Vakiomallien rinnalle on tullut G-sarjan pistorasiapylväät, joissa tietoliikennekaapelit ja liittimet ovat suojattuja cat6A kategoriaa.

Tämä mahdollistaa 10Gbit/s tiedonsiirtonopeudet.
Pajap-pistorasiapylväiden valmistuksen yhteydessä kaikki tietoliikennekaapelit mitataan Standardin TIA-CAT 6 A ftp MPTL-testausmenetelmän mukaisesti. Tällä voidaan varmistaa lopputuotteen toimivuus kaikissa yleiskaapeloinnin tarkoittamissa linkkikombinaatioissa.

Pajap-pistorasiapylväs on kustannustehokas, nopea ja vaivaton väline sähkön ja tietoliikennekaapelointien rakentamiseen. Pistorasiapylväät toimitetaan valmiiksi kalustettuina ja kaapeloituina. Ne soveltuvat hyvin mm, avokonttoreihin sekä muihin kohteisiin, joissa käytetään yläpuolista sähkönjakelua.

Pajap-pistorasiapylväät ovat STUL-takuun piirissä ja niille on myönnetty avainlipputunnuksen käyttöoikeus.

 

Uusia tuotteita SLO:n varasto-ohjelmaan

14 446 13 Pistorasiapylväs Pajap – PRP-G 424 (h=2.3m) valk.
14 446 14 Pistorasiapylväs Pajap – PRP-G 444 (h=2.3m) valk.

 

Vowifi on ratkaisu puhelinten kuuluvuusongelmiin

Puhelimien kuuluvuusongelmat asunnoissa puhuttavat ja ratkaisua on haettu talon ulkoseiniin tai ikkunoihin kohdistuvilla toimilla. Asiaan on parhaassa tapauksessa ilmainen ratkaisu.

ABB energiamittarit luotettavaan sähkön mittaukseen

1- ja 3-vaihe suorat sekä 3-vaihe epäsuorat energiamittarit sopivat moneen sovellukseen ja tarpeeseen, MID-hyväksynnällä tai ilman. 

Rittalilta nyt uudet VX SE -yksittäiskaapit UL ja cUL -hyväksynnöillä

Uutuutena VX SE-valikoimaan on lisätty 300 mm syviä kaappeja, jotka soveltuvat mainiosti mm. kiinteistöautomaation tarpeisiin.