Vallox Capto liesikuvuilla ja -tuulettimilla

Hyvään ruokaan kuuluvat herkulliset tuoksut. Usein ruoanlaiton yhteydessä syntyy kuitenkin myös käryä, hajuja ja vesihöyryä, jotka on hyvä poistaa nopeasti ja tehokkaasti sisätilasta pilaamasta ruokailunautintoa. Liesikupua valitessa kannattaakin ulkonäön lisäksi kiinnittää huomiota sen kärynpoistokykyyn sekä tietysti käyttömukavuuteen. Tehokas ja helposti puhdistettava rasvasuodatin sekä riittävä valoteho ovat ominaisuuksia, jotka lisäävät liesikuvun käytön miellyttävyyttä. Kärynpoiston tehokkuuteen vaikuttavat höyrynkeräysosan tilavuus ja muotoilu, etäisyys keittotasosta sekä liesikuvun tai -tuulettimen poistoilmavirta.

Matala etupaneeli, kapasitiiviset kosketuskytkimet sekä karkaistu liukulasi tuovat tyylikkyyttä niin uuteen kuin remontoituun keittiöön.

Vallox Capto kaappaa käryt tyylikkäästi

Kalusteisiin asennettavat Vallox Capto -liesikuvut ja -tuulettimet on suunniteltu toimimaan mahdollisimman tehokkaasti ja toisaalta sulautumaan osaksi keittiötä silloin, kun ruokaa ei laiteta. Matala etupaneeli, kapasitiiviset kosketuskytkimet sekä karkaistu liukulasi tuovat tyylikkyyttä niin uuteen kuin remontoituun keittiöön.

Vallox Capto PTC -säädinkuvuilla ohjataan huippuimuria tai Vallox-ilmanvaihtokonetta. Vallox Capto KTC -liesikuvut on tarkoitettu kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmiin ja Vallox Capto LTC -liesituulettimet kärynpoistoon. Vallox Capto TTC -talotuulettimia käytetään kärynpoiston lisäksi myös asunnon ilmanvaihtoon.

Seinän vieressä kärynpoisto toimii paremmin kuin saarekekeittiössä, jossa käryt karkaavat helposti ilmavirtojen mukana huoneilmaan. Vallox Capto -liesikupujen ja -tuulettimien ulosvedettävä lasi on osa optimaalisesti muotoiltua reunojen ympäröimää suurta höyrynkeräystilaa, joka mahdollistaa erinomaisen kärynsieppauskyvyn. Kaartuva liukumekanismi, teräksiset kuulalaakerit ja ruostumattomat teräskiskot tekevät liukulasin käytöstä helppoa.

Vallox Captoja on saatavilla kahdessa eri värissä (valkoinen ja ruostumaton teräs) sekä kahdessa eri leveydessä (500 ja 600 mm).

Tehokas ja himmennettävä (ei KTC-malleissa) LED-valaisinmoduuli antaa tasaisen ja häikäisemättömän valon koko liesitasolle. Rasvasuodatin on helposti irrotettava ja sen voi pestä näppärästi erikseen lyhyellä pesuohjelmalla astianpesukoneessa.

Vallox Capto -liesikuvuissa ja tuulettimissa (poislukien KTC-malli) on myös liesivahtitoiminto, joka varoittaa poikkeavan suuresta lämpötilan noususta vilkuttamalla valoja. Hälytyksen aikana läppä sulkeutuu ja puhallin sammuu. Liesivahdista saa (ei KTC ja PTC AC -mallit) hälytystiedon taloautomaatiolle tai erilliselle hälyttimelle. Kuvut on helppo ja nopea asentaa yläkaappeihin, joiden syvyys voi olla 280–335 millimetriä. Tuuletinmallien (LTC- ja TTC-mallit) puhaltimet ovat hiljaisia ja energiatehokkaita EC-puhaltimia.

Korvaa vanha kupu tai tuuletin uudella Captolla

Vanhat Valmet, MUH ja Vallox -liesikuvut voi korvata uusilla Vallox Captoilla. Vanhan liesikuvun tyyppikilvestä löytyy kirjainyhdistelmä, minkä perusteella voidaan valita uusi Vallox Capto -liesikupu. Pelkkä tyyppinumero ei kero kuvun tyyppiä. Kupujen leveydet ovat 500 tai 600 mm.

 

Vanha malli Uusi malli
LS, LM, PTS ja PTX Vallox Capto PTC AC
PTXP SC, PTXP MC Vallox Capto PTC EC
KT, KTS, KTX, KTXR Vallox Capto KTC
KTXEA Vallox Capto KTC EA
LT, LTX Vallox Capto LTC
TT, TTX, TTXR, ILMO Vallox Capto TTC

 

ABB-Welcome IP – internet-pohjainen ovipuhelinjärjestelmä

  ABB-Welcome IP on uusi ratkaisu yhden tai useamman kiinteistön turvallisuuden hallintaan.

Mobiililaitteiden helppoon lataukseen

Latausalusta langattomaan lataukseen

Schneider Electric uudet 2-pistorasiat lisäominaisuuksilla nyt saatavilla

Schneider Electric on tuonut markkinoille kaksi edistyksellistä pistorasiauutuutta. 2-pistorasian USB liittimillä ja 2-pistorasian, johon on integroitu liiketunnistin ja valo.