Odotitpa laitteelta kotimaisuutta tai hyvää kuormahallintaa, löydät tarvitsemasi vaihtoehdon meiltä. Jotta pystymme lunastamaan asiakaslupauksemme, kattavaa verkkokauppavalikoimaamme päivitetään jatkuvasti uutuuksilla.

Kokosimme tähän kahdelta toimittajalta kolme näppärää ratkaisua tutustuttavaksesi. Muistathan, että sinua auttavat myös asiantuntevat myyjämme ja vinkkejä voit katsoa myös valintatyökoneellamme. Lue tästä ensin suosituksemme ja kysy lisätietoja myyjältäsi.

 

 

1. vinkki: EVPike latausasemat – Lataus ja tarvittaessa lämmitys samassa paketissa

 • Helppo asennus – 60 mm pylvääseen tai seinään.
 • Latausasema – EVPIKE PRO on kustannustehokas vaihtoehto suko -lataukseen.
 • Lataus ja lämmitys samassa – EVPIKE PRO HYBRID on suunniteltu suko-lataukseen ja -lämmitykseen, joten se on erinomainen mm. taloyhtiöiden parkkipaikoille, joissa asukkaiden tarpeet vaihtelevat.
 • Energianmittaus – MID -hyväksytyt kWh-mittarit mahdollistavat kulutustietojen paikallisluennan sekä laskutukseen kelpaavat kulutuslukemat.
  kWh-mittarit mittaavat vain lataukseen kulutetun energian. Molemmat mallit, EVPIKE PRO ja EVPIKE PRO HYBRID, ovat saatavissa myös ilman kWh -mittaria.
Snro Tuote
3405011 EVPIKE PRO, latausasema, kWh -mittari
3452803 EVPIKE PRO HYBRID, lataus- ja lämmitys, kWh -mittari
3405001 Putkilaippa PIKE PRO

 

2. vinkki: Finlux Pro – Latausratkaisut taloyhtiöihin ja omakotitaloihin

 • Dynaaminen kuormanhallinta – Jos kohteeseen halutaan asentaa useita latauspisteitä ja ottaa maksimiteho irti latauksesta tilanteessa kuin tilanteessa. Rakennuksen sähköliittymän kasvattaminenkaan ei ole aina tarpeen.
 • Käyttäjän tunnistus – RFID-lukijan ansiosta on helppoa hallita latauspisteen käyttöä. Latausaseman mukana toimitetaan kolme RFID-korttia.
 • Energianmittaus – Taloyhtiöiden ja laskutusta haluavien ratkaisu on mallistosta löytyvä Smart-malli, josta löytyy etäohjaus sekä MID-sertifioitu energiamittari.

 

 

Snro Tuote
3418901 Finlux Pro EVC-04 -latausasema
3418904 Finlux Pro Smart EVC04 -latausasema taloyhtiöille
6733300 Klefr 6934 -energiamittari kuormanhallintaan
3418903 Latausaseman pylväs, jos seinäasennus ei ole mahdollinen

 

3. vinkki: Garo GLBDC-latausasemat soveltuvat omakotitaloista parkkihalleihin

 • Useita asennustapoja – Seinäasennettavat latausasemat on mahdollista asentaa lisätarvikkeiden avulla myös 60 mm putkeen tai asemaa varten suunniteltuun pylvääseen.
 • Lisävarusteet tarpeen mukaan – Lisämoduulien avulla on mahdollista varustaa latausasema mm. käyttäjäntunnistuksella (RFID) tai WIFI-yhteydellä etäseurantaa varten. Osa malleista on varustettu energiamittareilla!
 • Dynaaminen kuormanohjaus – Kaikki mallit ovat yhteensopivia dynaamiseen kuormanohjausjärjestelmään. Järjestelmän rakentaminen vaatii kWh-mittarin asentamista keskukseen ja järjestelmään liitettävien asemien ketjuttamista parikaapelilla. Jopa 32 aseman kokonaisuus on mahdollinen.
 • Jos kohteessa on aurinkovoimala, dynaaminen kuormanohjaus tehdään energiamittarilla (snro: 6711413).
 • Kulutustietojen etäluentavalmiusLatausasemissa on valmius Garon G-Cloud-pilvipalveluun, joka mahdollistaa kulutustietojen etäluennan.
Snro Tuote
3451418 Garo GLBDC-T222FC-A -latausasema
6711403 Garo GNM3D-RS485 -energiamittari
3451300 Garo ST-GHL -latausaseman pylväs

 

Latausratkaisut kaikille sähköautoille

Myös Suomessa autojen tankkaus siirtyy huoltoasemilta kotipihoille ja erilaisille pysäköintipaikoille. Sähköautojen akustoihin tankataan tasavirtaa, joka muunnetaan verkosta auton omalla latauslaitteella, kytkemällä auto latauskaapelilla AC-latausrasiaan tai tasavirtana suoraan DC-latausaseman latauskaapelilla akustoon.

GARO Twin -latausasema mahdollistaa kahden auton tehokkaan samanaikaisen lataamisen

GARO esittelee hyvin suunnitellun ja tulevaisuuden vaatimukset täyttävän latausaseman sähköauton lataamiseen omakotitalossa, taloyhtiössä tai työpaikalla. GARO Twin -latausasema mahdollistaa kahden auton samanaikaisen helpon, turvallisen ja tehokkaan lataamisen kiinteistön sulakkeita ylikuormittamatta. Koska latausasemassa on sisäänrakennettu älykäs ohjauskortti langattoman yhteyden muodostamiseksi kiinteistön verkkoon, lataus onnistuu helposti matkapuhelimen tai tietokoneen kautta.

Soneparin välivarastointi toi joustoa Levorannan Autoliikkeen projektin aikataulutukseen

Sähköautojen latausasemat odottivat kauttakulkuvarastossa toimitusta juhlapyhien ajan