Vakiomallien rinnalle on tullut G-sarjan pistorasiapylväät, joissa tietoliikennekaapelit ja liittimet ovat suojattuja cat6A kategoriaa.

Tämä mahdollistaa 10Gbit/s tiedonsiirtonopeudet.
Pajap-pistorasiapylväiden valmistuksen yhteydessä kaikki tietoliikennekaapelit mitataan Standardin TIA-CAT 6 A ftp MPTL-testausmenetelmän mukaisesti. Tällä voidaan varmistaa lopputuotteen toimivuus kaikissa yleiskaapeloinnin tarkoittamissa linkkikombinaatioissa.

Pajap-pistorasiapylväs on kustannustehokas, nopea ja vaivaton väline sähkön ja tietoliikennekaapelointien rakentamiseen. Pistorasiapylväät toimitetaan valmiiksi kalustettuina ja kaapeloituina. Ne soveltuvat hyvin mm, avokonttoreihin sekä muihin kohteisiin, joissa käytetään yläpuolista sähkönjakelua.

Pajap-pistorasiapylväät ovat STUL-takuun piirissä ja niille on myönnetty avainlipputunnuksen käyttöoikeus.

 

Uusia tuotteita SLO:n varasto-ohjelmaan

14 446 13 Pistorasiapylväs Pajap – PRP-G 424 (h=2.3m) valk.
14 446 14 Pistorasiapylväs Pajap – PRP-G 444 (h=2.3m) valk.

 

Näin saat LOGO!:sta enemmän irti eri antureiden avulla

Tämä on LOGO! -kirjoitussarjan toinen osa. Tässä kirjoituksessa esitellään, miten saat pulssi- ja lämpötila-antureiden avulla hyödynnettyä LOGO!:a monipuolisemmin. Ensimmäinen osa käsitteli rakennusten koneohjausta. Voit lukea kirjoituksen täällä ».   

Hybridilämpökamera yhdistää näkyvän valon ja lämpökameran kuvan

Dahuan uudessa hybridilämpökamerassa yhdistyvät pieni koko ja kustannustehokkuus.

ELKO Plus nyt varastovalikoimassa

Uusittu ELKO Plus -mallisto on nyt saatavana SLO:n keskusvarastolla, joten toimitusajat kautta maan ovat lyhyitä valkoisille tuotteille.