Karlux on päivittänyt tutut pihapiiripollarit tehokkaiksi LED-versioiksi, jotka voit nyt tilata myös pistorasiallisina!

Jokaisen pollarin mukana tuleva asennusjalka nopeuttaa asennusta. Suomessa suunniteltu ja valmistettu valaisin on ekologinen valinta.

 

SOTKA LED

– Ajaton valinta julkisiin ja yksityisiin tiloihin

Skandinaavisesti muotoiltu SOTKA sopii julkisille teille ja aukioilla sekä taloyhtiöiden ja omakotitalojen pihoihin. Valaisimen kauniisti jakautuva valo luo upean efektin ympärilleen eikä häikäise jalankulkijaa. Ajaton valaisin kestää vuosikaudet sekä ulkonäön että rakenteen puolesta. Valaisimen LED-moduuli tuo energiansäästöä ja vähentää huollon tarvetta.

Ominaisuudet

 • Valaisimen rakenne on alumiinia ja kupu iskunkestävää opaaliakryyliä.
 • ⌀ 150 mm.
 • korkeus 950 mm tai 1100 mm (mainittava tilattaessa).
 • Lyhemmät pituudet kyselystä.
 • Valonlähde on LED-moduuli 13 W, jossa valovirta 1520 lm ja värilämpötila 3000K tai 4000K (mainittava tilattaessa).
 • Pistorasiallinen versio saatavilla kyselystä, myös vikavirtasuojatut pistorasiat.
 • Kytkentä: 3 x 2,5 ( -o- ).
 • Kotelointiluokka: IP65.
 • Sisältää asennusjalan, asennus betonijalustaan tai pintalaattaan.

 

Snro Tuote Väri
45 071 34 SOTKA PH-MU-LED IP65 Musta (RAL 9005)
45 071 35 SOTKA PH-HA-LED IP65 Helmiäishopea (RAL 9007)

 

ALBATROSSI

- Jykevä pollari julkisiin kohteisin

Karluxin uusi tehopakkaus, ALBATROSSI, on suunniteltu etenkin vaativiin julkisiin kohteisiin, kuten kävelykaduille, jalkakäytäville, parkkipaikoille, aukioille ja kauppakeskuksiin.

Vankka valaisin kestää ilkivaltaa ja säätä, sekä edustaa modernia muotoilua ekologisuutta unohtamatta. Valaisin valaisee kauniisti niin tien pinnan kuin viereiset puut. Valaisimen LED-moduuli tuo energiansäästöä ja vähentää huollon tarvetta.

Ominaisuudet

 • Valaisimen rakenne on alumiinia ja teräsrunko on kytkentäluukullinen.
 • Päällimmäinen kupu karkaistua lasia 6 mm.
 • Sylinterikupu iskunkestävää akryyliä 5mm.
 • ⌀ 200 mm ja korkeus 1200 mm.
 • Valonlähde LED-moduuli 25 W ylös/alas.
 • Valovirta 3040 lm ja värilämpötila 3000K tai 4000K (mainittava tilattaessa).
 • Pistorasiallinen versio saatavilla kyselystä, myös vikavirtasuojatut pistorasiat.
 • Kytkentä: 3 x 2,5 ( -o- )
 • Kotelointiluokka: IP65.
 • Sisältää asennusjalan, asennus betonijalustaan tai pintalaattaan.
Snro Tuote Väri
45 071 37 ALBATROSSI-MU-LED-IP65 Musta (RAL 9005)
45 071 38 ALBATROSSI-HA-LED- IP65 Grafiitin harmaa (RAL 7024)

 

SOTKA LED

 

Albatrossi LED

Karlux logo

 

 

