Suomalaisesta männystä käsintehty valaisin, jossa puisen varjostimen valonhehku tuo läpikuultavasti esille jokaisen valaisimen yksilölliset puunsyyt, luoden samalla lämpimän, pehmeän ja suomalaisen tunnelman tilaan.

highline posh sauna glow on kotimainen ja laadukas led-valaisin, jossa kohtaavat perinteinen kädentaito yksilöllisine materiaaleineen, sekä nykyaikainen ja energiatehokas led-valo.
Jokaisen valaisimen puinen varjostinosa on käsintehty Lahdessa ja jokaisen valaisimen luoma valokuvio ja ulkonäkö ovat yksilöllisiä puun ainutlaatuisuuden ansiosta.

Valaisimen valonlähteenä toimii laadukas highline led, jonka värisävy ja värintoisto ovat markkinoiden parhaimpia. Valaisin antaa pehmeän ja tunnelmallisen valon ympäristöönsä. Asentamalla valaisin n. 10 cm irti seinäpinnasta, antaa se sille myös kauniin ja lämpimän valohehkun. Soveltuu erinomaisesti myös muihin tiloihin, esim. takkahuoneeseen.

Valaisin myydään yksittäin pakattuna ilman virtalähdettä, mutta highline posh sauna glow -valaisimelle on saatavilla lukuisia sille soveltuvia virtalähteitä ja johtosarjoja. Valaisin soveltuu myös asennettavaksi jo olemassa olevaan highline -ledvalosarjaan tai vaihtoehtoisesti voit kasata itsellesi juuri mieleisesi valaistuksen yhdistelemällä eri highline ledvaloja samaan sarjaan.

Highline posh sauna glow -valaisin on valmistettu Helsingissä.

 

TEKNISET TIEDOT:

– Valonlähde: 3W LED
– Valovirta: 100 lm / led
– Virta: 350mA / 230V
– Kotelointiluokka: IP44
– Käyttölämpötila: -20oC … +125oC
– Värilämpötila: 3000K

 

4128110 highline posh sauna glow

Kuumien teollisuustilojen LED-valaisin

Kotimainen korkeisiin lämpötiloihin suunniteltu LED-valaisin päivitettävällä rakenteella

NYX 190 on ajatonta muotoilua ja häikäisemätöntä valoa ulkokäyttöön

Tanskalaisen Focus-Lightingin NYX on valaisinsarja tämän päivän valaistustarpeisiin, jossa haetaan mukavaa ja häikäisemätöntä valoa ja tyylikästä ajatonta muotoilua. Tiivis alumiinirunkoinen valaisin on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä. Valaisimen voi päivittää aina uusimmilla valonlähteillä.

LiT by Cardi KoVa 8W spot alasvalo saatavilla nyt mustana

Soneparin ikioman valaistustuotesarjan LiT by Cardin alasvalomallistoon on saapunut uutuus: KoVa-kohdevalaisin mustassa värissä.