OBOn asennusputkivalikoima sisältää lujia ja erittäin lujia putkia ja jatko- sekä kaarimuhveja kierteillä tai ilman kierteitä.

 

Koot M16 – M63. Ne ovat kuumasinkittyjä, alumiinisia tai mustaksi pulverimaalattuja. OBOn teräksiset ja alumiiniset asennusputket ovat standardin SFS-EN 61386 mukaisia. Standardi määrittelee tarkasti putkien rakenteen ja laadun. Asennusputket sopivat mainiosti myös EMC-suojiksi kaapeleille. Parhaan EMC-suojauksen antavat kuumasinkityt panssariputket, joiden mitatut suojatasot ovat n. 90 dB. Asennusputket ovat jäykkiä rakenteeltaan.

Tarkempi, kevyempi asennus Teräksisten asennusputkien tuotannossa muodostuu valmistusprosessin vuoksi hitsisaumaan palte. OBOn uusissa teräksisissä asennusputkissa häiritsevä palte poistetaan heti hitsauksen jälkeen. Asennusputken sisäosa on sen jälkeen täysin sileä ja kaapelit voidaan vetää putkeen vaivattomasti. Näin asentaja säästää aikaa.

Suojattu mekaanisilta rasituksilta OBOn teräksiset asennusputket sopivat hyvin käytettäväksi vaativissa teollisuusolosuhteissa. Ne suojaavat kaapeleita luotettavasti suurilta mekaanisilta rasituksilta. Erilaisten materiaalien ja pintalaatujen ansiosta, sinkityistä pulverimaalattuihin, ne on helppo sovittaa kulloisenkin ympäristön vaatimuksiin. Teräsputkia on saatavana: pulverimaalattuna, sinkittynä, kuumasinkittynä, sinkkinikkeli pinnoitettuna, ruostumattomana teräksenä, haponkestävänä teräksenä ja myöskin palonkestävinä E30/E90.

 

OBO metalliset asennusputket sopivat erityisen hyvin käytettäväksi teollisuuden ankarissa olosuhteissa:

  • Luotettavasti suojattuna hyvin raskasta mekaanista rasitusta vastaan.
  • Saatavana erilaisia materiaaleja ja pintakäsiteltynä kuumasinkitystä pulverimaalattuihin.
  • Optimaalisesti vaatimukset täyttäviä ja sopivat sekä mukautuvat jokaiseen käyttöympäristöön.

 

OBO asennusputket verkkokaupassa »

 

Assemblin hyötyi Olympiastadionin projektille räätälöidystä palvelukokonaisuudesta

Olympiastadionin monivuotisessa perusparannus- ja uudistamishankkeessa sähköteknisestä urakoinnista vastasi Assemblin Oy, jonka kumppanina ja sähkötarvikkeiden päätoimittajana puolestaan oli SLO Oy. Projektikaupan tueksi valikoitui toimitus- ja varastointipalveluita, jotka helpottivat käytännön toteutusta.

IMPRESSIVO®­sarjan pistorasioihin tuotemuutos

Pistorasioihin jousipalautteiset läppäkannet

ABB-Welcome videollinen sisäyksikkö 4.3” WiFi

Kotisi hallinta on helppoa WiFi-yhteyden ansiosta