Suomalaisesta männystä käsintehty valaisin, jossa puisen varjostimen valonhehku tuo läpikuultavasti esille jokaisen valaisimen yksilölliset puunsyyt, luoden samalla lämpimän, pehmeän ja suomalaisen tunnelman tilaan.

highline posh sauna glow on kotimainen ja laadukas led-valaisin, jossa kohtaavat perinteinen kädentaito yksilöllisine materiaaleineen, sekä nykyaikainen ja energiatehokas led-valo.
Jokaisen valaisimen puinen varjostinosa on käsintehty Lahdessa ja jokaisen valaisimen luoma valokuvio ja ulkonäkö ovat yksilöllisiä puun ainutlaatuisuuden ansiosta.

Valaisimen valonlähteenä toimii laadukas highline led, jonka värisävy ja värintoisto ovat markkinoiden parhaimpia. Valaisin antaa pehmeän ja tunnelmallisen valon ympäristöönsä. Asentamalla valaisin n. 10 cm irti seinäpinnasta, antaa se sille myös kauniin ja lämpimän valohehkun. Soveltuu erinomaisesti myös muihin tiloihin, esim. takkahuoneeseen.

Valaisin myydään yksittäin pakattuna ilman virtalähdettä, mutta highline posh sauna glow -valaisimelle on saatavilla lukuisia sille soveltuvia virtalähteitä ja johtosarjoja. Valaisin soveltuu myös asennettavaksi jo olemassa olevaan highline -ledvalosarjaan tai vaihtoehtoisesti voit kasata itsellesi juuri mieleisesi valaistuksen yhdistelemällä eri highline ledvaloja samaan sarjaan.

Highline posh sauna glow -valaisin on valmistettu Helsingissä.

 

TEKNISET TIEDOT:

– Valonlähde: 3W LED
– Valovirta: 100 lm / led
– Virta: 350mA / 230V
– Kotelointiluokka: IP44
– Käyttölämpötila: -20oC … +125oC
– Värilämpötila: 3000K

 

4128110 highline posh sauna glow

Philips LumiStreet katuvalaisin

LumiStreet on kustannustehokas ledivaihtoehto perustievalaisimeksi.

Solamagic lämpösäteilijät, saksalaista laatua 5 vuoden takuulla!

Miellyttävää lämpöä terassille tai parvekkeelle

SylFlat – nyt 50 000 tuntia

Sylflat on laaja mallisto laadukkaasti viimeisteltyjä pyöreitä erittäin matalia LED-paneeleja uppoasennukseen 50 000 tunnin eliniällä.