Kokonaisratkaisu sähköautojen lataukseen

Kokonaisratkaisu sähköauton lataukseen tai järkevä varautuminen tulevaisuuteen – NäpsäSMART-EV-ulkomittauskeskus ja Terra AC-latausasema tuovat kiinteistösi 2020-luvulle.

Sähköauton kotilataaminen on nyt helppoa

NäpsäSMART-EV-ulkomittauskeskus sisältää kaikki latausaseman vaatimat komponentit valmiiseen asennukseen. Ilman latausasemaa keskus toimii tavallisena ulkomittauskeskuksena. Lataustehojen ylä- ja alarajat säädetään kätevästi mobiiliaplikaatiolla.

 

Snro Tyyppi Kuvaus Pakkauskoko
34 110 52 1T-MK50J-O-EVC-B Mittauskeskus pinta/uppo Fe Näpsä Smart, tumma 1
34 110 42 1T-MK50J-O-EVC Mittauskeskus pinta/uppo Fe Näpsä Smart 1

ABB logo

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja GAROlta

GAROn TWIN-asemat on suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen.

Oikeudenmukaista sähköautojen lataamista

Kun ajoneuvojen latauksen tarve asuinrakennuksissa ja työpaikoilla kasvaa, on kohteisiin valittaville tuotteille ja palveluille syytä asettaa korkeat vaatimukset. Jotta ratkaisu on kestävä myös tulevaisuudessa, on hyvä panostaa latausasemiin, jotka kykenevät mittaamaan eri käyttäjien lataamiseen käytettämän energiankulutuksen.

Operoitavat Ensto One -latausratkaisut taloyhtiöihin ja yhteislataukseen

Luotettavat sähköauton latausratkaisut infrastruktuureineen helpottavat elämää ja liiketoimintaa. Kotimaiset Ensto One -latausratkaisut tarjoavat lataamisen helppoutta, sillä äly on viety laitteista pilvipalveluihin. Kustannustehokkaiden kokonaisratkaisujen operointia hoitavat valtakunnalliset latausoperaattorit eParking ja Plugit.