LumiStreet on kustannustehokas ledivaihtoehto perustievalaisimeksi.

 

Valaisin tuottaa laadukasta valoa ja se soveltuu kattavasti erilaisiin käyttökohteisiin. Korkea hyötysuhde ja hyvä häikäisynhallinta tekevät LumiStreet-valaisimesta erittäin hyvän valinnan niin jälkiasennuksiin kuin uusiin toteutuksiinkin. LumiStreet-valaisimen käyttökohteita ovat tiet, kevyen liikenteen väylät, asuinalueet, pysäköintialueet ja kadut.

Alumiinista linjakkaasti muotoiltua, kevyttä valaisinta on saatavana kaksi kokoa ja tehoja löytyy 9–99 wattiin. Valaisimien järjestelmän valotehokkuus on > 100 lm/W. Valovirtavalokoima kattaa vaihtoehdot 850-10 100 lm. Värilämpötila on 4 000 K. Optiikkavaihtoehtoja on kaksi: keskileveä (DM) ja leveä valonjako (DW). LumiStreet-valaisimilla on hyvä valonhallinta, joten häikäisy on minimoitu.

Valaisimissa on CityTouch-valmius. Himmennysvaihtoehdoksi voidaan valita LumiStep (LS), Dynadimmer (DDF) ja DALI tai verkkovirtahimmennys. Valaisin asennetaan pylvään päähän (Ø 34–48 mm, 48–60 mm tai 76 mm) tai varteen (Ø 34–48 mm tai 48–60 mm), ja se on kallistettavissa –10°…–90°. Suositeltava asennuskorkeus on 4–12 m. Käyttöikä on pitkä: L80F10 60 000 tuntia. Valaisimet ovat IP66- ja IK08-luokiteltuja, suojausluokat I ja II.

 

Siirry verkkokauppaan

Hide-a-Lite LEDstrip 230V IP65

Unohda ohjain ja LED-nauhan hankala juottaminen Tämän yksinkertaisemmaksi asiat eivät voisi enää mennä – LED-nauha ilman ohjainta ja rajoittavaa toisiopuolen kaapelointia. LEDstrip 230V IP65 -valonauha asennetaan ja kytketään suoraan 230V jännitteeseen katkaisuvälin ollessa vain 10 cm. Max. pituus jopa 100 metriä valomäärän mukaan. Vältä myös LED-nauhan hankala juottaminen käyttämättä kätevää liitäntäsarjaamme.

Nordtronic valaistuksen ohjauslaitteet

Easy Install Perustamis​​vuodestaan 2006 lähtien Nordtronicin on keskittynyt ”Easy Install” -konseptiin, joka takaa asentajalle Nordtronicin tuotteiden helpon ja nopean asennuksen. Koko tuotekehityksemme perustuu tukkukauppiailta ja asentajalta saamamme palautteeseen. ”Easy Install” oli myös keskeisenä ominaisuutena, kun Nordtronic lanseerasi Box-sarjan, riippumatta oliko asennuksessa kyseessä erillinen ratkaisu tai olemassa olevan ekosysteemin laajennus.

Easy LED – PRO Flow tie- ja katuvalaisin

PRO Flow® - kustannustehokas älyvalaisin katu- ja aluevalaisuun