Vakiomallien rinnalle on tullut G-sarjan pistorasiapylväät, joissa tietoliikennekaapelit ja liittimet ovat suojattuja cat6A kategoriaa.

Tämä mahdollistaa 10Gbit/s tiedonsiirtonopeudet.
Pajap-pistorasiapylväiden valmistuksen yhteydessä kaikki tietoliikennekaapelit mitataan Standardin TIA-CAT 6 A ftp MPTL-testausmenetelmän mukaisesti. Tällä voidaan varmistaa lopputuotteen toimivuus kaikissa yleiskaapeloinnin tarkoittamissa linkkikombinaatioissa.

Pajap-pistorasiapylväs on kustannustehokas, nopea ja vaivaton väline sähkön ja tietoliikennekaapelointien rakentamiseen. Pistorasiapylväät toimitetaan valmiiksi kalustettuina ja kaapeloituina. Ne soveltuvat hyvin mm, avokonttoreihin sekä muihin kohteisiin, joissa käytetään yläpuolista sähkönjakelua.

Pajap-pistorasiapylväät ovat STUL-takuun piirissä ja niille on myönnetty avainlipputunnuksen käyttöoikeus.

 

Uusia tuotteita SLO:n varasto-ohjelmaan

14 446 13 Pistorasiapylväs Pajap – PRP-G 424 (h=2.3m) valk.
14 446 14 Pistorasiapylväs Pajap – PRP-G 444 (h=2.3m) valk.

 

Schneider Electric uudet 2-pistorasiat lisäominaisuuksilla nyt saatavilla

Schneider Electric on tuonut markkinoille kaksi edistyksellistä pistorasiauutuutta. 2-pistorasian USB liittimillä ja 2-pistorasian, johon on integroitu liiketunnistin ja valo.

VIPU-WAGO:n isoveli

Nyt myös 6 mm2 versiona

Uudistuneet Serie 1930 ja R.classic kiertokytkimet valotoiminnolla

Berker-asennuskalusteiden sekä taide- ja arkkitehtikoulu Bauhausin juhliessa 100-vuotista taivaltaan on Hager uudistanut kiertokytkinvalikoimansa juhlavuoden kunniaksi.