Primus on Enston uusi yleisvalaisin, joka muuntautuu moneen projektitarpeeseen runsaalla ominaisuuspaletillaan.

Primuksen yksinkertainen ja linjakas runkorakenne kätkee sisäänsä mahdollisuuden erittäin laajaan räätälöintiin, niin ohjausratkaisujen, sähköistyksen kuin asennuksenkin osalta. Ensto Primus on myös valoteknisesti monipuolinen, luotettava ja tehokas projektivalaisin kouluihin ja toimistoihin.

Valon määrällä on tutkitusti merkitystä parempiin työ- ja oppimistuloksiin. Muuntautuvat koulu- ja työtilat, päätetyö ja tablettityöskentely asettavat omat vaatimuksensa tämän päivän valaistukselle. Valaistus vaikuttaa vireyteen niin työpaikoilla kuin kouluissakin. Primus tarjoaa tähän ympäristöön muuntautuvan ja monipuolisen ratkaisun.

–  Muotoilultaan Primus on ajaton kotimainen vaihtoehto yleisvalaistukseen. Kattava Primus valaisinperhe on käyttäjäkohtaisesti ajateltu ja pitää sisällään yli 300 erilaista versiota – tarjoten siten valtavasti vaihtoehtoja erilaisiin käyttökohteisiin koulu- ja työympäristöihin. Primus täyttää kaikki valaistustekniset kriteerit ja vaatimukset mitä näihin kohteisiin halutaan ja on siten erinomainen valinta yleisvalaistukseen, kertoo tuotepäällikkö Marko Tykkyläinen.

Primuksen tyylikkään ja siron runkorakenteen sisään mahtuu runsaasti mahdollisuuksia erittäin laajaan räätälöintiin, niin ohjausratkaisujen, sähköistyksen kuin asennuksenkin osalta.

– Kehitimme Enstolla Primuksen laajaan tuotevalikoimaan näppärän koodiavain työkalun helpottamaan räätälöintiä. Valitset vain Primukseen haluamasi ominaisuudet ja saat tuotekoodin suoraan sen kummemmin taulukoita selaamatta, nopeasti ja helposti, Tykkyläinen sanoo.

Primuksesta on tarjolla kaksi eri pituutta, matalaluminanssiritilä sekä mikroprisma versiot. Valittavissa on alavalo sekä ala- ja ylävaloyhdistelmät eri osuuksilla. Lisäksi myös teho, värisävy ja värintoisto sekä erilaiset ohjaustavat. Erityisesti Primukselle kehitetty työkalu helpottaa suuresti näiden valintojen tekemistä:

  • 2 kokoa (1200 mm, 1500 mm)
  • Matalaluminanssiritilä/mikroprisma
  • Alavalo/alavalo+ylävalo, paljonko niiden osuus on
  • Tehot, värisävy, värintoisto, ohjaustavat

 

Ensto logo

Snro Nimike
42 170 48 Pinta-/ripustusvalaisin – PRI12L 25W/840
42 171 11 Pinta-/ripustusvalaisin – PRI12L 25W/840 DA
42 174 46 Pinta-/ripustusvalaisin – PRI12L 25W/840 DA
42 174 51 Pinta-/ripustusvalaisin – PRI15L 31W/840 DA

Matalaluminanssiritiläversio  saatavilla projekteihisi – Tutustu Primukseen: ensto.fi

LED-valaisimien himmennysongelmien ratkaisuja

Neljä yleisintä ongelmaa ja ratkaisua LED-valaisimien himmennykseen.

Ledinaire Panel - matalaan asennustilaan

Ledinaire-valikoiman LED-valaisimet ovat taattua Philips-laatua kilpailukykyisellä hinnalla.

Suosittu Illuxtron HV -sarja laajenee

Illuxtron Linea ja Odion valaisinuutuudet SLO:n valikoimassa