EcoDesign-määräykset sähkölämmittimille astuvat voimaan 2018 vuoden alusta.

EcoDesign- määräykset vaikuttavat tuotekehitykseen, ja niiden tarkoituksena on vähentää energiaa käyttävien tuotteiden ympäristövaikutuksia. EcoDesign on osa CE-merkintää. Jos tuote ei täytä tuotekohtaisia ekologisen suunnittelun vaatimuksia, niitä ei voida myydä EU:n markkinoilla. Määräykset tulevat vaikuttamaan kaikkiin Enston sähkölämmittimiin ja termostaatteihin.

 

Enston sähkölämmittimet

Enston sähkölämmittimistä, jotka jo nykyisellään muuntavat lähes kaiken sähkön lämmöksi, tehdään entistäkin energiatehokkaampia. Enston kiinteästi asennettavat sähkölämmittimet varustetaan älykkäällä elektronisella termostaatilla, jossa on viikkoajastin.  Älykäs termostaatti optimoi lämmityksen aloittamisen olosuhteiden mukaan ja sitä voidaan ohjata helposti mobiililaitteilla, jolloin erillistä ohjausjärjestelmää ei tarvita. Kalenteriohjaus mahdollistaa lämpötilan asettamisen jokaiselle viikon päivälle, joka tuo jopa 40 % säästöt lämmityskulutuksessa. Enston sähkölämmitysratkaisut tarjoavat yhdistelmän mukavuutta, helppoutta ja luotettavuutta kustannustehokkaasti.

 

Enston sähkölämmittimet

Sauna Linear 4M LED-profiilisarja

Kaksi lineaaritankoa sekä kiuaskuitu samassa paketissa.

HARVIA MODULO – jykevä lattiakiuas

Modulo kiukaan voit valita avoimilla tai umpinaisilla kyljillä, värinä musta tai teräs.

Warmos uudisti lämmitinsarjojen tuotenimet

Kesän 2021 alussa otettiin käyttöön lämmitinsarjojen uudet nimet, jotka on päivitetty Sähkönumerot.fi-sivustolle uusien tuotekuvien kanssa.