LumiStreet on kustannustehokas ledivaihtoehto perustievalaisimeksi.

 

Valaisin tuottaa laadukasta valoa ja se soveltuu kattavasti erilaisiin käyttökohteisiin. Korkea hyötysuhde ja hyvä häikäisynhallinta tekevät LumiStreet-valaisimesta erittäin hyvän valinnan niin jälkiasennuksiin kuin uusiin toteutuksiinkin. LumiStreet-valaisimen käyttökohteita ovat tiet, kevyen liikenteen väylät, asuinalueet, pysäköintialueet ja kadut.

Alumiinista linjakkaasti muotoiltua, kevyttä valaisinta on saatavana kaksi kokoa ja tehoja löytyy 9–99 wattiin. Valaisimien järjestelmän valotehokkuus on > 100 lm/W. Valovirtavalokoima kattaa vaihtoehdot 850-10 100 lm. Värilämpötila on 4 000 K. Optiikkavaihtoehtoja on kaksi: keskileveä (DM) ja leveä valonjako (DW). LumiStreet-valaisimilla on hyvä valonhallinta, joten häikäisy on minimoitu.

Valaisimissa on CityTouch-valmius. Himmennysvaihtoehdoksi voidaan valita LumiStep (LS), Dynadimmer (DDF) ja DALI tai verkkovirtahimmennys. Valaisin asennetaan pylvään päähän (Ø 34–48 mm, 48–60 mm tai 76 mm) tai varteen (Ø 34–48 mm tai 48–60 mm), ja se on kallistettavissa –10°…–90°. Suositeltava asennuskorkeus on 4–12 m. Käyttöikä on pitkä: L80F10 60 000 tuntia. Valaisimet ovat IP66- ja IK08-luokiteltuja, suojausluokat I ja II.

 

Siirry verkkokauppaan

CIO – matala paneelivalaisin säädettävällä jousikiinnikkeellä

  Erittäin matalarakenteinen ja kevyt pinta- tai puoliuppoasennettava, himmennettävä paneelivalaisin kuiviin tiloihin asuinkohteissa ja julkisissa tiloissa.

Siro Skir-valaisin pinta- ja uppoasennukseen

Skir on siro yleisvalaisin asuntoihin, käytäville ja varastoihin. IP44-kotelointiluokka mahdollistaa sen käytön myös kosteissa tiloissa.

Luo oma tilasi Enston 4A-valaisinperheellä

Ensto lanseeraa uuden valaisinperheen, johon kuuluu neljä sisarusta Anna, Aava, Avara ja Aamu. Sisaruksia yhdistää laadukas valo, yhtenäinen muotokieli ja tyylikäs ulkonäkö. 4A-valaisinperheellä luot juuri niin täydellisen valaistuksen kuin haluat - tilan luonteeseen sopien.