Hollantilainen Mandrex on tunnettu innovatiivisesta, maailmanlaajuisesti tunnetusta ONE-CLICK- pikaistukastaan, joka tekee reikäsahan vaihtamisesta todella helppoa nimensä mukaisesti yhdellä klikkauksella. Mandrexin eri terätyypeillä saavutetaan siisti ja vaivaton leikkuu moniin materiaaleihin – puuhun, teräkseen, harkkoon ja moneen muuhun. Reikäsahajärjestelmä todella nopeuttaa työn tekoa ja terän vaihto tapahtuu vain nappia painamalla.

Esittelyssä MX20052HEB:

Adapterisarja mahdollistaa aiemmin porattujen reikien vaivattoman suurentamisen

Mandrexin tuotevalikoimaan kuuluu edistyksellinen MXqs -adapterisarja (SÄHKÖNUMERO: 6449800), joka mahdollistaa reikien suurentamisen todella näppärästi. Ruuvaa adapteri isompaan reikäsahaan ja seuraavaksi pienempi sisäkkäin. Näin saat täydellisen keskityksen reiän suurentamista varten. Yksinkertaista ja todella tarkkaa!

Adapterisarja sisältää:

  • 1 adapterin reikäsahoille 1/2” kiinnityskierteellä
  • 1 adapterin reikäsahoille 1/2” ja 5/8” kiinnityskierteellä
  • 1 adapterin reikäsahoille 5/8” kiinnityskierteellä

 


Teksti ja kuvat: STC Trading

Chauvin Arnoux CA 771-jännitteenkoetin

Ergonominen jännitteenkoetin jopa 1000 V AC / 1400 V DC mittauksiin EN 61243:n mukaisesti.

Uudet MID-hyväksytyt energiamittarit Hager-valikoimaan

Energiankulutuksen seuranta on päivä päivältä tärkeämmässä roolissa asuntojen ja toimitilojen energiatehokkaan ja toimintavarman käytön perustana.

Lämmityksen etäohjaus

Lämpötilan etäluenta ja -ohjaaminen on noussut kiinnostuksen kohteeksi suuren yleisön keskuudessa. Selvimmin tämä on näkynyt loma-asuntojen kohdalla. Kun ne ovat pitkiä aikoja tyhjillään, voidaan lämpötila laskea alas ja saavuttaa selvää säästöä kustannuksissa. Vakituisessa käytössä olevissa asunnoissa päiväkohtaisella lämmön vaihtelulla ei tutkimusten mukaan saavuteta merkittäviä säästöjä.