Suomalaisesta männystä käsintehty valaisin, jossa puisen varjostimen valonhehku tuo läpikuultavasti esille jokaisen valaisimen yksilölliset puunsyyt, luoden samalla lämpimän, pehmeän ja suomalaisen tunnelman tilaan.

highline posh sauna glow on kotimainen ja laadukas led-valaisin, jossa kohtaavat perinteinen kädentaito yksilöllisine materiaaleineen, sekä nykyaikainen ja energiatehokas led-valo.
Jokaisen valaisimen puinen varjostinosa on käsintehty Lahdessa ja jokaisen valaisimen luoma valokuvio ja ulkonäkö ovat yksilöllisiä puun ainutlaatuisuuden ansiosta.

Valaisimen valonlähteenä toimii laadukas highline led, jonka värisävy ja värintoisto ovat markkinoiden parhaimpia. Valaisin antaa pehmeän ja tunnelmallisen valon ympäristöönsä. Asentamalla valaisin n. 10 cm irti seinäpinnasta, antaa se sille myös kauniin ja lämpimän valohehkun. Soveltuu erinomaisesti myös muihin tiloihin, esim. takkahuoneeseen.

Valaisin myydään yksittäin pakattuna ilman virtalähdettä, mutta highline posh sauna glow -valaisimelle on saatavilla lukuisia sille soveltuvia virtalähteitä ja johtosarjoja. Valaisin soveltuu myös asennettavaksi jo olemassa olevaan highline -ledvalosarjaan tai vaihtoehtoisesti voit kasata itsellesi juuri mieleisesi valaistuksen yhdistelemällä eri highline ledvaloja samaan sarjaan.

Highline posh sauna glow -valaisin on valmistettu Helsingissä.

 

TEKNISET TIEDOT:

– Valonlähde: 3W LED
– Valovirta: 100 lm / led
– Virta: 350mA / 230V
– Kotelointiluokka: IP44
– Käyttölämpötila: -20oC … +125oC
– Värilämpötila: 3000K

 

4128110 highline posh sauna glow

Kemiin valmistuva biotuotetehdas tuottaa uusiutuvaa sähköä 2,5 % koko maan sähköntuotannosta

Tehtaan aluevalaistusprojekti oli Soneparilla koko yrityksen yhteinen asia Metsä Groupin Kemin biotuotetehdas on Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi, arvoltaan 1,85 miljardia euroa ja ASES Installaatiot Oy vastasi alueen ulkovalaistuksen urakoinnista. Sonepar Suomi Oy oli vahvasti mukana toimittajana sekä muun muassa logistiikan ratkaisuissa ja Signify Finland Oy valaistuksen konsultoinnissa.

QUASAR – tyylikäs julkisivujen korostusvalaisin

Laadukas ja kestävä valaisinsarja QUASAR-sarja on tyylikäs ja ajaton valaisinsarja korostusvalaisuun sekä sisä- ja ulkokäyttöön. Huolella valitut laadukkaat materiaalit tekevät siitä kestävän ja muotoilussa on huomioita soveltuvuus moneen eri käyttötarkoitukseen.

Terassin valonauhavalaistuksella luodaan tunnelmaa illanviettoon

Toimiva ja näyttävä valaistus terassille valonauhoilla! LED-nauhoilla saadaan toteutettua mitä mielikuvituksellisempia valaistuksia ulkotiloihin.