Sg HeatReg on yhdistelmätermostaatti, joka ohjaa sähköistä lattialämmitystä sekä huoneen lämpötilaa. Termostaatissa on helppokäyttöinen ohjelma, jolla voidaan optimoida energiankulutus ja toivottu lämpötila. HeatReg voi säästää energiaa katkaisemalla lämmityksen, mikäli se tunnistaa, että ikkuna tai ovi on jäänyt auki. Kun käytetään paketin mukana tulevaa lattia-anturia, voi lattian lämpötilansuojaus suojata puulattiaa liialta lämpenemiseltä. Termostaatin aikaohjelma säästää sähkön kulutusta ja pitää kylpyhuoneen lattian kuivana.

Sg HeatReg -yhdistelmätermostaatin ominaisuudet:

 • Helppokäyttöinen ohjelma ja selkeä näyttö
 • Seitsemän eri valmista Kiloohmi taajuutta saneerauskohteisiin
 • Optimoi energian kulutuksen
 • Avoin ikkuna toiminto
 • Puulattian suojaustoiminto
 • 7-päivän kalenteritoiminto
 • 3 m anturikaapeli pakkauksen mukana
 • Kilpailukykyinen hinta

Sg HeatReg tuotteet

SnroTuote
2620532HeatReg musta
2620531HeatReg valkoinen

Etäohjauksella voi estää termostaatin manuaalisäätämisen esimerkiksi vuokramökissä

Tuoteperheeseen kuuluu myös HeatReg Smart, jolloin termostaattia voi ohjata Sg Smart-sovelluksella. Etäohjaus on myös mahdollista käyttämällä Sg Smart-reititintä. Näin valaistus ja termostaatti ovat ohjattavissa saman sovelluksen kautta.

Termostaatin etäohjaus on toivottu ominaisuus mm.  vuokramökki- ja vapaa-ajan kohteissa, koska etäohjauksen avulla lämmitystä voidaan ajastaa ja myös lukita manuaalikäytöltä.

Sg HeatReg Smart -yhdistelmätermostaatin ominaisuudet: 

 • Helppokäyttöinen ohjelma ja selkeä näyttö
 • Soveltuu loistavasti mm. vuokramökki tai vapaa-ajan kohteisiin
 • Voidaan ohjata SG Smart sovelluksella tai manuaalisesti näytöltä
 • Etäohjaus mahdollista SG Smart reitittimen kanssa
 • Voidaan lukita PIN koodilla
 • Adaptiivinen lämmitys, jossa termostaatti oppii huoneen lämmitysajan
 • 3 m anturikaapeli pakkauksen mukana 
 • Kilpailukykyinen hinta 

 

Snro Tuote  
2620525 HeatReg Smart musta
2620504 HeatReg Smart valkoinen
2808802 Väylämuunnin – SG Smart Gateway 2.10W

 

Teksti ja kuvat: SG Armaturen

Värilliset MMJ-kaapelit saneeraus- ja uudisrakennuskohteisiin

Värilliset MMJ-kaapelit soveltuvat pääasiassa kiinteään pinta-asennukseen sellaisissa kohteissa, joissa kaapelin värin ei haluta erottuvan pintamateriaalista. Värejä löytyy musta, ruskea, punamulta ja keloharmaa. Tuotteisiin löytyy markkinoilta myös saman sävyiset kalusteet ja kiinnittimet. Värilliset asennukset sopivat mm. tummiin rakennuspintoihin, punamulta- ja tiiliseiniin sekä erisävyisiin hirsipintoihin. Porvoossa valmistetut MMJ-kaapelimme ovat FI-testattuja ja CPR Eca-hyväksyttyjä. Tuotteemme täyttävät niitä koskevat sähköturvallisuusstandardit ja pienjännitedirektiivin, ja soveltuvat hyvin Suomen vaativiin olosuhteisiin.  

Vikavirtasuojan automaattinen testaus. Sähköturvallisuuden ykkösvahti

Ihmishenkiä suojaavan vikavirtasuojan ei ole varaa jäykistyä tai jumittua. Senpä takia suojalaitteen toiminta on varmistettava säännöllisesti. Perinteisesti kiinteistön huollosta vastaava henkilöstö käy testaamassa laitteet esimerkiksi neljännesvuosittain. Restart Autotest -suoja säästää tämän työn ja varmistaa turvallisuuden. 

M-list putkikiinnike

Taipuisille ja jäykille 16/20mm putkille M-List putkikiinnike on halogeenivapaasta muovista valmistettu kiinnityslista, joka on tarkoitettu jopa 16 Ø16mm tai Ø20mm jäykän tai taipuisan putken nopeaan kiinnitykseen. Asennuslista voidaan katkaista kahteen osaan ja ne voidaan asentaa tarvittaessa vaikka päällekkäin. Edut Suunniteltu putkien asentamiseen ja kiinnittämiseen nopeasti, lyhentää asennusaikaa jopa 75 %. Tuotteen mitta on 437 mm, joka soveltuu hyvin asennuksiin jakokeskuksien lähellä. Katkaisemalla siitä saadaan 218,5 mm pituinen ja 27 mm korkea, joka soveltuu hyvin myös kattoasennuksiin. Voidaan käyttää myös betonivalussa putkien kiinnittämiseen. Valmistettu kierrätysmuovista lszh (halogeeniton materiaali). Ympäristömerkit: BVB, Sunda Hus, Svanen. [su_table responsive="yes" fixed="yes"] TyyppiSnro.KuvausPakkauskootM-LIST13 013 13Putkikiinnike taipuisille ja jäykille putkille 16/20mm10/150 [/su_table] Teksti ja kuvat: ABB Oy