Philipsin uusien energiastandardien täyttävien LED-lamppujen, -kynttilälamppujen, -kohdelamppujen ja -valoputkien ansiosta voidaan säästää jopa 60 % enemmän energiaa muihin LED-valonlähteisiin verrattuna.

Uusien EU-direktiivien myötä energiamerkintä uudistui asettaen uuden valotehokkuusstandardin 210 lm/W, ja lisäksi ensi vuonna loisteputket poistuvat markkinoilta. Lampputyypistä riippuen perinteisen vaihto Philips Ultra Efficient -tuotteisiin maksaa itsensä takaisin jo muutamassa kuukaudessa. A- ja B-energialuokan tuotteet minimoivat energiakustannukset ja samalla edistävät kestäviä arvoja. Esimerkiksi Philipsin A-luokan LED-valoputkella on 100 000 tunnin käyttöikä, joka on 3,5 kertaa pidempi kuin tavallisilla LED-valoputkilla. Lisäksi Ultra Efficient -tuotteita ei tarvitse huoltaa tai ylläpitää, ja niiden vaihtoväli on merkittävästi harvempi.

Lue lisää »  

Disc – tyylikäs ja monikäyttöinen pintavalaisin sisätiloihin

Disc perhe on moderni, tyylikäs ja monikäyttöinen yleisvalaisin sisätiloihin.

Uusi SITECO Monsun® 12/22: kosteudenkestävän teollisuusvalaistuksen suunnannäyttäjä

SITECO:n Monsun® -tuoteperhe tarjoaa välkkymätöntä, luotettavaa ja monipuolista valaistusta erilaisiin teollisiin käyttökohteisiin.

Aina sopivasti valoa CoreLine wall-mounted -valaisimen ansiosta

Philipsin uusi CoreLine wall-mounted on kustannustehokas ja muotoilultaan kestävä ja matala yleisvalaisin katto- ja seinäasennukseen sisä- tai ulkotiloihin.