Enston laajasta valikoimasta löytyy takuulla yhteensopivat tarvikkeet niin pienjännite- kuin keskijänniteilmajohtoverkon rakentamiseen.

Valikoimassa on myös suurjänniteverkon ylijännitesuojia, jakeluverkon ylijännitesuojien lisäksi. Varusteita on yli 800, joten on mistä valita!

Enstolla on yli 60-vuoden kokemus ilmajohtolinjojen ratkaisuista Suomessa ja ympäri maailmaa. Enston ilmajohtotarvikkeet ovat luotettavia ja asennusystävällisiä ja ne on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä haastavissakin sääolosuhteissa.

 

Kattava valikoimia ilmajohtoverkkotarvikkeita

Orret on suunniteltu sekä suorille linjaosuuksille, ja jopa 90 asteen kulmiin. Korroosionkestävästä, kuumasinkitystä teräksestä valmistetut orret täyttävät SFS-standardien mitoitus- ja lujuusvaatimukset.

Esimerkkinä suoran linjaosuuden taso-orsi SH1524.0. Sähkönumero 5011052

Laaja valikoima eristimiä! Erillisiä kierresiteitä tai vetopyöriä ei tarvita ja johtimen kiristys eristimeen onnistuu nopeasti siipimutterilla uudessa keskijänniteverkon komposiittitukieristimessä SDI82.2M20.

Sähkönumero 5011079

Pienikokoisessa SO181.6 kannattimessa ei ole irrotettavia osia, joten sitä helppo käsitellä hankalissakin oloissa. Käytetään päällystetyillä avojohdoilla kulmarakenteissa.

Sähkönumero 5043106

Pylväskoukkuja (SOT8.22) käytetään eristettyjen ilmajohtojen ripustamiseen. Koukut, on kuumasinkitty hyvän korroosionkeston aikaansaamiseksi.

Sähkönumero 5024912

Täydelliset harussarjat (esim. SHS25P.135) helpottavat pylväiden harustamista, kuten. Sarjasta löytyvät kaikki tarvikkeet harustamista varten, eikä raskasta harusköysinippua tarvitse käsitellä työmaalla.

Sähkönumero 5024164

Tukipylvään niveltä SH167.30 käytetään A-pylvään yläpään kiinnittämiseen.

Sähkönumero 5021148

 

Myös jatkoja, päätepitimiä, ylijännitesuojia jne.

 

Ylijännitesuojat kuten HE-S24SGA suojaa muuntajia, kaapelipäätteitä ja muita verkon komponentteja ukkos- ja kytkentäylijännitteiltä.

Sähkönumero 5800519

Kiilapäätepidintä (esim. SO256) suositellaan käytettäväksi aina päällystettyjen avojohdon päätepitimenä.

Sähkönumero 5043129

 

Ensto logo

Ensto toimii vastuullisesti

Varmistamme, että toimittajamme, alihankkijamme ja yhteistyökumppanimme toimivat tiukkojen liiketoiminnan vastuullisuutta koskevien vaatimusten mukaisesti. Toimittajien valinnassa painotamme laatua, luotettavuutta, toiminnan läpinäkyvyyttä ja luovuutta.
Kannamme vastuun toimistamme, noudatamme määräyksiä ja parhaita käytäntöjä sekä minimoimme toimintamme ympäristövaikutukset.
Ensto on sitoutunut varmistamaan materiaalien vaatimustenmukaisuuden sekä noudattamaan
ihmisoikeuksia ja tiukkoja sosiaali- ja ympäristönormeja, kuten YK:n Global Compactin periaatteita.

Lue lisää »

Pipelifen Halovolt® -asennusputket

Halogeenivapaat asennusputket rakennuskohteisiin, joissa vaaditaan parempaa paloturvallisuutta.

Enston uudet momenttiruuvijatkosholkit ja ‐kaapelikengät keskijännitteelle

Enston kaapelikengät ja jatkosholkit sopivat sekä alumiini että kuparikaapeleille. Momenttiruuvi takaa luotettavan ja tasaisen kiristyksen ilman erikoistyökaluja.

Viankorjaukseen kiilajatkot avojohdoille

Sonepar on varautunut syksyn ja talven myrskyihin Nyt on sopiva hetki varmistaa tarvikkeiden tilanne paikallisesti, sillä syksyn ja talven haastavimmat kelit sähkönhuollon kannalta alkavat olla käsillä.  Lisäksi, sähkötarvikemarkkinoita on koetellut saatavuuspula, jota ei ole hetkeen nähty.