Tähän asti johdonsuojat on tunnettu sähkönjakelussa mekaanisina suojina.

Niissä on bi-metallinen suojaustoiminto ja 1–4 napaa. Johdonsuojat suojaavat nimensä mukaisesti johtimia, kaapeleita, kojeita ja laitteita niin termisiltä kuin magneettisilta virroilta.  

 

Siemens on tuonut markkinoille kommunikoivat johdonsuojat. Näillä voidaan helposti rakentaa järjestelmä, jolla voimme edullisesti valvoa energiavirtoja, kulutusta ja yleensä mitä verkossa tapahtuu. Joten olkaa edelläkävijöitä ja huomioikaa tämä tulevaisuuden tuote.

 

Sarjassa on neljänlaisia tuotteita:

Tuote 1: Powercenter 1000

Tämä tuote on koko järjestelmän ydin. Laite kerää kaiken sen tiedon minkä johdonsuojat tuottavat. Powercenter 1000 pystyy valvomaan 24 johdonsuojaa. Se kerää tiedon langattomasti eli Bluetoothin avulla. Powercenter 1000:sta voidaan tieto siirtää eteenpäin seuraaviin laitteisiin ja toimintoihin: Powercenter 3000 yksikköön ja sitä kautta eri järjestelmiin (powermind, powermanager jne.), Modbus TCP-väylään tai uuteen Sentron Powerconfig mobile appiin. Viimeksi mainittu voidaan ladata netistä.

Snro: 28 057 01

 

Tuote 2: Johdonsuoja 5SL COM

Kyseessä on yksinapainen johdonsuoja, Virrat 2–32 A, laukaisukäyrät: B ja C. Oikosulunkatkaisu: 6 kA.

Toiminnaltaan ne ovat kuin vakiojohdonsuojat, mutta niissä on mm. seuraavat lisätoiminnot vakiona: mittaukset (virta, jännite, taajuus) käyttötuntilaskuri, oikosulkulaskuri laukaisulaskuri. Tiedon siirto eteenpäin langattomasti

Snro: 32 230 00 … 32 230 54

 

Tuote 3: Valokaarivikasuoja/johdonsuoja 5SV COM

Kyseessä on yksinapainen valokaarivikasuoja/ johdonsuoja, Virrat 6–32 A, laukaisukäyrät: B ja C. Oikosulunkatkaisu: 6 kA. Toiminnaltaan ne ovat kuin vakio valokaarivikasuoja/johdonsuojat, mutta niissä on mm. seuraavat lisätoiminnot vakiona: mittaukset (virta, jännite, taajuus) käyttötuntilaskuri, oikosulkulaskuri laukaisulaskuri. Tiedon siirto eteenpäin langattomasti

Snro: 32 230 55 … 32 230 96

 

Tuote 4: Apukosketin 5ST COM AS/FC

Kyseessä on apukosketinlohko, joka voidaan asentaa mihin tahansa Siemensin johdonsuojaan tai vikavirtasuojakytkimeen. Kosketinlohkolla voidaan valvoa esim.: lämpötilaa, laukaisukertoja käyttötunteja jne. Mutta esim. virtaa, jännitettä ja taajuutta se ei mittaa.

Snro: 32 230 97

 

UTUn ulkomittauskeskuksissa nyt trendikäs harmaa väri

Viime vuosina on lisääntynyt tummansävyinen rakentaminen uusissa nykyaikaisissa rakennuksissa. Tämän vuoksi asiakkaat kaipaavat myös sähkökeskuksilta ympäristöön sopivaa ulkoasua. UTUn ulkomittauskeskuksien valikoimaan onkin nyt tullut uusia malleja, joiden värisävy on RAL 7024 (grafiitinharmaa).

TS-C-suojajännitemuuntajat DIN-kiskoasennukseen

TS-C-suojajännitemuuntajat täydentävät System pro M compact® -sarjaa laajemmalla valikoimalla suojajännitemuuntajia. Ne ovat suunniteltu SELV-piirien suojaukseen maailmanlaajuisten kansainvälisten standardien mukaisesti.

Valitse kotimaisesta Finpilar-mallistosta 16A-125A

Tuotesarjamallisto kasvaa asiakkaiden toiveiden mukana. Finpilar- mallistovaihtoehdoista on valittavissa 180 mm ja 320 mm leveät kotelosovitteet.