LumiStreet on kustannustehokas ledivaihtoehto perustievalaisimeksi.

 

Valaisin tuottaa laadukasta valoa ja se soveltuu kattavasti erilaisiin käyttökohteisiin. Korkea hyötysuhde ja hyvä häikäisynhallinta tekevät LumiStreet-valaisimesta erittäin hyvän valinnan niin jälkiasennuksiin kuin uusiin toteutuksiinkin. LumiStreet-valaisimen käyttökohteita ovat tiet, kevyen liikenteen väylät, asuinalueet, pysäköintialueet ja kadut.

Alumiinista linjakkaasti muotoiltua, kevyttä valaisinta on saatavana kaksi kokoa ja tehoja löytyy 9–99 wattiin. Valaisimien järjestelmän valotehokkuus on > 100 lm/W. Valovirtavalokoima kattaa vaihtoehdot 850-10 100 lm. Värilämpötila on 4 000 K. Optiikkavaihtoehtoja on kaksi: keskileveä (DM) ja leveä valonjako (DW). LumiStreet-valaisimilla on hyvä valonhallinta, joten häikäisy on minimoitu.

Valaisimissa on CityTouch-valmius. Himmennysvaihtoehdoksi voidaan valita LumiStep (LS), Dynadimmer (DDF) ja DALI tai verkkovirtahimmennys. Valaisin asennetaan pylvään päähän (Ø 34–48 mm, 48–60 mm tai 76 mm) tai varteen (Ø 34–48 mm tai 48–60 mm), ja se on kallistettavissa –10°…–90°. Suositeltava asennuskorkeus on 4–12 m. Käyttöikä on pitkä: L80F10 60 000 tuntia. Valaisimet ovat IP66- ja IK08-luokiteltuja, suojausluokat I ja II.

 

Siirry verkkokauppaan

Hide-a-liten Level Quick ISO on tehokkaampi ja matalarakenteisempi

Level Multi on ollut jo pitkään yksi Hide-a-liten suosituimmista alasvaloista. Nyt valaisimesta on julkaistu uusi versio, Level Quick ISO, joka on edeltäjäänsä matalarakenteisempi. Aiemmasta versiosta poiketen, uusi Level Quick ISO on hyväksytty asennettavaksi suoraan eristettä vasten.

Siteco Streetlight 40

Tievalaistuksen uusi, energiatehokas tulokas

Erillinen tunnistin ulkovalaistuksen ohjauksessa tarjoaa miellyttävimmän lopputuloksen

Kun piha-alueen valaistus halutaan automatisoida, on syytä miettiä valaistusryhmiä, valaisinvalintoja, sekä miten valinnat vaikuttavat ylläpitoon ja huoltoon elinkaaren aikana. Valonheittimeen integroitu tunnistin on kenties se kustannustehokkain vaihtoehto, mutta pitkällä aikavälillä tilanne voi olla toinen. Seuraavissa kappaleissa perustellaan, miksi valaisimesta erotettu ohjaustekniikka olisi järkevin vaihtoehto ulkonäön, toiminnallisuuden ja elinkaaren kannalta.