SLO:n laaja valikoima työmaadoitusvälineitä Ragnar Stålskogilta

Maadoitussarja pistokepäätteille 250 A ja 630 A

Maadoitussarja on kehitetty läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja pistokepäätevalmistajien kanssa. Sarja mahdollistaa työskentelyn koskettamasta käsin pistokepääteisiin ja siten parantaa henkilökohtaista turvallisuutta työskenneltäessä niiden kanssa.

Sarja 630 A pistokepäätteille, joka toimitetaan kantolaukussa, joka sisältää: Maadoituspallot, käyttöpistokkeet,momentti-avaimen ja kapasitiivisen tulpan irroitustyökalun, Tyyppi: SKA 630 III.

 

Maadoitussarja 250 A

Maadoitussarja 250 A pistokepäätteille sisältää aivan uuden maadoitussarjan tyyppi: JKP250-X1-JK27H,

Jännitteenkoetin, käyttösauva ja kiristystyökalun.

 

Monikäyttöinen maadoistussarja

Sarja sisältää nyt ripustuspitimen, jolla sarja voidaan asentaa roikkumaan linjasta. Mikäli sarjaa käytetään puistomuuntamokojeistoissa, niin koukku voidaan tarvittaessa nopeasti poistaa. Tyyppi JK27P3-DXM

Käyttösauva

Eristyssauvat MD-V150+MSV300 MGV-U 245 kV pituus 4760 mm.

Snro 64 577 71

 

 

Pelastuskoukku

Pelastuskoukkua, MRK, käytetään apuna poistettaessa sähköiskun saanutta henkilöä vaaralliselta alueelta tapaturman jälkeen.

Sauva on tehty samasta eristysmateriaalista kuin muutkin eristyssauvat. Pelastuskoukun halkaisija on 170mm.

 

Teleskoppisauva MBT

Sauva on suunniteltu jännitetöihin kuten eristimien kunnon mittauksiin ja varoituspallojen /kylttien asennuksiin. Sauvaa voidaan käyttää myös tykkylumien pudottamiseen 20 kV ilmajohdoilta. Sauvaa käytetään teleskooppina eri pituuksilla neljän, kuuden tai kahdeksan putken yhdistelmillä. Jokaisen sauvan pituus on n. 1400mm.

Sauvan pää on varustettu työkalupitimellä, johon voidaan asentaa mm lumenpudotustyövälineet SLK 1 tai SLK 2. Myös lumenpudotuspiiska SLD 1 sopii pitimeen. Kantopituus 1,4 m. Kevyt paino vain 2,5 kg ja työpituus 9,6 m.

 

Oksasaha MKS-sauvalle
MKS 4

Snro 64 578 20

 

Välikappaleet

TAG/RS:

Snro 64 581 32

TAG/JGS:

Snro 64 581 33

 

Oksimissauva MKS

Ammatilaisille suunniteltu sauva käsin tapahtuvaan oksimiseen ilmajohtojen lähistöltä. Sauvalla on loistavat eristysominaisuudet ja samalla vahva rakenne yhdistettynä keveyteen. Tarvittaessa kaikkiin osiin löytyy varaosat.

Max. pituus 11,4m MKS 963

Snro 64 578 22

 

Lumenpudotuspiiska SLD 1 käytetään teleskooppisauva MBT kanssa lumenpudotukseen 20 kV ilmajohdoista. Valmistettu iskunkestävästä polykarbonaatista.

Snro 64 578 48

 

Maadoituksien liitospiste JVF

Käytetään maadoitusköysien liittimille JLA. Maadoituspiste on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja taivutettu sopivaksi asennettavaksi esim. sähköaseman teräspylväisiin tai seinään.

Maadoituskontaktit on valmistettu nikkelipinnoitetusta kuparista, muut osat ruostumattomasta teräksestä.

Nimellisvirta max. 42,5 kA/ 1 s.

 

Snro 64 577 42

 

Liitoskohta JKA

Käytetään asennuksiin alumiiniliitoksissa . Käytetään mm. liittimien JK 42 – 49 ja JK 77 kanssa.

Tuotteessa on pallopää pienentämässä korona latausilmiötä.

Valmistettu seosalumiinista. Pultit, aluslevyt ja mutterit ovat ruostumatonta terästä.

 

Maadoitussarja pelastustöihin rautateillä: JSBL

Sarja on suunniteltu suomalaisille kiskoille mahdollistaen turvallisen ja nopean maadoittamisen päärautateillä.

