Nopeasti ja helposti asennettavat yleiskaapelihyllyt.
Lähes rajattomat muotoilumahdollisuudet

Optimaalista tilankäyttöä

GR-Magic® – suoraan seinä- tai kattoasennukseen

Monipuoliset materiaalit

Kuivat tilat, kosteat tilat, ulkoalueet, elintarviketeollisuus tai tunnelit – GR-Magic® lankahylly on jokaiselle alueelle sopiva materiaali. Valikoimaan kuuluvat sinkitystä, kuumasinkitystä, ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistetut hyllyt. Joustavat ratkaisut erilaisiin käyttökohteisiin.

Kuormitusta kestävät GR-Magic® ruuvittomat jatkot. Patentoitu yleisinnovaatiomme

OBOn järjestelmäinnovaatio: Lankahylly patentoidulla lankahyllyjen GR-Magic®-jatkolla – käsitteet pika-asennus ja joustavuus on määritetty kokonaan uudelleen.

Asennusaika muuttuu yhä tärkeämmäksi tuotteen valinnasta päätettäessä. OBO-lankahylly GR-Magic® on sekä vakiorakenteella että GR-Magic® lankahyllynä todellinen järjestelmäinnovaatio. OBOn kehittämällä ja patentoimalla kaapelihyllyjen GR-Magic®-jatkoilla asennus voidaan suorittaa hämmästyttävän lyhyessä ajassa ilman työkaluja.

Palonkestävään asennukseen GR-Magic® lankahyllyt                                                 

Nopean asennuksen ja käyttöalueiden monipuolisuuden lisäksi OBOn innovaatiolla on vielä tärkeä etu: Lankahyllyt GR-Magic® kaikkine osineen ja asennustarvikkeineen ovat osoittaneet vakuuttavalla tavalla standardin DIN 4102 osan 12 mukaisissa palotestauksissa kestävyytensä ja vakautensa. E30/E90

Esimerkkejä valikoimastamme lankahyllyt:

Snro Tuote 
14 630 41GRM 55x50x3000 G Lanka 4mm
14 630 42GRM 55x100x3000 G Lanka 4mm

Teksti:
OBO Bettermann Oy
Kuva:
OBO Bettermann Oy

Steinel Nightmatic 3000 Vario -hämäräkytkin

Steinel Nightmatic 3000 Vario seinäasenteinen hämäräkytkin kytkee valon asetetutun lux-tason alittuessa ja sammuttaa asetetun lux-tason ylittyessä.

Uudistuneet Serie 1930 ja R.classic kiertokytkimet valotoiminnolla

Berker-asennuskalusteiden sekä taide- ja arkkitehtikoulu Bauhausin juhliessa 100-vuotista taivaltaan on Hager uudistanut kiertokytkinvalikoimansa juhlavuoden kunniaksi.