Suomen ensimmäinen EU ECO -direktiivin mukainen kosketusnäytöllinen älytermostaatti.

Termostaattia on helppo hallita kosketusnäytön kautta. Termostaatin avulla on helppo säästää energiaa. Energiankulutustiedot ovat luettavissa älypuhelimella tai tabletilla lukemalla termostaatin näytöltä QR-koodi. Koodi muodostaa käyttöraportin, jossa on mm. energiankulutustiedot ja termostaatin asetukset.

Termostaatin tehdasasetuksina on yhdistelmäasetus. Valikosta termostaatin toimintaa voidaan muuttaa tarpeen mukaan huone, lattia- tai säädin-asetuksiin. MCD5-1999 on nopeasti käyttöönotettu vain 5:llä ikonin painalluksella, ja termostaatti on valmiiksi ohjelmoitu perusasetuksiin. Käyttäjä voi helposti muokata lämmitysaikatauluja ja lämpötiloja omien mieltymystensä mukaisiksi. MCD5-1999 sopii Gira-, Elko- ja Exxact-kalusteisiin. Mukana toimitetaan myös oma peitelevy.

Snro   26 082 19     MCD5-1999-MLP Microtemp Touch

Lisätietoja:

tuotepäällikkö Timo Mero puh. 010 283 2310, timo.mero@slo.fi tai SLO-myynti

Kojerasia raudoitusadapterilla

SPELSBERG kojerasia raudoitusadapterilla betonivaluihin.

Theben kojerasiakellot

Malleja on kaksi: uppoasennettavat 1-kanavaiset TR 030 TOP3 (stk 2606635) viikkokello ja SELEKTA 070 TOP3 (stk 2606636) astronominen kello.

Uusi DCL valaisinpistorasiastandardi

Uuden valaisinpistorasiastandardin EN 61 995:n voimaan astumisen myötä uudenlaiset valaisinpistorasiat tulevat markkinoille. Exxact-, Renova- ja ELKO-kalustesarjat ovat jo täydentyneet valaisinstandardin mukaisilla tuotteilla.