EcoDesign-määräykset sähkölämmittimille astuvat voimaan 2018 vuoden alusta.

EcoDesign- määräykset vaikuttavat tuotekehitykseen, ja niiden tarkoituksena on vähentää energiaa käyttävien tuotteiden ympäristövaikutuksia. EcoDesign on osa CE-merkintää. Jos tuote ei täytä tuotekohtaisia ekologisen suunnittelun vaatimuksia, niitä ei voida myydä EU:n markkinoilla. Määräykset tulevat vaikuttamaan kaikkiin Enston sähkölämmittimiin ja termostaatteihin.

 

Enston sähkölämmittimet

Enston sähkölämmittimistä, jotka jo nykyisellään muuntavat lähes kaiken sähkön lämmöksi, tehdään entistäkin energiatehokkaampia. Enston kiinteästi asennettavat sähkölämmittimet varustetaan älykkäällä elektronisella termostaatilla, jossa on viikkoajastin.  Älykäs termostaatti optimoi lämmityksen aloittamisen olosuhteiden mukaan ja sitä voidaan ohjata helposti mobiililaitteilla, jolloin erillistä ohjausjärjestelmää ei tarvita. Kalenteriohjaus mahdollistaa lämpötilan asettamisen jokaiselle viikon päivälle, joka tuo jopa 40 % säästöt lämmityskulutuksessa. Enston sähkölämmitysratkaisut tarjoavat yhdistelmän mukavuutta, helppoutta ja luotettavuutta kustannustehokkaasti.

 

Enston sähkölämmittimet

Nobö-lämmittimet ja -termostaatit täyttävät EcoDesign -vaatimukset

Nobö-lämmittimet ja -termostaatit sekä -ohjausjärjestelmä täyttävät  1.1.2018 voimaan tulleen EcoDesign -direktiivin vaatimukset ja näin ollen vaikuttavat osaltaan Euroopan yhteiseen lämmitysenergian säästötavoitteeseen.

Älykästä lämmitystä Enstolta

Sähkölämmitys on helppo, luotettava ja joustava tapa lämmittää koti. Kun lämmitysjärjestelmä kaipaa päivitystä, Enstolta löydät ratkaisut, jotka on helppo asentaa valmiiseenkin taloon.

SLOTERM P -lattialämmityskaapelit

Lattialämmitys soveltuu useimpiin lattiarakenteisiin ja -materiaaleihin itsenäisenä lämmitysratkaisuna tai lämmitysratkaisujen yhdistelmänä.