Kokonaisratkaisu sähköautojen lataukseen

Kokonaisratkaisu sähköauton lataukseen tai järkevä varautuminen tulevaisuuteen – NäpsäSMART-EV-ulkomittauskeskus ja Terra AC-latausasema tuovat kiinteistösi 2020-luvulle.

Sähköauton kotilataaminen on nyt helppoa

NäpsäSMART-EV-ulkomittauskeskus sisältää kaikki latausaseman vaatimat komponentit valmiiseen asennukseen. Ilman latausasemaa keskus toimii tavallisena ulkomittauskeskuksena. Lataustehojen ylä- ja alarajat säädetään kätevästi mobiiliaplikaatiolla.

 

Snro Tyyppi Kuvaus Pakkauskoko
34 110 52 1T-MK50J-O-EVC-B Mittauskeskus pinta/uppo Fe Näpsä Smart, tumma 1
34 110 42 1T-MK50J-O-EVC Mittauskeskus pinta/uppo Fe Näpsä Smart 1

ABB logo

Aurinkoenergian uudet tuulet ja sähköautoilun tuleminen

Aurinkoenergiamarkkinoiden kehitys on ollut jo vuosia puheenaiheena Suomessa.

Sähköautojen latauskeskus auttaa latausinfran suunnittelussa

Kun erilaiset sähkölaitteet ja sähköinen liikenne lisääntyy myös energian tarve kasvaa. UTU on kehittänyt vakioidut latausasemien syöttökeskukset ja latausjakokaapit varmistamaan riittävää sähköistystä ja latauskentän sähkönsyötön turvallisuutta.

GARO Twin -latausasema mahdollistaa kahden auton tehokkaan samanaikaisen lataamisen

GARO esittelee hyvin suunnitellun ja tulevaisuuden vaatimukset täyttävän latausaseman sähköauton lataamiseen omakotitalossa, taloyhtiössä tai työpaikalla. GARO Twin -latausasema mahdollistaa kahden auton samanaikaisen helpon, turvallisen ja tehokkaan lataamisen kiinteistön sulakkeita ylikuormittamatta. Koska latausasemassa on sisäänrakennettu älykäs ohjauskortti langattoman yhteyden muodostamiseksi kiinteistön verkkoon, lataus onnistuu helposti matkapuhelimen tai tietokoneen kautta.