LumiStreet on kustannustehokas ledivaihtoehto perustievalaisimeksi.

 

Valaisin tuottaa laadukasta valoa ja se soveltuu kattavasti erilaisiin käyttökohteisiin. Korkea hyötysuhde ja hyvä häikäisynhallinta tekevät LumiStreet-valaisimesta erittäin hyvän valinnan niin jälkiasennuksiin kuin uusiin toteutuksiinkin. LumiStreet-valaisimen käyttökohteita ovat tiet, kevyen liikenteen väylät, asuinalueet, pysäköintialueet ja kadut.

Alumiinista linjakkaasti muotoiltua, kevyttä valaisinta on saatavana kaksi kokoa ja tehoja löytyy 9–99 wattiin. Valaisimien järjestelmän valotehokkuus on > 100 lm/W. Valovirtavalokoima kattaa vaihtoehdot 850-10 100 lm. Värilämpötila on 4 000 K. Optiikkavaihtoehtoja on kaksi: keskileveä (DM) ja leveä valonjako (DW). LumiStreet-valaisimilla on hyvä valonhallinta, joten häikäisy on minimoitu.

Valaisimissa on CityTouch-valmius. Himmennysvaihtoehdoksi voidaan valita LumiStep (LS), Dynadimmer (DDF) ja DALI tai verkkovirtahimmennys. Valaisin asennetaan pylvään päähän (Ø 34–48 mm, 48–60 mm tai 76 mm) tai varteen (Ø 34–48 mm tai 48–60 mm), ja se on kallistettavissa –10°…–90°. Suositeltava asennuskorkeus on 4–12 m. Käyttöikä on pitkä: L80F10 60 000 tuntia. Valaisimet ovat IP66- ja IK08-luokiteltuja, suojausluokat I ja II.

 

Siirry verkkokauppaan

Elektria-työmaavalaisin

Huoltovapaa, iskunkestävä Elektria-työmaavalaisin.

OSRAMin korkealaatuiset LED-nauhat joustaviin ja yksilöllisiin valaistusratkaisuihin

Laatu, luotettavuus ja laaja valikoima takaavat täyden suunnitteluvapauden

Hyvä valaistus tehostaa vuorotyötä ja parantaa viihtyisyyttä Orthexilla

Orthex Group on Pohjoismaiden johtava kodin käyttötavaroiden valmistaja, jonka tuotemerkkejä ovat Orthex, SmartStore ja GastroMax. Lohjan tehtaalla on käynnissä valaistuksen saneerausprojekti osana yrityksen kestävän kehityksen suunnitelmaa. Tehtaan tuotantotilojen valaistus uusitaan vaiheittain ja nyt on ensimmäinen vaihe valmis.