Draka MMJ on aina ollut luotettava ja standardit täyttävä asennuskaapeli, ja näin on edelleen.

 

Draka MMJ täyttää uudet CPR-vaatimukset ollen itsestään sammuvana testatusti Eca-paloluokan asennuskaapeli. Draka MMJ täyttää kaikilta osin myös MMJ-standardin SFS 2091 (2011) vaatimukset. MMJ-tuotenimeähän saa käyttää vain em. MMJ-standardin mukaisista kaapeleista. Mikäli haluat ostaa nimenomaan MMJ-kaapelia, kannattaa standardinmukaisuus vielä tarkistaa.

Draka MMJ-kaapelit valmistetaan Oulussa. Niiden ulkovaippana on Linyl-muovimateriaali, jonka liukas pinta helpottaa asentamista ja näin nopeuttaa projektien toteutusta. Kaapeli on myös helposti kuorittava. Jokainen löytää kaapelista itselleen sopivan pakkauskoon, sillä sitä on saatavana eri kokoisina rengaspakkauksina, pienkelana, kierrätettävänä puukelana sekä myös K6M-muovikelana.

Asentajan työtä helpottamaan on nippupakkauksiimme lisätty kantokahva, jonka avulla nipun kantaminen on kätevämpää.

Mikäli taas halutaan turvallista halogeenitonta, Cca-paloluokan MMJ- tyyppistä kaapelia, on helppo valinta uusi AFUX-HF C-PRo -kaapeli. Sitä voi käyttää huoletta kaikkialla, missä ennen CPR-aikaa vaadittiin nippupolttokokeen mukaista halogeenitonta kaapelia. MMJ voi edelleen vahvasti ja on oiva valinta moneen paikkaan.

Draka MMJ -kaapelit SLO:n Verkkokaupassa

 

Draka MMJ täyttää MMJ-standardin vaatimukset ja on CPR-paloluokituksen mukaan Eca-paloluokan asennuskaapeli.

 

Uusi kantokahva helpottaa nippujen siirtämistä

Made in Finland SLO Oy

 

Varkaat eivät pidä tästä maadoitusköydestä

Kuparivarkaudet vain lisääntyvät jatkuvasti. Kirkkojen kattoja varastetaan, junaliikenne peruuntuu ja hautoja häpäistään. Varastetun kuparin kauppa on nykyään suuri järjestäytyneen rikollisuuden muoto. Varkaudet maksavat yhteiskunnalle miljoonia kruunuja joka vuosi. Nyt siihen on ratkaisu. Ja se tulee Nexansilta.   VARASTAMINEN EI ENÄÄ HOUKUTA Grimsåsissa ruotsalaista tukikohtaansa pitävä Nexans on yksi maailman johtavista kaapeliyrityksistä ja kyllästynyt kaikkiin kuparivarkauksiin. Osaksi he ovat itse joutuneet varkauksien kohteeksi, mutta myös heidän asiakkaansa ja yhteiskunta mitä suuressa määrin. Sen vuoksi he ovat kehittäneet tuotteen, jonka varastaminen himottaa huomattavasti vähemmän. – CCS-maadoituskaapelissa keskilanka on kuparilla pinnoitettua terästä. Koska kaapeliin on sekoitettu terästä, se on yksinkertaisesti hankalampaa kierrättää eikä siten yhtä kiinnostavaa varkaille, sanoo tuotepäällikkö Mats Klarén Nexansilta.   KYSE ON IHMISTEN TURVALLISUUDESTA Varkauksien lopettaminen on tärkeää, sillä kyse on myös ihmisten turvallisuudesta. Kuparin varastamiseen liittyy suuria riskejä kuparin sähkönjohtavuuden takia. Johdot saattavat yhdellä hetkellä vaikuttaa vaarattomilta, mutta voivat seuraavassa sekunnissa johtaa vakaviin vahinkoihin. Ongelma ei todennäköisesti vähene, sillä kuparin maailmanmarkkinahinta nousee. Kokemuksesta tiedetään, että varkauksien ja vahingontekojen määrä lisääntyy.   [su_note note_color="#ecedeb" text_color="#000000"] TEKNISET TIEDOT: CCS-maadoitusköysi (Copper Clad Steel) asennetaan maahan. Köysi on 7-lankainen ja päällystetty mustalla johtavalla muovilla, jolla se erottuu tavallisista ja perinteisistä maadoitusköysistä. Asennuksen helpottamiseksi maadoitusköysi on hehkutettu. Lankaluku ja resistanssi ovat IEC 60228 luokan 2 mukaiset. Köyden kanssa työskennellessä on tärkeää käyttää teräksen leikkaamiseen sopivia työkaluja. Puristettaessa ja liitettäessä muovi on poistettava. CCS -maadoitusköyttä on saatavissa kolmea poikkipintaa: 25, 35 ja 50 mm².   [/su_note]   [su_table responsive="yes"] Snro Nimike 01 051 10 Maadoitusköysi CCS 25  Nexans K500 Teräs/kupari 01 051 11 Maadoitusköysi CCS 35  Nexans K500 Teräs/kupari 01 051 12 Maadoitusköysi CCS 50   Nexans K500 Teräs/kupari [/su_table]

Kaapelinsuojaratkaisut sähköverkon rakennuskohteisiin

Rakennusvaiheessa oikein tehty kaapelinsuojaus takaa virheettömän sähkö- ja tietoliikenneverkon toiminnan. Pipelife tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman kaapelinsuojatuotteissa. Tuotteet täyttävät korkeimmat asetetut vaatimukset laadussa, toimivuudessa, käyttöominaisuuksissa ja ympäristön huomioimisessa. Valikoima kattaa tuotteet keskijännite- ja kuituverkkojen rakentamiseen myös vaativissa kohteissa.

Pipelife lanseeraa DIVIO:n

– uusi suojaputki verkonrakentamisen tilapäissuojaamiseen