Latausasemien turvallisen ja moitteettoman toiminnan varmistaminen on tärkeää ajoneuvon ja käyttäjän kannalta.

Testaus on oikea tapa varmistaa laitteen kunto

Latausaseman toiminta voidaan tarkistaa ja mitata testiadapterien avulla. Ne mahdollistavat eri toimintatilojen tarkistamisen ja erityyppisten virhetilojen simuloinnin, esimerkiksi:

  • CP/PE.
  • Diodi.
  • PE open.

Yhdessä asennustesterin kanssa saadaan myös tarvittavat käyttöönottomittaukset suoritettua. Asennustesterissä olisi hyvä olla mahdollisuus testata B-tyypin vikavirtasuojakytkimet.

CP-mittausliittimet mahdollistavat CP-lähtösignaalin (PWM) tarkistamisen (esim. oskilloskoopilla tai sovelluksella, riippuen mallista).

Testiadapterit

Snro Testeri
6750651 Chauvin Arnoux CA 6651
6755685 Amprobe EV-520  
6756227 Fluke FEV300
6776258 Elit E-Type 2   

Teksti: Sonepar Suomi Oy

HT PVCHECKs -monitoimilaite aurinkosähkölaitoksen turvallisuuden ja suorituskyvyn tarkistamiseen

Aurinkosähköjärjestelmien käyttöönottotesteillä osoitetaan järjestelmien turvallisuusmääritysten mukainen toiminta ja suorituskyky.

Chauvin Arnoux-mittalaitteet kaikkiin sääolosuhteisiin

Chauvin Arnoux’n laajaan mittalaitevalikoimaan sisältyy luonnollisesti myös Pohjoismaiden vaihteleviin sääolosuhteisiin soveltuvia mittalaitteita. Suomen karu ilmasto asettaa tiettyjä vaatimuksia ulkona käytettäville mittalaitteille, jolloin laitteiden tulisi monesti olla sekä vedenpitäviä että pakkasenkestäviä.

Chauvin Arnoux PEL 104 Teho- ja energiatallennin

PEL 104 mittaa ja tallentaa virran, jännitteen, energian sekä tehon 1- ja 3-vaihesovelluksissa, 50, 60 sekä 400 Hz:n asennuksissa.