloja. Uutuus perustuu nVent RAYCHEM:n 75 vuoden asiantuntemukseen polymeerimateriaalitieteestä. Snro 0430930-0430936.
  👉 Lataa datasivu tästä »


Teksti ja kuvat: nVent

nVent RAYCHEM

EcoDesign tulee sähkölämmitykseen – oletko valmis?

Hyvin harvat vielä viime syksynä tiesivät, mitä energiankulutuksen vähentämiseen tähtäävä EU:n EcoDesign puitedirektiivi oikeasti toisi tulleessaan 1.1.2018

nVent Raychem sulanapitoratkaisut: 5 vinkkiä talven haasteisiin!

Soneparin valikoimista löytyy Raychem sulanapitoratkaisut moneen talven tuomaan tarpeeseen. 5 ajankohtaisinta ja hyvää vinkkiä onnistuneeseen asennukseen tulee tässä.

Kännykästä kaukosäädin

Verisuren tai Airpatrolin etäohjaus tekee Panasonicin ilmalämpöpumpun ohjaamisesta helppoa mistä päin maailmaa tahansa.