Max. maadoituskaapeli poikkipinta

70 mm2 => max 16,0 kA/1 s käytettäessä liitintä JK 21. Max. maadoituskaapeli poikkipinta 35 mm2 => max 8,0 kA/1 s käytettäessä liitintä JK 74.

 

Momenttityökalu JMD 2 

Käytetään yhdessä sauvojen MGV, MDV/MSV, MTV ja työpistokkeen JGS 18 kanssa varmistamaan
että saavutetaan riittävä kiristys maadoitusliitintä linjaan
asennettaessa.

Paineilmatyökalu TLV 630

Helpottaa kulmapistokepäätteiden 630A irrotusta kojeistoista. Sopiva eri valmistajien pistokepäätteille.

 

 

TE CONNECTIVITYn SOLARLOK SLK 2.0 DC Plug & Splice -liittimet

Every Connection Counts, voit säästää aikaa ja rahaa jokaisessa liitännässä. TE:n SOLARLOK-liittimet aurinkosähköasennuksiin on suunniteltu helpottamaan ja nopeuttamaan asennustöitä sekä takaamaan luotettavat DC-liitännät. Rakenne on suunniteltu vähentämään liittimen aiheuttamaa ylimenovastusta ja jännitehäviöitä. TE:n SOLARLOK 2.0 DC Plug & Splice -liittimet ovat aurinkosähköliittimien uusinta sukupolvea, ja niiden asennus on jopa 80 % nopeampaa perinteisiin aurinkosähköliittimiin verrattuna*. Suunnittelussa on käytetty IDC-tekniikkaa (Insulation Displacement Contact), joka mahdollistaa helpon ja nopean asennuksen: liittimen asennus kokonaisuudessaan kestää noin 30 sekuntia ilman erikoistyökaluja, asennustyökaluiksi riittävät siirtoleukapihdit. Eristeen läpäiset liittimet mahdollistavat asentamisen ilman johdineristeen poistamista. Asentaja voi kytkeä kaapelin ja puristaa liittimen, tämä lisää tehokkuutta. < 80 % lyhyempi asennusaika * Perustuu asennusaikavertailuun TE:n SOLARLOK PV4 DC Crimp -liittimien kanssa.  Helppo asentaa, kolme työvaihetta  TE:n SLK 2.0 DC Plug and Splice -liittimillä on laaja käyttöalue; 2,5-6 mm² (10-14 AWG). Ne ovat testattu ja hyväksytty IEC 62852 (TUV) ja UL 6703 -standardien mukaisesti. Valikoimaa täydentää ainutlaatuinen geelitäytteinen SOLARLOK SLK 2.0, joka takaa IPx8-vedenpitävyyden. TE:n SOLARLOK SLK 2.0 on valmistettu PPE- ja PS-materiaalista. Liitin on testattu upotuskokeella enintään 1 metrin syvyydessää 24 h. PPE- ja PS materiaali on UV-kestoinen. SOLARLOK 1500V PV4-S -liitin  on saatavana sekä uros- että naarasversioina, jolloin ne voidaan yhdistää SOLARLOK PV4-S- ja PV4-PM DC -liittimiin.     TE:n SLK 2.0 Splices -jatkosliittimet toimitetaan yhtenä kokonaisuutena Tämä nopeuttaa ”jatkoksen” asentamista: ei irrallisia osia, eikä erikoistyökaluja. Jatkosliittimet soveltuvat erityisesti korjauksiin – ne mahdollistavat kaapeleiden helpon ja nopean asentamisen tai korjauksen esimerkiksi kaapeleille vioittuneille kaapeleille. Tärkeimmät ominaisuudet Nopeampi asennus, jopa 80 % SOLARLOK PV4-S:ään verrattuna. Pienemmät elinkaarikustannukset Laajat käyttöalueet; 2,5-6 mm2 (AWG 14-10). Helppo ja nopea asennus ilman erikoistyökaluja Kaapelia ei tarvitse kuoria All-in-one-rakenne, minimoitu asennusvirheen mahdollisuus Ainutlaatuinen geelitäyte takaa IPx8-vedenpitävyyden (1 m/24 tuntia). CE-merkintä IEC 62852- ja UL 6703 -hyväksytty Katso SLK 2.0:n asennusvideot  Teksti ja kuvat: TE Connectivity

ROCKY PE-kaapelinsuojaputki vaativiin verkonrakennuskohteisiin

Pipelifen yhdessä verkonrakentajien kanssa suunnittelema ROCKY PE-kaapelinsuojaputki on jo vakiinnuttanut asemansa markkinoilla.

ABB Kabeldon -jakokeskukset

Suunniteltu ulkokäyttöön