Hollantilainen Mandrex on tunnettu innovatiivisesta, maailmanlaajuisesti tunnetusta ONE-CLICK- pikaistukastaan, joka tekee reikäsahan vaihtamisesta todella helppoa nimensä mukaisesti yhdellä klikkauksella. Mandrexin eri terätyypeillä saavutetaan siisti ja vaivaton leikkuu moniin materiaaleihin – puuhun, teräkseen, harkkoon ja moneen muuhun. Reikäsahajärjestelmä todella nopeuttaa työn tekoa ja terän vaihto tapahtuu vain nappia painamalla.

Esittelyssä MX20052HEB:

Adapterisarja mahdollistaa aiemmin porattujen reikien vaivattoman suurentamisen

Mandrexin tuotevalikoimaan kuuluu edistyksellinen MXqs -adapterisarja (SÄHKÖNUMERO: 6449800), joka mahdollistaa reikien suurentamisen todella näppärästi. Ruuvaa adapteri isompaan reikäsahaan ja seuraavaksi pienempi sisäkkäin. Näin saat täydellisen keskityksen reiän suurentamista varten. Yksinkertaista ja todella tarkkaa!

Adapterisarja sisältää:

  • 1 adapterin reikäsahoille 1/2” kiinnityskierteellä
  • 1 adapterin reikäsahoille 1/2” ja 5/8” kiinnityskierteellä
  • 1 adapterin reikäsahoille 5/8” kiinnityskierteellä

 


Teksti ja kuvat: STC Trading

Asuntokaupat edessä, mitä tutkia sähkötekniikasta?

Toimivia sähköjä ja nettiyhteyttä pidetään niin itsestään selvinä, että asunnonvaihtokirjoituksissa ne unohdetaan täysin. Asunnon myynti-ilmoituksissa ei myöskään ole yleensä kerrottu asunnon sähkötekniikasta yhtään mitään ja välittäjät eivät yleensä tajua asiasta mitään.

Tap-radio® – Eltakon uusi langaton teknologia

 Perustuu luotettavaan ja kansainväliseen 868 MHz Enocean teknologiaan.

Alumiini jiiriin oikeilla työkaluilla

Alumiinin sahaamiseen optimoitu katkaisu- ja jiirisaha Boschilta