Siteco SiCOMPACT ja Compact High Bay

Uudenlaista valoa Ekamin Malmingin kampuksella Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä on Haminan, Kotkan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden vuonna 2005 perustama kuntayhtymä, joka huolehtii omistajakuntiensa ammatillisen koulutuksen järjestämisestä, nuorten työpajatoiminnasta sekä etsivän nuorisotyön järjestämisestä. Yhtymään kuuluu lisäksi kaksi tytäryhtiötä, Ekami Consulting Oy ja Primus High Tech Oy. 4000K:n värilämpötila luo tilaan optimaalisen valaistuksen ja samalla raikkaan ilmeen.  Ekami-Konsernissa opiskelee vuosittain yli 8 000 opiskelijaa. Työntekijöitä on noin 350 ja toimintatuotot vuonna 2017 olivat 30,5 miljoonaa euroa. Kampuksista kolme sijaitsee Kotkassa ja yksi Haminassa. Ekamin Malmingin kampus tarjoaa kone- ja metallialan sekä pintakäsittely- ja rakennusalan ammatillista koulutusta sekä täydennyskoulutusta.  Näissä tiloissa vaaditaan hyvää valaistusta työturvallisuuden parantamiseksi sekä tarkkuutta vaativien työvaiheiden ja oppilaiden viihtyvyyden vuoksi. Siteco Compact High Bay GEN II: parempaa näkyvyyttä sisätiloihin Malmingin kampuksen rakennus 8:n valaistus haluttiin päivittää nykyaikaan niin sisä- kuin ulkovalaistuksenkin osalta. Rakennuksen työpajahallien vanhojen suurpainenatrium-lampuilla varustettujen valaisimien tilalle asennettiin Siteco Compact High Bay LED GEN II –syväsäteilijät, joiden laadukas optiikka toimii tilassa erinomaisesti. 4000K:n värilämpötila luo tilaan optimaalisen valaistuksen ja samalla raikkaan ilmeen.  Valaisimet saatiin asennettua olemassa oleviin syöttökiskoihin, jolloin asennuskustannuksetkin pysyivät maltillisina. Siteco SiCOMPACT: kestävää laatua ulkoalueille Rakennuksen ulkopuoli kylpee myös uudessa valaistuksessa: nosto-ovien puoleiselle seinälle vaihdettiin vanhojen elohopeahöyrylampuilla varustettujen seinävalaisimien tilalle uudet epäsymmetrisellä optiikalla varustetut Siteco SiCOMPACT LED –valonheittimet. Uusien valaisinten avulla rakennuksen sisäänkäynti ja edusta saivat laadukkaan tasaisen ja kirkkaan valaistuksen. Ekamin Kiinteistöpäällikkö Harri Laine kiitteli toimitusten nopeutta ja valaisinten teknistä laatua. Hän kertoi myös että opettajilta on saatu erittäin myönteistä palautetta tilojen parantuneesta valaistuksesta. Valaisimet toimitti Ekamin luotettava ja pitkäaikainen paikallinen yhteistyökumppani SLO, jonka Kotkan myymälän myyntipäällikkö Pekka Sunila oli myös erittäin tyytyväinen kohteen valaistusratkaisuihin. [su_table responsive="yes"]  Kohteessa käytetyt valaisimet Snro Tuote Lumenit Värilämpötila W 4316809 Siteco Compact High Bay Gen II  15000lm 4000K 115W leveä valonjako 4519802 Siteco Sicompact® mini 15200lm 4000K 130W [/su_table] Teksti ja kuvat: Osram [caption id="attachment_15215" align="alignnone" width="400"] Compact High[/caption] [caption id="attachment_15209" align="alignnone" width="400"] SiCompact[/caption] [siteorigin_widget class="SiteOrigin_Widget_Image_Widget"][/siteorigin_widget]

Pixo Mini asuntotuotantoon

Pixo Mini on sulavalinjainen valaisin asuntotuotantoon.

DUOLINE-valaisinjärjestelmä on monipuolinen ja joustava!

Valaistus luo tilaan tunnelmaa ja antaa tilalle ilmettä. DUOLINE-valaisinjärjestelmä tarjoaa monipuoliset ja joustavat mahdollisuudet muunneltavaan kohde- ja yleisvalaistukseen.