Valikoima jakautuu A++, Superior ja Creative sarjoihin, jotka tarjoavat entistä enemmän valoa, parempaa värintoistoa ja monipuolisia mahdollisuuksia valaista tila aivan uudella tavalla.

Saas A++ LED-valonauhat on päivitetty versio jo entuudestaan laadukkaisiin highline sarjan LED-valonauhoihin. Uudet A++ nauhat ovat energiatehokkaampia ja hyötysuhteeltaan parempia edeltäjiinsä nähden. Valontuottoa on jopa 153 lumenia / watti. A++ sarjasta löydät LED-valonauhat sisään ja ulos, sekä värilämpötilan voit valita vaihtoehdoista 3000K ja 4000K. Kaikki sarjan nauhat ovat 24V ja kaikki nauhat ovat himmennettävissä ja ohjattavissa.

Luonnollista värintoistoa

Superior sarjan LED-valonauhat on suunniteltu haastaviin kohteisiin, joissa halutaan värien toistuvan mahdollisimman luonnollisesti ja oikein. Superior-nauhoissa värintoistoindeksi on 95, joten tämä tuoteperhe on täydellinen valinta gallerioihin, museoihin ja ravintoloihin, joissa värintoiston tulee olla huippuluokkaa.

Saas Creativella luodaan luovaa valaistusta

Saas Creative -sarjan nauhoilla voit antaa mielikuvituksen laukata vapaasti ja luoda valaistuksia, joita ennen on ollut haastavaa luoda. Creative -LED-valonauhaperhe pitää sisällään RGBW-nauhoja, sivustavalaisevia LED-nauhoja, dynaamisia LED-valonauhoja ja paljon muuta.

Uudistuneet LED-valonauhat löytyy SLO:n valikoimista monipuolisesti. Muista myös LED-valonauhoille suunnitellut strip rail -valaisinkiskot, joilla viimeistelet asennuksen ja varmistat että tehokkaimpien LED-valonauhojen jäähdytys on riittävän tehokas.

Tilaa verkkokaupasta!

 

Saas A++ LED -valonauhojen edut

  • Suuri valontuotto
  • Erinomainen hyötysuhde, jopa 153 lm/W
  • Monipuolinen valikoima kaikkiin tilanteisiin
  • Himmennettävissä
  • Laadukas ja monipuolinen

 

Sähkönumerot: 4131417 – 4131426, 4131433-4131435, 4133327-4133374

 

Hide-a-lite 12-sarja päivittyi uudella fiksulla toiminnolla

12-sarja Smart valaisinten takaosassa on pikaliitin tulo- ja lähtöliitännöillä.

Cirrus on pylväsvalaisin, jossa käytännöllisyys ja muotoilu kohtaavat

Fagerhultin Cirrus on uusi kustannustehokas pylväsvalaisin erinomaisella valaistumukavuudella. Valitse tai muokkaa valaisimesta konfiguraattorin avulla kohteeseen sopivat ominaisuudet.

Ohjattavaa valaistusta korkeisiin tiloihin LEDVANCE HIGHBAY PERFORMANCE DALI -syväsäteilijöillä

Entistä paremman valotehokkuuden ja käyttöiän myötä LEDVANCE HIGH BAY PERFORMANCE DALI-syväsäteilijät täyttävät ammattilaisten vaativammatkin vaatimukset.