Draka MMJ on aina ollut luotettava ja standardit täyttävä asennuskaapeli, ja näin on edelleen.

 

Draka MMJ täyttää uudet CPR-vaatimukset ollen itsestään sammuvana testatusti Eca-paloluokan asennuskaapeli. Draka MMJ täyttää kaikilta osin myös MMJ-standardin SFS 2091 (2011) vaatimukset. MMJ-tuotenimeähän saa käyttää vain em. MMJ-standardin mukaisista kaapeleista. Mikäli haluat ostaa nimenomaan MMJ-kaapelia, kannattaa standardinmukaisuus vielä tarkistaa.

Draka MMJ-kaapelit valmistetaan Oulussa. Niiden ulkovaippana on Linyl-muovimateriaali, jonka liukas pinta helpottaa asentamista ja näin nopeuttaa projektien toteutusta. Kaapeli on myös helposti kuorittava. Jokainen löytää kaapelista itselleen sopivan pakkauskoon, sillä sitä on saatavana eri kokoisina rengaspakkauksina, pienkelana, kierrätettävänä puukelana sekä myös K6M-muovikelana.

Asentajan työtä helpottamaan on nippupakkauksiimme lisätty kantokahva, jonka avulla nipun kantaminen on kätevämpää.

Mikäli taas halutaan turvallista halogeenitonta, Cca-paloluokan MMJ- tyyppistä kaapelia, on helppo valinta uusi AFUX-HF C-PRo -kaapeli. Sitä voi käyttää huoletta kaikkialla, missä ennen CPR-aikaa vaadittiin nippupolttokokeen mukaista halogeenitonta kaapelia. MMJ voi edelleen vahvasti ja on oiva valinta moneen paikkaan.

Draka MMJ -kaapelit SLO:n Verkkokaupassa

 

Draka MMJ täyttää MMJ-standardin vaatimukset ja on CPR-paloluokituksen mukaan Eca-paloluokan asennuskaapeli.

 

Uusi kantokahva helpottaa nippujen siirtämistä

Made in Finland SLO Oy

 

APS CAT6 U/UTP asennuskaapeli sisäasennuksiin

APS tuotteet valmistetaan tarkkojen laatuvaatimusten alaisena. Omalla maahantuonnilla, jatkuvalla tuotannon valvonnalla ja säännöllisillä testauksilla varmistamme erinomaisen laadun. APS kaapelointijärjestelmille on saatavilla 25 vuoden järjestelmätakuu.