Valikoima jakautuu A++, Superior ja Creative sarjoihin, jotka tarjoavat entistä enemmän valoa, parempaa värintoistoa ja monipuolisia mahdollisuuksia valaista tila aivan uudella tavalla.

Saas A++ LED-valonauhat on päivitetty versio jo entuudestaan laadukkaisiin highline sarjan LED-valonauhoihin. Uudet A++ nauhat ovat energiatehokkaampia ja hyötysuhteeltaan parempia edeltäjiinsä nähden. Valontuottoa on jopa 153 lumenia / watti. A++ sarjasta löydät LED-valonauhat sisään ja ulos, sekä värilämpötilan voit valita vaihtoehdoista 3000K ja 4000K. Kaikki sarjan nauhat ovat 24V ja kaikki nauhat ovat himmennettävissä ja ohjattavissa.

Luonnollista värintoistoa

Superior sarjan LED-valonauhat on suunniteltu haastaviin kohteisiin, joissa halutaan värien toistuvan mahdollisimman luonnollisesti ja oikein. Superior-nauhoissa värintoistoindeksi on 95, joten tämä tuoteperhe on täydellinen valinta gallerioihin, museoihin ja ravintoloihin, joissa värintoiston tulee olla huippuluokkaa.

Saas Creativella luodaan luovaa valaistusta

Saas Creative -sarjan nauhoilla voit antaa mielikuvituksen laukata vapaasti ja luoda valaistuksia, joita ennen on ollut haastavaa luoda. Creative -LED-valonauhaperhe pitää sisällään RGBW-nauhoja, sivustavalaisevia LED-nauhoja, dynaamisia LED-valonauhoja ja paljon muuta.

Uudistuneet LED-valonauhat löytyy SLO:n valikoimista monipuolisesti. Muista myös LED-valonauhoille suunnitellut strip rail -valaisinkiskot, joilla viimeistelet asennuksen ja varmistat että tehokkaimpien LED-valonauhojen jäähdytys on riittävän tehokas.

Tilaa verkkokaupasta!

 

Saas A++ LED -valonauhojen edut

  • Suuri valontuotto
  • Erinomainen hyötysuhde, jopa 153 lm/W
  • Monipuolinen valikoima kaikkiin tilanteisiin
  • Himmennettävissä
  • Laadukas ja monipuolinen

 

Sähkönumerot: 4131417 – 4131426, 4131433-4131435, 4133327-4133374

 

Cressida LED -toimistovalaisin

Cressida LED on muotoilultaan klassinen, ripustusasennettava toimistovalaisin.

Kuumien teollisuustilojen LED-valaisin

Kotimainen korkeisiin lämpötiloihin suunniteltu LED-valaisin päivitettävällä rakenteella

Neste Kilpilahdessa Suomen lippu liehuu näkyvästi

Porvoossa Nesteen sataman edustalla sijaitsee Suomen lippu, joka kertoo rahtilaivoille saapumisesta suomalaiselle satama-alueelle. Kohteen valaistus oli uudistuksen tarpeessa ja yhteistyössä SLO:n kanssa löydettiin toimiva ratkaisu Neste Kilpilahteen.